Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Promotie artikelen

P&P levert veel promotionele producten bedrukt met jouw bedrijfslogo of – slogan uit voorraad. Een breed scala aan relatiegeschenken, premiums, gadgets, give-aways, green gifts, luxe cadeau’s, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken zorgt ervoor dat er altijd wel een product is welke goed aansluit bij jouw bedrijf.

Met promotionele artikelen kun je alle kanten op. Van een simpele pen voorzien van jouw logo tot een custom made paar sokken, speciaal voor jouw ontworpen. Van een lekkere warme hoodie met je eigen ontwerp, tot een handige mok. Bijna alles kan voorzien worden van jouw logo!

Duurzame promotie artikelen

Een mooi relatiegeschenk met je logo wordt nog mooier als het een duurzaam product is. Gelukkig hebben wij een groot assortiment beschikbaar van duurzame artikelen. Een deel van deze producten is verzameld op www.greenpremium.nl. Daar vind je vele duurzame opties voor bijvoorbeeld t-shirts, hoodies, sokken, mutsen, kantoorartikelen en luxe relatiegeschenken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Op maat gemaakte promotionele artikelen

Daarnaast leveren wij ook speciaal voor jouw op maat gemaakte promotionele producten. Dat kan al vanaf relatief lage aantallen, zodat ook kleine bedrijven met een origineel relatiegeschenk voor de dag kunnen komen. Zoek je een op maat gemaakt promotioneel product dat perfect past bij de uitstraling van je organisatie? Of juist een duurzaam gebruiksvoorwerp? Wij denken graag met je mee!

 

 
Contact

  Contact

  Naam*:

  Organisatie*:

  Email*:

  Mijn vraag aan P&P:

   Product:

   Naam*:

   Organisatie*:

   Telefoon:

   Email*:

   Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

   Mijn vraag aan P&P: