Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Oxxio Klantenactie

Gedurende het jaar heeft Oxxio speciale acties om nieuwe klanten te werven. Bij één van deze acties ontvangt de nieuwe klant een handige usb oplader.

Oxxio heeft speciale verkoopteams ingeschakeld voor het werven van nieuwe klanten. Deze teams komen bij de mensen aan de deur om te vertellen waarom zij zouden moeten overstappen op energie van Oxxio.

Cadeau

Consumenten die besluiten over te stappen, ontvangen een voucher met een link naar een speciale Oxxio-internetpagina. Na aanmelding op de site krijgt men binnen twee weken een cadeautje toegestuurd. Bij deze actie ontvangt elke nieuwe klant een handige usb oplader. De oplader is ideaal in de auto zodat men tijdens het rijden apparaten kan opladen zoals een mobiel, I-pad etc.

Actie handeling

Niet alleen de usb oplader is door P&P ontworpen en geleverd, ook de verdere handeling van het versturen is door ons geregeld.

Ben jij van plan een actie te houden waarbij je het produceren van het cadeau, de handeling én de verzending wilt uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

 
Oxxio brief met usb oplader
 
Oxxio usb oplader
 
Oxxio printscreen website
 
Oxxio usb oplader duo
 
Oxxio enveloppe met usb oplader
 
Contact

  Contact

  Naam*:
  Organisatie*:
  Email*:
  Mijn vraag aan P&P:

   Product:
   Naam*:
   Organisatie*:
   Telefoon:
   (Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
   Email*:
   Mijn vraag aan P&P: