Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Waterfles en infusers bedrukken

Misschien wel het populairste artikel van het afgelopen jaar; de waterfles. Hij wordt ook nu nog met de dag populairder. Wat is er makkelijker dan je eigen water bij de hand te hebben? Door deze populariteit is dit item in enorm veel uitvoeringen te verkrijgen. We zetten een aantal flessen voor je in de spotlight.

Platte waterfles

Nieuw op de markt zijn deze platte waterflessen. Je denkt misschien waarom? Nou, omdat deze veel minder ruimte innemen in bijvoorbeeld je laptoptas, koffer of handtas. Ideaal dus voor onderweg. Een opvallend en origineel cadeau waar de ontvanger zeker door verrast zal worden.

Outdoor waterfles met karabijnhaak

De echte outdoor liefhebbers zijn bekend met de karabijn en het gemak ervan. De waterfles met karabijn haak is gemakkelijk vast te klikken aan je riem, rugtas of andere uitrusting.

Mizu flessen

De waterflessen van Mizu zijn gemaakt van 18/8 Stainless Steel. Mizu staat voor duurzaamheid, hoge kwaliteit en levenslange garantie. Hun missie is om de verspilling met single-use-plastic tegen te gaan. Mizu flessen vind je al in de betere retail winkels. Nu dus ook beschikbaar voor jouw bedrijf met jouw logo erop! De flessen zijn verkrijgbaar in 500 en 800ml en in een uitgebreide kleurenrange.

Op onze website Green Premium met alleen maar duurzame artikelen, kan je een duidelijk overzicht vinden van alle Mizu waterflessen.

Tritan flessen

Een vrij jong materiaal is Tritan. Dit BPA-vrije materiaal is zo helder als glas, nagenoeg onbreekbaar en vrij van bisfenols. Deze stoffen kunnen een hormoonverstorende werking hebben en daarom is het aan te raden dit te vermijden.

Infuser

Helemaal lekker maak je je water door het toevoegen van vers fruit of kruiden. Hiervoor zijn de speciale infuser flessen ontwikkeld. Wel de lekkere smaak aan je water, zonder dat er stukken fruit, blaadjes of kruiden in je mond belanden.

Opvouwbare waterflessen

Bij veel evenementen wordt het steeds vaker verplicht gesteld dat er gratis drinkwater getapt kan worden door de bezoekers. Dan moet je natuurlijk wel een flesje of beker bij je hebben die je makkelijk mee kan nemen in je tas. De opvouwbare drinkfles is daar bij uitstek geschikt voor.

Gevulde waterflesjes

Je waterfles bedrukken met je eigen etiket waar al water in zit is ook een optie. Deze gevulde waterflesjes zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er verschillende kleuren plastic verkrijgbaar, diverse doppen mogelijk én kunnen we de waterfles voorzien van een full colour bedrukking.

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over prijzen, levertijden, kleuren en mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij adviseren je graag!

Wil je meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens rond in onze online catalogus.

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
waterfles bedrukken - voorbeeld: Mizu fles matte coating
 
opvouwbare waterflesjes
 
platte waterfles
 
tritan flow drinkfles
 
infuser waterfles
 
Mepal Ellipse waterfles
 
gevuld waterflesje met pepermuntjes
 
waterfles bedrukken - voorbeeld: drinkfles Gradient
 
waterfles bedrukken - voorbeeld: aluminium drinkfles met karabijnhaak
 
Mizu fles
 
waterflesje blauw sportdop 500ml
 
gevuld waterflesje sportdop 500ml
 
waterfles bedrukken - voorbeeld: gevuld waterflesje 330ml blauw
 
waterfles bedrukken - voorbeeld: gevuld waterflesje 330ml
 
tritan sportfles
 
aluminium sportflessen
 
waterfles bedrukken - voorbeeld: Mizu fles matte coating 1
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: