Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Over ons

P&P Projects is specialist in promotionele producten. Vanuit Groningen leveren we relatiegeschenken die je dagelijks in je omgeving tegenkomt. Promotionele producten waar je bedrijfslogo of -slogan perfect op passen. Ons groot en steeds vaker duurzaam geproduceerd assortiment sluit aan bij de meest uiteenlopende klanten: van groot tot klein, van regionaal tot internationaal en van profit tot non-profit.

Wij zijn gevestigd in de mooiste stad van het Noorden: Groningen. Daar vind je onze showroom vol toffe promotionele items, magazijn en kantoor. Samen met onze buren van Continental Clothing (leverancier van duurzame kleding) en Sgreen Printing (duurzame drukkerij) zorgen we voor de mooiste merchandise. Wees welkom!

Missie

P&P maakt merken compleet. Met functionele, creatieve en duurzame promotionele producten zetten we de puntjes op de i voor elk merk. We inventariseren jouw wensen en verplaatsen ons in je doelgroep. Met creatieve voorstellen voor promotionele producten, relatiegeschenken of merchandise als resultaat, die naadloos aansluiten bij de branding van je organisatie. Zodat je merk écht af is.

Visie

In het proces om merken compleet te maken, gaat P&P vernieuwend te werk. Dit uit zich onder andere in het gebruik van duurzame productietechnieken en materialen. We geloven sterk in een (h)echte samenwerking; met klanten, collega’s en leveranciers. Door onze jarenlange ervaring en open vizier, zijn we een deskundige partner die op de hoogte is van de nieuwste trends.

 
p&p projects
 
P&P showroom
 
Showroom van P&P Projects in Groningen
 
p&p vlaggen
 
Promotionele artikelen voor Amnesty International
 
Contact

  Contact

  Naam*:

  Organisatie*:

  Email*:

  Mijn vraag aan P&P:

   Product:

   Naam*:

   Organisatie*:

   Telefoon:

   Email*:

   Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

   Mijn vraag aan P&P: