Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

WINTER

PRODUCTEN

Wil je er ook lekker warmpjes bij zitten deze winter? Wij leveren de meest uiteenlopende winter artikelen. Van retromuts tot stoere beanie en van lekkere warme fleecesjaal tot gebreide supporterssjaal.

Uiteraard kunnen al deze artikelen worden voorzien van een logo door middel van een bedrukking, borduring , inweving of stoere badge. Ons standaard assortiment, dat zeer snel leverbaar is, kun je bekijken in onze online catalogus.

Custom made

Maar het is nog leuker om een geheel eigen custom made muts of sjaal te maken in eigen kleur of eigen model. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op. Voor nog meer inspiratie kun je ook kijken op onze pagina mutsen en caps.

Touch screen handschoenen

De touch screen handschoenen met logo blijven handig. Met deze handschoenen met speciale vingertopjes kun je je smartphone of tablet bedienen zonder je handschoenen uit te doen. Wij kunnen de handschoenen voorzien van een subtiel geweven labeltje of een badge. Zie de voorbeelden van Jobbird.com en Transavia in het foto-overzicht.

Hoofdband met fleece

Een ander heerlijk warm en opvallend item is de hoofdband met zachte fleece aan de binnenkant. De hoofdband is aan de buitenkant all-over te voorzien van een eigen ontwerp. Denk eens aan de exposure die je daarmee kan genereren!

Ben je op zoek naar een ander winterproduct? Neem dan contact met ons op. We kunnen namelijk meer dan we hier kunnen laten zien.

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
Mutsen Fisherman's Friend
 
MUG muts
 
Jobbird winterset
 
hoofdband fleece
 
KNRM muts man
 
Jumbo sjaal en muts
 
WNF ijsbeermuts
 
Zeehondencreche sjaal
 
FC Groningen bontmuts
 
Transavia handschoen
 
Transavia muts
 
Tiroler muts Berentzen
 
Zeehondencreche touchscreen handschoen
 
Bereizen muts
 
Gasterra Flames muts
 
Winterproducten roze blok
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: