Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Klaar voor het festivalseizoen

Toffe kleding, merchandise, gadgets voor jouw event! 

Wat kijken we er elk jaar weer naar uit: het festivalseizoen. Als de eerste zonnestralen Nederland bereiken en het kwik de dubbele getallen raakt, begint het al te kriebelen. Gelukkig hebben we in Nederland heel veel leuke festivals! 

Van de grote namen zoals Pinkpop en Zwarte Cross tot aan de kleinere, lokale festivals: achter elk festival zit een behoorlijke organisatie. Laten wij daar nou eens heel erg goed bij kunnen helpen.

Alles voor de organisatie van je festival vind je bij P&P. Denk aan items zoals entreebandjes, consumptiemunten en herbruikbare drinkbekers. Maar ook t-shirts en veiligheidshesjes voor de vrijwilligers, cadeaus om de artiesten cadeau te doen en items om de backstage op te leuken.

Een festival om nooit meer te vergeten

Organiseer je een festival of evenement, dan heb je meestal een duidelijk doel voor ogen: zorgen dat iedereen een toptijd heeft. Van artiesten tot bezoekers, van vrijwilligers tot organisatie. Maak je festival compleet met merchandise. Kies voor enkele items, zoals t-shirts en sweaters, of maak er een complete lijn van. Denk aan custom made caps, sokken, zonnebrillen, waterflessen: je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Haak ons op tijd aan, zodat alle items op tijd bij je in huis zijn.

P&P maakt je festival compleet

Festivalseizoen betekent voor ons een stapje extra. Dat stapje zetten we heel erg graag! Dus kom maar op met je wensen, wij maken er wat moois van.

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

   
   
  Pet met opdruk van bands en festivals
   
   
  Zonnebril Concert at sea
   
  Bedrukte truien voor festivals
   
   
  Speaker JBL
   
   
  Glazen herbruikbare fles
   
   
  SeaZac gevuld met lucht
   
  Festival kleine camera
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: