Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Varsity jacket bedrukken

Deze stoere baseball jackets zijn terug van weggeweest! Voor jong én oud: de varsity jacket is leuk voor iedereen. Verkrijgbaar in vele soorten en maten. Kies je een Varsity jacket in 1 kleur? Of ga je voor een jacket dat bestaat uit meerdere kleuren? Er is van alles mogelijk!

Met je eigen ontwerp maak je de Varsity jacket helemaal uniek. Bijvoorbeeld met een slogan specifieke voor een bepaald event (denk aan een sportdag) of dat jouw sportclub precies beschrijft. Er zijn meerdere bewerkingen mogelijk.

 • Varsity jacket bedrukken

De Varsity jackets kunnen worden voorzien van een logo, slogan of andere uiting door middel van zeefdruk. Zeefdruk is een directe druktechniek, waarbij de inkt door een gedeeltelijk open en gedeeltelijk ondoordringbaar gaas wordt gedrukt op het baseball jacket. De benodigde druk wordt geleverd door een rakel (een soort kunststof strip) die over het gaas wordt bewogen. Deze druktechniek wordt gebruikt voor het bedrukken van vlakke artikelen.

 • Varsity jackets borduren

Natuurlijk is het ook mogelijk de Varsity jackets te borduren met een logo. Dit kan door middel van het bevestigen van een geborduurde badge, maar er kan ook direct geborduurd worden op de jackets. Wij adviseren je graag wat de beste optie voor jou is.

Varsity jacket personaliseren

Voor sportteams of studentenclubs is het personaliseren van de jassen een leuke optie. Het Varsity jacket bedrukken gebeurt dan door middel van flexdruk. Hierbij snijd je bijvoorbeeld de namen van de teamgenoten uit. De naam wordt door middel van hoge druk op de jassen geperst. Zo heeft ieder teamlid een eigen unieke baseball jas.

Enorme variatie aan Varsity jackets

Wij hebben beschikking over een enorm uiteenlopende collectie baseball jackets. Zo hebben wij natuurlijk de originele Varsity jackets, maar leveren wij ook allerlei variaties op deze jas: met of zonder capuchon, met rits of met knopen en in enorm veel kleurencombinaties. Te veel om online te laten zien. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Custom made jacket

Wil je een varsity jacket die speciaal voor jou is gemaakt? Bijvoorbeeld met de kleurencombinatie van jouw vereniging of sportclub? Dat kan! Vanaf 50 stuks is het mogelijk om een custom made varsity jacket te bestellen. De levertijd van de custom made jackets bedraagt ongeveer 6 weken na de orderbevestiging. Bestel ze dus op tijd.

Meer informatie nodig?

Benieuwd naar hoe jouw ideale varsity jacket eruit zal zien? Of wil je even sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot bedrukkingen en borduringen.

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

  baseball jack bedrukken - varsity jacket unisex
   
  kids varsity jacket
   
  varsity jacket unisex kleuren 2
   
  varsity jacket unisex kleuren 3
   
  varsity jacket unisex bio cotton kleuren
   
  baseball jack bedrukken - kids varsity jacket kleuren 2
   
  baseball jacket bedrukken - voorbeeld: varsity jacket unisex kleuren 4
   
  3 tone college jacket kleuren
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: