Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

5x alternatieven voor een Dopper

De afgelopen jaren zijn de herbruikbare flessen in opmars. Met de komst van de Dopper heeft deze trend helemaal een vlucht genomen. De vrolijk gekleurde flessen zijn een graag geziene weggever op beurzen, conferenties of voor nieuwe collega’s.

Inmiddels is de wereld van herbruikbare drinkflessen flink uitgebreid. We geven je 5 alternatieven.

 1. Mizu

Op zoek naar een fles die de dranken lekker koel houdt? En een strakke look hebben? Dan is de Mizu de perfecte keuze voor jou. De collectie is vrij uitgebreid en je hebt de keuze uit diverse formaten. Zo gaat er rond de 500 ml water in de Mizu M5 en in de Mizu V6. Liever een grotere fles? Kies dan de Mizu M8 (750 ml) of Mizu M9 (820 ml).

Alle flessen zijn gemaakt van RVS en verkrijgbaar in een vrolijk kleurenpalet. Naast bedrukken is het ook mogelijk om je Mizu te laten graveren.

 1. Retulp

Voor de outdoor mensen onder ons is de Retulp Urban de ideale waterfles. De stoere fles is gemaakt van RVS en heeft een stalen dop die is afgewerkt met bamboe. Met het handvat aan de dop hang je de fles gemakkelijk aan je (wandel)tas.

De Retulp Urban is verkrijgbaar in 500 ml & 750 ml en kan voorzien worden van een bedrukking of een gravering.

Naast RVS flessen heeft Retulp ook een Tumbler thermosbeker en een koffie to go beker in het assortiment.

 1. Be O Bottle

Tegenwoordig bestaan er diverse duurzame alternatieven voor plastic gemaakt van aardolie. Zoals plastic gemaakt van suikerriet. En van dit plastic worden weer producten gemaakt, zoals de Be O Bottle.

Als het duurzame materiaal je nog niet heeft overgehaald, wellicht geef het handige ontwerp het laatste zetje. De fles is modulair, zodat je de fles gemakkelijk kan schoonmaken.

De Be O Bottle is ontworpen & gemaakt in Nederland. Op een sociale werkplaats in Nijmegen worden de flessen klaargemaakt voor de distributie.

 1. Oasus

Ook de Oasus waterfles is gemaakt van bioplastic, met als basis suikerriet. Dat is tevens het enige materiaal waar de fles uit bestaat. Dat maakt de fles aan het einde van z’n looptijd gemakkelijker recyclebaar.

De Oasus waterfles is verkrijgbaar in zeven standaard kleuren. Vanaf 5000 stuks is het mogelijk om de fles in je eigen kleur te laten maken.

 1.  Drinkfles van rPET

Last but not least: de drinkfles gemaakt van rPET, oftewel recycled PET. Oude PET flessen worden ingezameld, gesorteerd, gewassen en gesmolten. Het materiaal wat hier uit voortkomt, wordt opnieuw gebruikt voor bijvoorbeeld drinkflessen.

Er worden regelmatig nieuwe rPET flessen aan ons assortiment toegevoegd. Laat ons je wensen weten, zoals inhoud, kleur en bedrukking, en wij vinden de perfecte fles voor je.

Dit is slechts een greep uit ons assortiment van drinkflessen. Zoals je ziet, zijn er genoeg (duurzame) alternatieven voor de Dopper. En ben je met een van deze drinkflessen nét wat origineler dan je concurrent.

 

Button neem contact op

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

   
   
   
   
   
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: