Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

SALVAGE Gerecyclede kleding

De Salvage collectie is een geheel nieuwe collectie kleding en tassen die zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen! De Salvage collectie maakt van afval nieuwe, inspirerende, en stijlvolle artikelen op de volgende wijze:

  • Er worden reststoffen verzameld van de biologische textielproductie. Deze worden versnipperd waarna er nieuwe zachte katoenvezels van worden gemaakt.
  • Vervolgens worden er vezels van gerecyclede PET flessen aan toegevoegd waardoor er een mix van katoen en polyester ontstaat.
  • Hiervan worden fijne draden gesponnen waarvan nieuwe stoffen worden geweven.
  • Van deze stoffen wordt een mooie lijn gerecyclede kleding voor zowel dames als heren geproduceerd die bestaat uit kwalitatief hoogwaardige T-shirts, sweaters en draagtassen.

Fair Wear

Het volledige productieproces is gecertificeerd en de productie vindt plaats in fabrieken die worden gecontroleerd door de Fair Wear Foundation op eerlijke productie omstandigheden. Zo hebben wij een modieuze duurzame gerecyclede kleding collectie gecreëerd om trots op te zijn! Salvage is het ultieme bewijs dat duurzaam ook hip kan zijn!

Extra informatie

Natuurlijk is de Salvage collectie uitermate geschikt om te bedrukken met het logo van je bedrijf, organisatie of evenement. Elk kledingstuk is voorzien van een hangtag met informatie over Salvage en een QR code die leidt naar de Salvage website. Zo weet de ontvanger ook dat het om een duurzaam product gaat!

Voor meer informatie over het gehele productieproces kun je kijken op onze engelstalige site www.salvagefashion.com. Voor een totaaloverzicht van de Salvage collectie kijk je op de Continental-site. Heeft u andere vragen over deze unieke collectie of vragen over de bedrukkingsmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

 

 
Salvage gerecyclede kleding SA22
 
Salvage gerecyclede kleding productieproces 1
 
Salvage gerecyclede kleding SA02
 
Salvage gerecyclede kleding productieproces 6
 
Salvage gerecyclede kleding SA01
 
Salvage gerecyclede kleding productieproces 4
 
Salvage gerecyclede kleding SA41Z
 
Salvage gerecyclede kleding productieproces 5
 
Salvage gerecyclede kleding SA61
 
Salvage gerecyclede kleding productieproces
 
Salvage gerecyclede kleding SA41P
 
Salvage gerecyclede kleding SA40
 
Salvage gerecyclede kleding SA01
 
Salvage gerecyclede kleding SA60
 
Salvage gerecyclede kleding groen blok
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
[recaptcha]

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: