Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Paraplu’s bedrukken

Ons kikkerlandje staat bekend om het wisselvallige weer. In Nederland is een paraplu daarom geen overbodige luxe. Dat maakt een bedrukte paraplu met je eigen print erop juist een leuk (relatie)geschenk. Je medewerkers of relaties zijn met de bedrukte paraplu beschermd tegen een bui op hun hoofd. Wedden dat jouw paraplu onder veel gejuich wordt ontvangen?!

Verschillende soorten paraplu’s

De ene paraplu is de ander niet. Er zijn verschillende soorten paraplu’s, elk met hun eigen voordelen. Zo is een opvouwbare paraplu handzaam en gemakkelijk mee te nemen. Zo’n paraplu past gemakkelijk in bijvoorbeeld een rugzak, schoudertas of laptoptas. Ideaal om mee te nemen tijdens een dagje uit of naar een zakelijke afspraak.

Liever een grotere paraplu cadeau doen? Ook dat is mogelijk. In ons assortiment hebben we diverse grote paraplu’s die voorzien kunnen worden van jouw logo. Past een felgekleurde paraplu het beste bij jouw bedrijf, of liever een strak zwart ontwerp?

Inside-Out paraplu

Een hele bijzondere variant is de Inside-Out paraplu. Het ingenieuze ontwerp van deze paraplu zorgt ervoor dat de paraplu net even anders inklapt, waardoor de paraplu gemakkelijk in te klappen is als je bijvoorbeeld in de auto stapt. Handig!

Ideaal voor het Nederlandse weer: de stormparaplu

Je hoort het regelmatig voorbijkomen: code geel. In Nederland kijkt bijna niemand er meer van op. Code geel kan onstuimig weer betekenen. Hoe fijn is het dan dat je een speciale stormparaplu tot je beschikking hebt.

De stormparaplu is zo ontworpen dat de paraplu niet omklapt bij een hevige windvlaag, in tegenstelling tot een reguliere paraplu. De stormparaplu is daardoor een stuk steviger en kan tegen een stootje.

Een van de bekendste stormparaplu’s is de Senz stormparaplu. Met het unieke aerodynamische ontwerp hebben ze een revolutie ontketend in de parapluwereld. Leuk om te weten: de Senz stormparaplu is een ontworpen door studenten aan de TU Delft. Met hun ontwerp zijn omklappende paraplu’s door de wind verleden tijd.

De stormparaplu kun je voorzien van jouw eigen ontwerp. Zo wordt de stormparaplu een nog luxer en unieker relatiegeschenk.

Duurzame paraplu bedrukken

Paraplu’s worden gemaakt van verschillende materialen. Zo kunnen de baleinen uit metaal of glasvezel bestaan en is het doek veelal gemaakt van polyester of nylon. Niet persé de meest duurzame materialen.

Gelukkig vind je bij ons diverse duurzame paraplu’s. Deze eco paraplu’s zijn gemaakt van bijvoorbeeld bamboe, kurk of gerecyclede PET flessen. Duurzame materialen, die lang meegaan en op een duurzame manier ontwikkeld zijn. Zo maak je direct een statement met de bedrukte paraplu.

Op onze website greenpremium.nl vind je een selectie van de duurzame paraplu’s.

Naast paraplu’s is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een goede soft shell jas of poncho met eigen logo aan je relaties te geven. Alles om ervoor te zorgen dat men zo droog mogelijk van punt A naar punt B komt. Neem contact op & laat je door ons adviseren.

Paraplu bedrukken met je eigen logo

Bij P&P Projects bestel je gemakkelijk jouw eigen bedrukte paraplu. Of je voorkeur uitgaat naar een stormparaplu, een opbouwbare of een duurzame paraplu; wij leveren het allemaal. Voor elk budget is er een paraplu met bedrukking beschikbaar. Het kleurenpalet waar uit te kiezen valt is tevens groot. Zo vinden we zeker weten dé paraplu die bij jouw merk past.

Het ontwerp voor de bedrukte paraplu kan helemaal naar eigen wens. Wil je een logo laten herhalen op de paraplu? Of juist de gehele paraplu voorzien van één grote opdruk? Het is allemaal mogelijk! Onze creatieve collega van de ontwerpstudio denkt graag met je mee en zet de ideeën om in een digitale proefdruk. Zo weet je direct hoe de uiteindelijke paraplu eruit komt te zien.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

   

  Direct contact? Bel 050-3138288.

   
  • paraplu SKSG
  • Herman Brood paraplu custom made
  • Avit-Xantes paraplu duo
  • paraplu bedrukken - voorbeeld: Emergo paraplu minimax
  • paraplu bedrukken - voorbeeld: Hanzehogeschool paraplu
  • paraplu bedrukken - voorbeeld: Eurosonic Noorderslag transparante paraplu
  • paraplu bedrukken - voorbeeld: gemeente groningen paraplu
  • paraplu bedrukken - voorbeeld: Nijestee paraplu
  • paraplu bedrukken - voorbeeld: Brolly paraplu Amnesty International
  • Jobbird paraplu
  • Gasterra paraplu Senz
  • paraplu bedrukken - voorbeeld: Groninger Museum paraplu
  • paraplu bedrukken - voorbeeld: Kia paraplu
  • paraplu Wetterskip Fryslân
  • paraplu bedrukken - voorbeeld: Van der Wiel paraplu
  • Gallagher paraplu
  • paraplu bedrukken - voorbeeld: SKSG paraplu
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: