Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Emaille mok bedrukken

Emaille mokken zijn een ‘must have’ op het gebied van promotionele items. Overgewaaid vanuit de consumentenmarkt, maken ze nu hun entree in de B2B markt. Emaille roept nostalgie op en heeft het voordeel dat het een extreem lange levensduur heeft.

Ze zijn perfect om te gebruiken tijdens het kamperen, picknicken of andere buitenevenementen. Want wat smaakt nou lekkerder? Een kopje koffie uit een plastic beker of een kopje koffie uit zo’n hippe, emaille variant? Maar ook thuis misstaat deze hippe beker niet!

Productieproces

De emaille mokken worden met de hand geëmailleerd. Dit brengt met zich mee dat er onderling verschil kan zitten tussen de mokken. Elke emaille beker wordt individueel geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke kwaliteit krijgt. Zo krijg je een uniek én charmant product in handen.

Uitvoeringen

Wij kunnen de emaille mokken bedrukken vanaf 60 stuks. Je kunt dan kiezen uit wit, zwart, rood of blauw met een zilveren rand. De emaille beker bedrukken we door middel van zeefdruk.

Vanaf 120 stuks kan je zelf aangeven welke Pantone®-kleur je wilt. De kleur kan zowel in glans als in satijn-finish uitgevoerd worden. Na het aanbrengen van de kleurlaag kan je logo of slogan worden gedrukt.

Naast het drukken van je logo kan je er ook voor kiezen je logo te laten stansen (zie de donker blauwe mok hiernaast). Nadat je logo gestanst is, wordt de mok voorzien van een kleur naar keuze. Deze uitvoering geeft extra diepte aan je ontwerp. De binnenkant van de mok blijft vervolgens wit. De buitenkant krijgt een kleur. Deze unieke uitvoering is al leverbaar vanaf 120 stuks.

De afgebeelde emaille bekers hebben allemaal een inhoud van 300ml. Ben je op zoek naar een andere inhoudsmaat? Vraag het ons gerust!

Full colour bedrukking

Het is zelfs mogelijk de bekers te bedrukken met een full colour print. Deze is optie is alleen geschikt voor de witte emaille mokken. Denk je eens in wat voor fantastische emaille bekers je daarmee kan maken.

Wat is emaille nu eigenlijk?

Emaille is gewoon een laag glas dat op verschillende voorwerpen kan worden aangebracht. Meestal wordt emaille aangebracht op voorwerpen die van aardewerk gemaakt zijn of op metalen voorwerpen. Waarom zou je voor emaille kiezen? Omdat emaille bijvoorbeeld kan worden aangebracht om het onderliggende materiaal te beschermen. Daarnaast kan emaille ook worden gebruikt al isolatielaag. Emaille is erg glad, waardoor het heel hygiënisch is. Het is ook onbrandbaar en gaat heel lang mee. Dat is ook de reden dat het vroeger in eerste instantie gebruikt werd. Omdat emaille een laag glas is die in verschillende kleuren kan worden aangebracht, wordt emaille nu ook wel gebruikt om objecten te versieren.

Waarom emaille mokken bedrukken bij P&P?

Omdat wij staan voor persoonlijke service, goed advies, snelle levering, een goede prijs/kwaliteit verhouding én een uitgebreid assortiment. Voor een emaille beker moet je dus echt bij ons zijn!

Meer informatie nodig?

Wil jij je personeel of zakelijk relaties ook zo’n toffe mok geven? Wil je meer informatie over prijzen, levertijden, kleuren en mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij adviseren je graag en maken graag een ontwerp voor je !

 

Offerte of informatie

  Product:
  Naam*:
  Organisatie*:
  Telefoon:
  Email*:
  Mijn vraag aan P&P:
  emaille mok bedrukken - voorbeeld: Goboony mok
   
  emaille mok bedrukken - voorbeeld: emaille mok stans
   
  emaille mok bedrukken - voorbeeld: emaille mok full colour print
   
  emaille mok bedrukken - voorbeeld: emaille mok gekleurde coating
   
  emaille mok bedrukken - voorbeeld: emaille mok
   
  emaille mok bedrukken - voorbeeld: emaille mok blauw
   
  emaille mok bedrukken - voorbeeld: emaille mok zwart
   
  oranje blok
   
  oranje blok
   
  Contact

   Contact

   Naam*:
   Organisatie*:
   Email*:
   Mijn vraag aan P&P:

    Product:
    Naam*:
    Organisatie*:
    Telefoon:
    (Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
    Email*:
    Mijn vraag aan P&P: