Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

RVS waterfles bedrukken

Duurzame waterflessen in een gekleurd jasje

De tijd dat je alleen rvs drinkflessen of bidons kon krijgen in rvs-kleur ligt gelukkig achter ons. Tegenwoordig zijn deze flessen in allerlei hippe kleuren verkrijgbaar. Wil jij ook dat je personeel of zakelijke relaties hun water veilig kunnen meenemen in zo’n moderne waterfles? Lees hieronder meer over de verschillende flessen die wij in ons assortiment hebben, de levensduur van rvs flessen en over de mogelijkheden de rvs waterfles te bedrukken.

Waarom rvs?

RVS heeft mooie eigenschappen. Het is stevig, recyclebaar en vrij van schadelijke stoffen. Het voordeel van rvs is ook dat dit materiaal geen smaakjes of geur opneemt. Welke koele drank je ook drinkt uit de waterfles (geen prik!) je proeft wat je er in doet.

Levensduur van dit materiaal

RVS flessen kunnen tegen een stootje. Ze kunnen een deukje oplopen, maar dit doet niets af aan de kwaliteit of bruikbaarheid van de fles. RVS is een materiaal dat levenslang meegaat. Zo kan een RVS drinkfles makkelijk een schoolcarrière lang meegaan. Probeer dat maar eens met een plastic drinkfles. Die zal je om hygiënische redenen al na een jaar moeten vervangen.

Is een RVS fles veel duurder?

RVS flessen zijn een stuk duurder in aanschafprijs dan bijvoorbeeld een plastic drinkfles. Op lange termijn ben je echter veel voordeliger uit (én het milieu met jou). Dit omdat de plastic drinkfles vele malen minder lang meegaat. Met een RVS fles geef je dus echt een kwaliteitsproduct weg waar mensen de rest van hun leven mee kunnen doen.

Goedkopere uitvoeringen in aluminium

Er zijn flessen die er uitzien als een rvs bidon. Echter zijn ze veel lichter en goedkoper. Grote kans dat deze van aluminium zijn. Aluminium is niet gezond in je drinken. Om je drinken tegen het aluminium te beschermen maken de fabrikanten een beschermlaagje in de waterfles. Hierin zit vaak de stof BPA. Een stof die veel mensen juist willen vermijden. (bron: https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/bpa-bisfenol-a-.aspx)

Verschillende modellen

Op deze pagina zie je verschillende modellen rvs flessen. Ze verschillen qua inhoud, soort dop, verkrijgbare kleuren, grootte van flesopening of merk. Aan jou de keus welke fles het beste bij jouw bedrijf past.

Sterke kwaliteitsmerken

Mizu en Retulp zijn gerenommeerde merken. Beide merken hebben als missie het single-use plastic gebruik terug te dringen. De flessen van Retulp zijn van Nederlands ontwerp. Voor elke fles die van dit merk verkocht wordt, wordt de 1.000-voudige inhoud aan schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden gedoneerd. Mizu is aangesloten bij 1% for the planet. Kort gezegd houdt dit in dat zij 1% van de verkopen doneren aan verschillende milieuorganisaties.

Koper in je fles

De afgebeelde Copper bottle is een afwijkende fles in het geheel: de fles is van rvs, maar maakt gebruik van koper isolatie. Deze isolatie voorkomt eventuele condensatie aan de buitenkant van je fles.

Hoe wil jij dat wij je logo op de rvs waterfles bedrukken?

Er zijn veel verschillende opties je logo of slogan op de flessen te plaatsen. Alle afgebeelde flessen graveren of bedrukken we voor je (tampon of zeefdruk). Daarnaast voorzien we de Power en de Deluxe bottles graag van een doming op de dop. De Copper bottle en de flessen van Retulp kunnen we zelfs rondom voor je zeefdrukken.

Een uitgebreid overzicht van de Retulp collectie en de Mizu flessen vind je op onze website met alleen maar duurzame relatiegeschenken: Green Premium.

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

  rvs waterfles bedrukken - voorbeeld: Retulp Urban small
   
  copper bottle
   
  rvs waterfles bedrukken - voorbeeld: Mizu M5
   
  rvs waterfles bedrukken - voorbeeld: Retulp Urban large
   
  cork bottle
   
  deluxe bottle
   
  rvs waterfles bedrukken - voorbeeld: Mizu M8
   
  rvs waterfles bedrukken - voorbeeld: power bottle
   
  groen blok
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: