Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Diensten

P&P is een full service organisatie. Naast het ontwikkelen, produceren en leveren van promotionele artikelen, bieden wij tal van additionele diensten om onze klanten te ondersteunen en ontzorgen.

Full service

Met full service bedoelen wij dat wij je graag al het werk uit handen nemen. Wij:

 • denken met je mee;
 • maken ontwerpen;
 • produceren;
 • distribueren;
 • verzorgen opslag;
 • ontwikkelen en beheren webshops;
 • verzorgen incentive acties;
 • verzorgen direct mailing acties.

Webshops

P&P beschikt over twee soorten webshops. Eén webshop gericht op consumenten en een business to business webshop gericht op grote organisaties met meerdere locaties.

Consumenten webshops

Onze consumenten webshopmodule is ontwikkeld in Magento. Dit systeem wordt tegenwoordig gebruikt voor de meeste professionele webshops. Wij kunnen deze module aanpassen aan, en stylen in, de uitstraling van onze klant. Hierdoor kunnen wij organisaties tegen zeer lage kosten een professionele webshop aanbieden. Klanten die hier gebruik van maken zijn bijvoorbeeld KNRM en VluchtelingenWerk Nederland. Onze webshops zijn uitermate geschikt voor merchandise doeleinden. Wil je meer informatie? Kijk dan eens hier

Business to business webshops

P&P heeft ook een webshop module ontwikkeld voor grote organisaties met verschillende locaties, dealers, afdelingen etc. De webshop kan opgemaakt worden in de huisstijl van onze klant. Elke gebruiker kan via een inlogcode inloggen in de webshop een bestelling plaatsen. Het gehele traject van voorraadbeheer, verzendingen, en rapportage wordt door P&P verzorgt. Wij verzorgen deze webshops onder andere voor Kia Motors Nederland en Ziggo. Het grote voordeel van een dergelijke webshop is dat je centraal kunt inkopen hetgeen inkoopvoordeel oplevert. Bovendien bewaken wij het gebruik van je huisstijl en kunnen wij de opslag en distributie voor je verzorgen. Wilt je meer informatie hierover? Neem je dan gerust contact met ons op.

Direct mailing 

P&P verzorgt ook direct mailing acties. Een verzending van een bureaukalender naar al je klanten en relaties? Een verzending van een leuke attentie naar klanten die een bepaalde dienst afnemen? Wij kunnen het allemaal voor je verzorgen. Uiteraard denken wij mee over de juiste wijze van verpakken en de wijze van rapportage. Wij hebben dit reeds gedaan voor klanten als Oxxio en vele anderen.

 
P&P showroom
 
p&p vlaggen
 
p&p projects
 
Contact

  Contact

  Naam*:

  Organisatie*:

  Email*:

  Mijn vraag aan P&P:

   Product:

   Naam*:

   Organisatie*:

   Telefoon:

   Email*:

   Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

   Mijn vraag aan P&P: