Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Bidons bedrukken

In de wereld van marketing en branding draait alles om het vinden van effectieve manieren om je merk te promoten. Een opvallende en praktische manier om dit te doen, is door bidons te bedrukken met je logo of boodschap. Een bidon is zoveel meer dan enkel een watercontainer, en we vertellen je graag waarom.

Verschil tussen bidon en drinkfles

Laten we beginnen met het verschil tussen een bidon en een drinkfles. Hoewel beide termen vaak door elkaar worden gebruikt, zijn er enkele subtiele onderscheidende kenmerken. Een bidon is meestal gemaakt van stevig kunststof of metaal en is ontworpen om sportieve activiteiten te ondersteunen, zoals fietsen, hardlopen en fitness.

Drinkflessen zijn over het algemeen veelzijdiger en kunnen worden gemaakt van verschillende materialen zoals plastic, glas, RVS of Rpet, en zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

Een duidelijk verschil tussen een bidon en een drinkfles is het ontwerp. Bidons hebben meestal een sportiever ontwerp, met handige drinktuiten en een ergonomische vorm die goed in de hand ligt. Zodat de bidon gemakkelijk gebruikt kan worden tijdens het sporten.

Bidon met logo bedrukken

Het bedrukken van bidons met je logo of bedrijfsnaam is een slimme zet als het gaat om merkpromotie. Het geeft je de mogelijkheid om je merk op een positieve manier onder de aandacht te brengen terwijl mensen bezig zijn met hun favoriete sport of activiteit. Elke keer dat iemand een slok neemt uit de bedrukte bidon, wordt je merk herinnerd en versterkt. Dit soort branding zorgt voor een blijvende indruk en kan leiden tot een grotere naamsbekendheid en klantenloyaliteit.

Bedrukte bidon als promotioneel product

Een bedrukte bidon is niet alleen een praktisch en effectief marketinginstrument, het is ook een geweldig promotioneel product. Deel ze uit op bijvoorbeeld evenementen, beurzen of sportwedstrijden. Bedrukte bidons hebben een hoge gebruikswaarde, waardoor je merk voortdurend in beeld blijft. Bovendien straal je als bedrijf een milieubewuste boodschap uit door herbruikbare bidons aan te bieden in plaats van wegwerpplastic flessen.

Verschillende formaten bidons

De meeste bidons hebben een formaat van 500 ml. Tijdens het sporten is het fijn om een bidon bij de hand te hebben van een niet al te groot formaat. Er zijn ook grotere bidons verkrijgbaar van 750 ml of 1 liter. Deze bidons zijn ideaal voor onder andere wielrenners die een langere afstand fietsen. Welk formaat voor jouw merk het meest geschikt is, hangt af van je doelgroep en je doel.

Duurzame bidons

In een tijd waarin milieubewustzijn hoog op de agenda staat, bieden duurzame bidons een uitstekende keuze. Veel bidons zijn gemaakt van hoogwaardige kunststoffen zoals BPA-vrij Tritan, dat herbruikbaar en vrij van schadelijke chemicaliën is. Of kies voor Tacx bidons gemaakt van bioplastics, gemaakt van suikerriet. Op onze online shop greenpremium.nl vind je een selectie van onze duurzame bidons.

Door te kiezen voor duurzame materialen draag je bij aan het verminderen van plastic afval en toon je je betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Tacx bidons bedrukken

Een bekende naam in de wereld van sportbidons is Tacx. Tacx bidons zijn populair onder fietsers vanwege hun innovatieve ontwerpen en betrouwbare prestaties. De Tacx bidon is BPA-vrij, vaatwasserbestendig en lekvrij. De Tacx bidon is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. De duurzame variant van de Tacx bidon is gemaakt van suikerriet.

Alle Tacx bidons zijn te bedrukken met jouw ontwerp. Van logo tot gepersonaliseerde bidons en full colour bedrukking: alles is mogelijk.

Verschillende soorten bedrukkingen

Het personaliseren van bidons biedt verschillende mogelijkheden voor bedrukkingen. Kies uit zeefdruk, digitale druk of gravure, afhankelijk van je ontwerp en voorkeuren. Zeefdruk is ideaal voor gedetailleerde ontwerpen met meerdere kleuren, terwijl gravure een meer verfijnde en duurzame uitstraling geeft. Op basis van jouw wensen en ontwerp weten wij welke druktechniek de beste optie voor je is.

Kortom, het bedrukken van bidons biedt een unieke kans om je merk te promoten op een manier die zowel praktisch als milieubewust is. Met diverse formaten, duurzame materialen en verschillende bedrukkingsopties zijn bedrukte bidons veel meer dan alleen een sportaccessoire – ze zijn een krachtig instrument voor effectieve marketing en blijvende branding.

 

 
Contact

  Contact

  Naam*:

  Organisatie*:

  Email*:

  Mijn vraag aan P&P:

   Product:

   Naam*:

   Organisatie*:

   Telefoon:

   Email*:

   Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

   Mijn vraag aan P&P: