Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

KIA GESCHENKEN

Voor Kia Motors Nederland heeft P&P een webshop ontwikkeld waarin alle Kia dealers leuke geschenken kunnen bestellen. Het assortiment loopt uiteen van kentekenetuis tot stoere tassen en van bedrukte mokken tot luxe custom made cap.

Alle artikelen zijn door P&P geproduceerd en liggen op voorraad in ons magazijn in Groningen. Elke dealer kan via een inlogcode inloggen in de webshop en een bestelling plaatsen. Het gehele traject van voorraadbeheer, verzendingen, financiële afwikkeling en eventuele klachtenafhandeling wordt door P&P verzorgt. Periodiek ontvangt Kia Motors Nederland een overzicht van de verkochte artikelen.

Customized webshop

De webshop is speciaal ontwikkeld voor Kia Motors Nederland en opgemaakt in de huisstijl van onze klant. P&P verzorgt ook webshops voor klanten als Ziggo en de KNRM. Wij beschikken over zowel een business to business module als een business to consumer module. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Kia evenementen

Naast de webshopartikelen levert P&P al jaren leuke, handige en originele geschenken aan Kia Motors Nederland voor speciale evenementen als de jaarlijkse Kia testdag, dealerdagen en het WK of EK voetbal.

 
Kia usb stick custom made
 
Kia cap
 
Kia verfset
 
Kia webshop screen print
 
Kia t-shirt
 
Kia sleutelhanger voetbal
 
Kia slee
 
Kia kaartenset
 
Kia paraplu
 
Kia horloge
 
Kia kop en schotel
 
Kia blikjes
 
Kia stamppot stamper
 
blok paars Kia 1
 
Contact

  Contact

  Naam*:
  Organisatie*:
  Email*:
  Mijn vraag aan P&P:

   Product:
   Naam*:
   Organisatie*:
   Telefoon:
   (Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
   Email*:
   Mijn vraag aan P&P: