Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Varsity jacket bedrukken

Enorm hip zowel dit jaar als komend jaar: je Varsity jacket bedrukken of laten borduren. Deze stoere baseball jackets zijn weer helemaal terug van weggeweest! Zowel voor de jeugd als voor volwassen dames en heren.

Varsity jacket bedrukken

De Varsity jackets kunnen worden voorzien van een logo, slogan of andere uiting door middel van zeefdruk. Zeefdruk is een directe druktechniek, waarbij de inkt door een gedeeltelijk open en gedeeltelijk ondoordringbaar gaas wordt gedrukt op het Varsity jacket.

De benodigde druk wordt geleverd door een rakel (een soort kunststof strip) die over het gaas wordt bewogen. Deze druktechniek wordt gebruikt voor het bedrukken van vlakke artikelen.

Varsity jackets borduren

Natuurlijk is het ook mogelijk de Varsity jackets te borduren met een logo. Dit kan door middel van het bevestigen van een geborduurde badge, maar er kan ook gewoon direct geborduurd worden op de jackets. Wij adviseren u graag wat de beste optie voor u is.

Varsity jacket personaliseren

Voor sportteams of studentenclubs is het personaliseren van de jassen een leuke optie. Het Varsity jacket bedrukken gebeurt dan door middel van flexdruk. Hierbij snijd je bijvoorbeeld de namen van de teamgenoten uit en perst deze door middel van hoge druk op de jassen.

Variatie

Wij hebben beschikking over een enorm uiteenlopende collectie Varsity jackets. Een overzicht vindt u op deze pagina. Zo hebben wij natuurlijk de originele Varsity jackets, maar leveren wij ook allerlei variaties op deze jas: met of zonder capuchon, met rits of met knopen en in enorm veel kleurencombinaties. Staat de jas die u zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op; ons assortiment is namelijk groter dan wij kunnen laten zien.

Duurzame variant

In ons assortiment hebben wij ook een Varsity jacket van 100% biologisch katoen. Deze jas is zelfs geproduceerd door middel van zonne- en windenergie. Een uitgebreidere omschrijving hiervan vindt u op onze speciale website voor duurzame relatiegeschenken Green Premium. Dit duurzame Varsity jacket bedrukken is voor ons ook geen probleem.

Custom made producties

Vanaf 50 stuks is het al mogelijk een Varsity jacket in andere kleurcombinaties te produceren. De levertijd hiervoor bedraagt ca. 6 weken na orderbevestiging. Bij deze custom made producties kunnen de mouwen eventueel van echt leder worden gemaakt en kunnen de jassen naar wens worden voorzien van diverse decoraties.

Waarom uw Varsity jacket bedrukken bij P&P?

Omdat wij staan voor goed advies, persoonlijke service, een goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering én een uitgebreid assortiment.

Meer informatie nodig?

Is een Varsity jacket bedrukken of borduren iets voor u? Neemt u dan contact met ons op en wij informeren u vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot bedrukkingen en borduringen. Ook geven wij u graag advies en geven wij u vrijblijvend een offerte op maat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P:

Need help? Email Us Here! Chat With Us Now!

← Prev Step

Thanks for contacting us. We'll get back to you as soon as we can.

Please provide a valid name, email, and question.

Powered by LivelyChat
Powered by LivelyChat Delete History