Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Varsity jacket bedrukken

De populariteit van deze iconische baseball jackets is weer helemaal terug! De enige echte varsity jackets hebben een tijdloze aantrekkingskracht, zowel voor de jongere generatie als voor degenen die wat langer meelopen. De varsity jacket straalt een onmiskenbare charme uit die iedereen aanspreekt. Bovendien is deze jas verkrijgbaar in een uitgebreide selectie van stijlen, maten en kleuren. Sta je voor de keuze van een klassiek eenvoudig ontwerp in één enkele tint, of ben je juist in de stemming voor een gewaagdere variant met meerdere kleurvlakken? De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Wat deze varsity jackets echt uniek maakt, is de kans om ze volledig naar eigen smaak aan te passen. Door je eigen bedrukking toe te voegen, wordt je varsity jacket een waar kunstwerk dat jouw individualiteit weerspiegelt. Stel je bijvoorbeeld voor dat je een speciale slogan hebt voor een aankomend evenement, zoals een energieke sportdag, of dat je met trots het ethos van je geliefde sportclub wilt uitdragen. Wat het ook is, door het bedrukken van je eigen varsity jacket maken we jouw beleving compleet.

Varsity jacket bedrukken

Voor het personaliseren van varsity jackets, bieden we de optie van zeefdruk aan. Deze directe druktechniek betrekt het aanbrengen van een logo, een slogan of andere ontwerpen op de jas via een deels open en deels gesloten gaas. Met een rakel wordt inkt door het gaas geperst, wat resulteert in een scherp en duurzaam beeld op het baseball jacket. Zeefdruk is uitermate geschikt voor het bedrukken van vlakke oppervlakken, zoals een varsity jacket. Het liefst doen we dat met een duurzame inkt, gebaseerd op water.

Varsity jackets borduren

Naast varsity jackets bedrukken, bieden we ook borduuropties aan. Dit kan worden gedaan door het bevestigen van een geborduurde badge, maar het is ook mogelijk om direct op de jackets te borduren. Welke de keuze voor jou het beste is, is afhankelijk van jouw wensen en je ontwerp.

Personalisatie van varsity jackets

Voor sportteams en studentenclubs is personalisatie door het bedrukken van een varsity jacket een fantastische manier om eenheid en trots uit te stralen. Hierbij komt de flexdruk om de hoek kijken. Deze methode omvat het uitsnijden van de namen van teamleden, die vervolgens met hoge druk op de varsity jackets worden aangebracht. Het resultaat? Een reeks unieke baseball jassen, elk met een persoonlijke touch die ieders identiteit benadrukt.

Eindeloze variatie aan varsity jackets

Onze collectie van baseball jackets is werkelijk divers en uitgebreid. Naast de originele varsity jackets bieden we talloze variaties aan: met of zonder capuchon, ritssluiting of knopen, en in een breed scala aan kleurencombinaties. De mogelijkheden zijn zo talrijk dat we ze niet allemaal online kunnen tonen. Neem daarom contact met ons op om je wensen te bespreken en samen de perfecte keuze te maken.

Jas op maat gemaakt

Droom je van een varsity jacket die speciaal voor jou is ontworpen? Bijvoorbeeld met de karakteristieke kleuren van je vereniging of sportclub? Het goede nieuws is dat dit mogelijk is! Bij een bestelling vanaf 50 stuks kun je een volledig op maat gemaakte varsity jacket bestellen, bijvoorbeeld met de kleuren van je vereniging of sportclub. Houd er rekening mee dat de levertijd voor custom made jackets ongeveer 6 weken is na orderbevestiging. We raden aan om op tijd te bestellen.

Meer informatie nodig?

Wil je een glimp opvangen van hoe jouw ideale varsity jacket eruit zou kunnen zien? Of wil je simpelweg wat ideeën uitwisselen over de talloze mogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je vrijblijvend te informeren over de verschillende opties met betrekking tot bedrukkingen en borduringen. Jouw perfecte varsity jacket ligt binnen handbereik.

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

  baseball jack bedrukken - varsity jacket unisex
   
  kids varsity jacket
   
  varsity jacket unisex kleuren 2
   
  varsity jacket unisex kleuren 3
   
  varsity jacket unisex bio cotton kleuren
   
  baseball jack bedrukken - kids varsity jacket kleuren 2
   
  baseball jacket bedrukken - voorbeeld: varsity jacket unisex kleuren 4
   
  3 tone college jacket kleuren
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: