Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Hoodies bedrukken

Ben je op zoek naar een lekkere warme hoodie van (biologisch) katoen om te verkopen als merchandise, te gebruiken bij je promotionele activiteit of weg te geven? Dan ben je op de juiste plek beland!

Merchandise musthave

Een hoodie is een graag gezien merchandise item. De warme trui is ideaal om in te kruipen tijdens een koude herfstdag of een zwoele zomeravond.

Qua kleur is zwart de meest bestelde kleur hoodie. Natuurlijk hebben we nog veel meer kleuren hoodies in onze collectie beschikbaar. Van pastel tot felle kleuren: voor iedereen is de juiste kleur beschikbaar.

Soorten hoodies

Een hoodie valt onder de categorie truien. Het is een sweater met een capuchon. In veel gevallen heeft een hoodie ook een buidel: een grote zak aan de voorzijde van de trui. Handig om spullen in te bewaren of lekker je handen in op te warmen.

We onderscheiden twee soorten hoodies: met en zonder rits. Een hoodie met rits wordt ook wel een vest genoemd.

Hoodies bedrukken of borduren

Heb je je opdruk al klaar? Het kan namelijk zo kleurrijk als je zelf wilt! De een kiest voor een subtiele opdruk op de borst, bestaande uit één kleur. De ander maakt een groot kleurrijk ontwerp voor de achterkant. Kies voor een bedrukking die past bij jouw bedrijf, je evenement en je doelgroep.

Naast de hoodies te bedrukken met je logo is het ook mogelijk om je logo te borduren. Wat de beste optie voor jou is, is afhankelijk van je wensen, budget en ontwerp. Lever alle informatie zo compleet mogelijk bij ons aan. Dan voorzien wij je van een passend advies.

Duurzame hoodies bedrukken

Ons collectie hoodies bestaat voor een deel uit duurzame hoodies. Daarmee bedoelen we dat de hoodies gemaakt zijn van duurzame materialen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld biologisch katoen, dat op een milieuvriendelijkere manier wordt geproduceerd dan regulier katoen.

Ben je specifiek op zoek naar een duurzame hoodie om te laten bedrukken? Geef dit aan bij de offerteaanvraag. Dan houden we daar rekening mee bij onze zoektocht naar jouw perfecte hoodie.

Hoodies laten bedrukken bij P&P

Wat voor bedrukking je ook op de hoodies wilt, bij P&P regelen we het! Neem contact met ons op om al je wensen te bespreken. Wij vinden vervolgens dé perfecte hoodie voor je én zorgen voor de bedrukking.

 
 • NHL Stenden heren hoodie

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: