Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Sportkleding bedrukken

Sportkleding bedrukken voor een sportevenement, een sportdag, je hardloopteam, een golftoernooi of je wielrengroep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van hardloopkleding tot aan bidons voor de jaarlijkse sportdag; wij leveren het allemaal. Naast de kwalitatief hoogstaande merken zoals Craft, Jako en Graphix, zijn er ook goedkopere alternatieven mogelijk. En wat dacht je van sportkleding gemaakt van duurzame materialen? Zo doe je niet alleen iets goed voor jezelf, maar ook voor het milieu.

Van sokken tot sportmutsen; we kleden je graag aan van top tot teen.

Een topprestatie leveren in je eigen sportkleding

Stel je eens voor: je doet met je bedrijf mee aan een hardloopwedstrijd. Of je schrijft je in voor de Amstel Gold Race. Als team wil je natuurlijk een topprestatie neerzetten. Het liefst doe je dat met stijl, in mooi ontworpen sportkleding. Hoe leuk is het als je je eigen sportkleding laat bedrukken!

We kunnen diverse soorten sportkleding voor je bedrukken. Van hele fietsoutfits (broek & shirt) tot sportsokken en alles op elkaar afgestemd.

Maak je sportoutfit compleet

Met alleen sportkleding bedrukken ben je er (eigenlijk) nog niet. Tijdens het sporten moet je goed drinken. Een goede bidon is geen overbodige luxe. Is het warm weer, dan is een cap aan te raden. En waarin doe je al die sportkleding? Juist, in een sporttas met je eigen logo of ontwerp. Of je gebruikt deze items om je sponsoren te laten zien. Kortom: je sportoutfit maken we compleet met diverse accessoires. Wij geven je graag advies op maat om tot de juiste uitstraling te komen.

Verschillende druktechnnieken

Bij het bedrukken van sportkleding maken we vaak gebruik van sublimatiedruk. Daarbij wordt de afbeelding door een hittepers in de polyestervezel gedrukt en is niet meer te verwijderen Hoe vaak je deze sportkleding ook wast, de afbeelding blijft zichtbaar. Naast deze techniek maken wij ook gebruik van flock transfers  ̶  voor losse namen op de shirts  ̶ , flex transfers of zeefdruk. Hoe wij de sportkleding bedrukken, ligt aan jouw wensen.

Een sportevenement om nooit meer te vergeten

Wellicht doe je niet mee aan een sportwedstrijd, maar organiseer je er een. En ben je op zoek naar leuke items om weg te geven aan supporters. Of merchandise rondom je sportevenement. Ook daarin kunnen wij je helpen. We regelen het voor je van A tot Z. Daarnaast vinden we het altijd leuk om mee te denken. We weten wat er verkrijgbaar is in de markt en wat goed bij jou doelgroep past. Haak ons daarom vanaf het eerste moment aan. Zo zijn we een aanvulling op het team en heb je zeker weten alle items op tijd binnen.

Goed voor jezelf én de wereld

Sporten is goed voor de mens. We worden er fysiek fitter en mentaal sterker van. Het zitten is het nieuwe roken; we moeten meer in beweging komen. Je eigen sportkleding bedrukken kan een mooie motivatie zijn om je medewerkers in beweging te krijgen. Helemaal als de sportkleding is gemaakt van duurzame materialen!

Zo is het mogelijk om hardloopshirts, fietsshirts en fietsbroekjes van gerecycled materiaal te laten ontwerpen, geheel in jouw eigen huisstijl. Maak het af met een bidon gemaakt van suikerriet en je bent klaar voor je sportuitdaging!

Uitgebreid assortiment sportkleding

Van voetbal tot hockey en van handbal tot zwemmen; voor elke sportclub of sportevenement kunnen wij iets betekenen. Wil je items personaliseren met een naam? Geen probleem. Op zoek naar een uniek item voor een bepaald evenement? Wellicht kunnen we custom made iets maken. De sportkleding verduurzamen? We helpen je graag verder.

We zijn benieuwd naar jouw eigen ideeën en wensen. Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

 
 • Gerecycled sportshirt
 • hardloopshirt custom made Niemeyer
 • AOC Terra custom made hardloopkleding
 • Eekels fietskleding
 • Wielerkleding P&P
 • sportkleding bedrukken - voorbeeld: Unicef dames hardloopshirt
 • sportkleding bedrukken - voorbeeld: hardloopshirt P&P
 • Fietsshirt en fietsbroek van gerecycled materiaal
Contact

  Contact

  Naam*:

  Organisatie*:

  Email*:

  Mijn vraag aan P&P:

   Product:

   Naam*:

   Organisatie*:

   Telefoon:

   Email*:

   Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

   Mijn vraag aan P&P: