Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Emaille mok bedrukken

In de jaren ’70 waren de emaille mokken niet weg te denken in het gemiddelde huishouden. Aangezien dat al een tijdje geleden is, wordt de emaille mok tegenwoordig als nostalgisch beschouwd.  Het houdt niet op bij emaille mokken; tegenwoordig zijn er hele serviezen in emaille verkrijgbaar. Het grote voordeel: de emaille mok heeft een extreem lange levensduur.

Naast nostalgie roept een emaille mok ook het kampeergevoel op. De mokken zijn ideaal om buiten te gebruiken. Of bijvoorbeeld mee te nemen op een kampeertripje. Warme of koude dranken; alles kan geserveerd worden in emaille. Kortom: je kunt alle kanten op met emaille mokken.

Nog leuker wordt het als je je eigen emaille mok laat bedrukken!

Wat is emaille?

Laten we bij het begin beginnen: wat is emaille eigenlijk? Emaille is een laag glas dat meestal wordt aangebracht op voorwerpen van aardewerk of metaal. Er zijn diverse redenen om emaille te gebruiken. Bijvoorbeeld om het onderliggende materiaal te beschermen. Of als isolatielaag.

Emaille kent diverse voordelen als materiaal. Het is krasbestendig en glad, wat het hygiënisch maakt. Daarnaast is het onbrandbaar en gaat het lang mee. Het is niet voor niks dat de emaille mokken die decennia geleden zijn gemaakt, nog steeds goed functioneren.

Uniek in z’n soort

De emaille mokken worden met de hand geëmailleerd. Hierdoor kunnen er verschillen zitten tussen de mokken. Elke emaille beker wordt individueel geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke kwaliteit krijgt. Zo krijg je een uniek én charmant product in handen.

Bedrukken van de emaille mokken

Wij kunnen de emaille mokken bedrukken vanaf 60 stuks. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren mokken: wit, zwart, rood of blauw met een zilveren rand. Vanaf 120 stuks kan je zelf aangeven welke Pantone®-kleur de emaille mok geproduceerd moet worden. De kleur kan zowel in glans als in satijn-finish uitgevoerd worden. Je logo of ontwerp wordt vervolgens op jouw unieke emaille mok gedrukt.

De emaille mok bedrukken we door middel van zeefdruk. Wil je nog iets uniekers, laat dan je logo in de emaille mok stansen. Nadat het logo gestanst is, wordt de emaille mok voorzien van een kleur naar keuze. Zo krijg je een subtiele look waar je zeker indruk mee maakt. Deze unieke uitvoering is al leverbaar vanaf 120 stuks.

De afgebeelde emaille bekers hebben allemaal een inhoud van 300ml. Ben je op zoek naar een andere inhoudsmaat? Vraag het ons gerust.

Ga los met een full colour bedrukking

Met het ontwerp voor de emaille mok kun je helemaal los gaan. Het is namelijk mogelijk om de emaille mok full colour te bedrukken. Maak het zo kleurrijk als je zelf wilt! De full colour bedrukking is geschikt voor de witte emaille mokken; dan komt je bedrukking het beste uit.

Bestel je eigen emaille mokken

Ook emaille mokken met je eigen logo of ontwerp laten bedrukken? Voor op kantoor, of bijvoorbeeld om weg te geven aan relaties? Bij P&P Projects regelen we het voor je. Laat ons weten welke kleur de mokken moeten zijn, de aantallen, wat voor opdruk en de gewenste leverdatum. Wij maken vervolgens een offerte op maat voor je. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

 

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

  emaille mok bedrukken - voorbeeld: Goboony mok
   
  emaille mok bedrukken - voorbeeld: emaille mok stans
   
  emaille mok bedrukken - voorbeeld: emaille mok full colour print
   
  emaille mok bedrukken - voorbeeld: emaille mok gekleurde coating
   
  emaille mok bedrukken - voorbeeld: emaille mok
   
  emaille mok bedrukken - voorbeeld: emaille mok zwart
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: