Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Waterfles en infusers bedrukken

Misschien wel het populairste artikel van het afgelopen jaar; de waterfles. Hij wordt ook nu nog met de dag populairder. Wat is er makkelijker dan je eigen water bij de hand te hebben? Door deze populariteit is dit item in enorm veel uitvoeringen te verkrijgen. We zetten een aantal flessen voor je in de spotlight.

Be O Bottle

Een waterfles gemaakt van suikerrietafval in plaats van olie. Dat is de Be O Bottle. Naast deze duurzame insteek heeft de fles een strak en functioneel design. De fles is modulair. Hij kan dus makkelijk uit elkaar gehaald worden en neemt weinig ruimte in beslag. Na gebruik kan hij zo de afwasmachine in.

Voor elke verkochte Be O Bottle wordt een boom geplant via Trees for the Future.

Outdoor waterfles met karabijnhaak

De echte outdoor liefhebbers zijn bekend met de karabijn en het gemak ervan. De waterfles met karabijn haak is gemakkelijk vast te klikken aan je riem, rugtas of andere uitrusting.

Mizu flessen

De waterflessen van Mizu zijn gemaakt van 18/8 Stainless Steel. Mizu staat voor duurzaamheid, hoge kwaliteit en levenslange garantie. Hun missie is om de verspilling met single-use-plastic tegen te gaan. Mizu flessen vind je al in de betere retail winkels. Nu dus ook beschikbaar voor jouw bedrijf met jouw logo erop! De flessen zijn verkrijgbaar in 500 en 800ml en in een uitgebreide kleurenrange.

Op onze website Green Premium met alleen maar duurzame artikelen, kan je een duidelijk overzicht vinden van alle Mizu waterflessen.

Tritan flessen

Een vrij jong materiaal is Tritan. Dit BPA-vrije materiaal is zo helder als glas, nagenoeg onbreekbaar en vrij van bisfenols. Deze stoffen kunnen een hormoonverstorende werking hebben en daarom is het aan te raden dit te vermijden.

Infuser

Helemaal lekker maak je je water door het toevoegen van vers fruit of kruiden. Hiervoor zijn de speciale infuser flessen ontwikkeld. Wel de lekkere smaak aan je water, zonder dat er stukken fruit, blaadjes of kruiden in je mond belanden.

Opvouwbare waterflessen

Bij veel evenementen wordt het steeds vaker verplicht gesteld dat er gratis drinkwater getapt kan worden door de bezoekers. Dan moet je natuurlijk wel een flesje of beker bij je hebben die je makkelijk mee kan nemen in je tas. De opvouwbare drinkfles is daar bij uitstek geschikt voor.

Gevulde waterfles bedrukken

Je waterfles bedrukken met je eigen etiket waar al water in zit is ook een optie. Deze gevulde flesjes zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn ze in verschillende kleuren plastic verkrijgbaar, diverse doppen mogelijk én kunnen we de waterfles voorzien van een full colour bedrukking.

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over prijzen, levertijden, kleuren en mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij adviseren je graag!

Wil je meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens rond in onze online catalogus.

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

  waterfles bedrukken - voorbeeld: Mizu 800ml
   
  opvouwbare waterflesjes
   
  be o bottle
   
  tritan flow drinkfles
   
  gevuld waterflesje sportdop 500ml
   
  Mepal Ellipse waterfles
   
  waterfles bedrukken - voorbeeld: Mizu 500ml
   
  waterfles bedrukken - voorbeeld: aluminium drinkfles met karabijnhaak
   
  gevuld waterflesje met pepermuntjes
   
  waterflesje blauw sportdop 500ml
   
  waterfles bedrukken - voorbeeld: drinkfles Gradient
   
  waterfles bedrukken - voorbeeld: gevuld waterflesje 330ml
   
  tritan sportfles
   
  aluminium sportflessen
   
  infuser waterfles
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: