Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

 

usb c bedrukken - voorbeeld: usb c octoJe herkent het vast: de la in je keuken ligt vol met opladers en kabels voor je smartphone, camera, ipad, laptop etc. Maar er is goed nieuws: deze wir-war aan kabels is in de toekomst niet meer nodig!

Er is namelijk een nieuwe standaard vastgesteld: USB C. Dit is de nieuwe standaard aansluiting waar elk apparaat straks aan moet voldoen. Straks zijn er geen USB poorten, micro USB poorten of speciale Apple poorten meer.

USB C brengt enorm veel verbeteringen met zich mee: sneller, krachtiger en het geeft een betere kwaliteit voor audio en video. Een ander groot voordeel is dat je nog maar één enkele kabel nodig hebt en dat je de USB C  kabel niet verkeerd in het elektrische apparaat kan stoppen. Wel zo gebruiksvriendelijk.

Deze nieuwe standaard wordt inmiddels al ondersteund door meer dan 700 bedrijven, waaronder Apple, Dell, HP, Intell, Microsoft en Samsung.

Natuurlijk zal er een transitiefase zijn. Je koopt een nieuw apparaat, maar hebt ook nog apparaten liggen die op de ‘ouderwetse’ manier opgeladen moeten worden. Om dit te bundelen zijn er speciale verzamellaadkabels op de markt.

Deze laadkabels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De hierboven afgebeelde USB C adapter bevat een USB C aansluiting, een micro -en een lightning iPhone 5/6 – aansluiting. Natuurlijk ook nog eens door ons te bedrukken met je logo of slogan.

Eigen ontwerp laadkabel

Naast de standaard laadkabels is het ook mogelijk je eigen adapter te (laten) ontwerpen. Als voorbeeld zie je hieronder het model van Animo koffieautomaten. Onze ontwerper heeft aan de hand van een aangeleverde foto van een koffieautomaat een ontwerp gemaakt van een oplaadkabel. In samenspraak met de klant is dit unieke product tot stand gekomen:

usb c - voorbeeld: oplaadkabel Animo

 

Binnen een eigen ontwerp is er ook veel mogelijk qua kleur. Zoals je ziet op de foto hieronder kunnen zowel de kabelkleuren als de body van adapter geheel gecustomized worden. Denk eens aan de exposure en mogelijkheden voor jouw bedrijf! Heb je zelf niet de expertise in huis om te ontwerpen? Geen probleem, wij maken graag een voorstel.

Zorg dus dat je zakelijke relaties, personeel of klanten goed voorbereid zijn op de toekomst en geef ze een oplaadkabel cadeau.

Is deze laadkabel een ideaal promotiemiddel voor jouw bedrijf? Aarzel niet en neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag met betrekking tot het ontwerp en maken graag vrijblijvend een offerte voor je.

usb c bedrukken - voorbeeld: usb c standaard en custom made

 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P:

Need help? Email Us Here! Chat With Us Now!

← Prev Step

Thanks for contacting us. We'll get back to you as soon as we can.

Please provide a valid name, email, and question.

Powered by LivelyChat
Powered by LivelyChat Delete History