Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Textiel bedrukken

Textiel is zoveel meer dan kleding. Dit loopt uiteen van keukenschorten tot armbandjes en van vlaggen tot aan kussenslopen. En alles is te voorzien van een logo. Hoe leuk is dat!

Textiel bedrukken of borduren

Al het textiel dat wij aanbieden, is te bedrukken. Op wat voor manier het textiel wordt bedrukt, is afhankelijk van het product en het materiaal. Het ene product wordt bedrukt met een zeefdruk, terwijl we voor het andere product een transfer adviseren.

Naast bedrukken is textiel ook geschikt om te borduren. Bijvoorbeeld textiel voor in de horeca. Hoe mooi is het als alle schorten, placemats, servetten etc. zijn voorzien van jouw eigen logo als borduring. Een professionele uitstraling is het resultaat.

Textiel custom made laten maken

Wil je een echt uniek relatiegeschenk, promotioneel artikel of merchandise item? Laat dan je textiel custom made produceren. Jij maakt het ontwerp, wij zorgen voor de productie & distributie. Extra leuk wordt het als je de custom made items als exclusieve lijn aanbiedt. Bijvoorbeeld een lijn met keukenitems, ondergoed of winterproducten

Het is per product afhankelijk wat de minimale oplage is voor een custom made item. Geef bij de offerte aanvraag wat je ideeën en wensen zijn, dan maken wij een offerte op maat.

Duurzaam textiel laten bedrukken

Er komen steeds meer duurzame alternatieven voor bijvoorbeeld katoen of polyester. Met name katoen kost namelijk heel veel water om te produceren. Daarnaast worden er vaak chemische bestrijdingsmiddelen zoals insecticiden en pesticiden gebruikt bij de productie van katoen. Een goed alternatief is biologisch katoen of gerecycled katoen. Bij biologisch katoen wordt katoen geteeld op een milieuvriendelijke manier. Gerecycled katoen is gemaakt van gebruikt katoen, waar weer nieuwe katoenen garen van zijn gemaakt.

Naast biologisch katoen zien we ook steeds meer textiel gemaakt van bamboevezels. Bamboe groeit heel snel, heeft weinig water nodig en is biologisch afbreekbaar. Naast textiel worden er ook steeds meer producten gemaakt van bamboe.

Al het duurzame textiel is te bedrukken of te borduren.

Meer informatie over textiel bedrukken

Het moge duidelijk zijn: al het textiel kunnen wij voorzien van een bedrukking of borduring. Heb je al iets op het oog? Of ben je op zoek naar advies? Onze verkoopspecialisten zitten voor je klaar.

 

 
 • Allegiant kussentje
 • Zwarte Cross boxershorts
 • KNRM ovenwant
 • Qmusic kussensloop
 • KVGN stropdas
 • Eekels telefoonhoesje
 • Cordaid vriendschapsbandje
 • Zeehondencreche touchscreen handschoen
 • textiel bedrukken - voorbeeld: Spa sloof
Contact

  Contact

  Naam*:

  Organisatie*:

  Email*:

  Mijn vraag aan P&P:

   Product:

   Naam*:

   Organisatie*:

   Telefoon:

   Email*:

   Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

   Mijn vraag aan P&P: