Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

webcam cover bedrukken

Iedereen kent tegenwoordig het gevaar van een webcam op bijvoorbeeld je computer: je hebt hem niet aan staan, maar je kan toch begluurt worden! Vervolgens worden er beelden van je op internet geplaatst, die je er niet meer afkrijgt. Het begin van een boel ellende en frustratie!

Je webcam afplakken met een pleister, post-it papiertje of iets anders is natuurlijk handig, maar ook een goed voorbeeld van een houtje-touwtje oplossing. Als je de webcam weer wilt gebruiken zal je de pleister of post-it moeten verwijderen en na een aantal keren plakt geen van beide meer goed.

Om dat te voorkomen is er de webcam cover die je bevestigt op je computer. Vervolgens kan je hem open of dicht schuiven, zodat je zelf bepaalt wanneer je beeld bent.

Ideaal reclame-item

De webcam cover is een ideale reclamedrager; makkelijk mee te sturen in een mailing, makkelijk om uit te delen én super handig! Daarnaast ben je ook nog eens continue in beeld bij je zakenrelatie of klant als deze achter zijn computer zit!

De webcam cover kan zowel los worden geleverd als worden bevestigd op een kleine kaart met bijvoorbeeld uitleg over hoe de cover werkt. Hiervoor is een standaard kaart leverbaar, echter is het ook mogelijk deze kaart geheel te customizen. Een mooi voorbeeld hiervan is de de cover van Beeld En Geluid.

Waar kan je de webcam cover op bevestigen?

De webcam cover past op de meeste computers, smart TV’s, tablets, Xbox’s en andere apparaten. Standaard leverbaar in wit en zwart. Verkrijgbaar in twee modellen: één met ronde uiteindes en één met vierkante uiteindes. Het vierkante model is leverbaar vanaf 500 stuks in eigen pms kleur.

Webcam cover iets voor jouw bedrijf?

Is de webcam cover bedrukken een ideaal promotiemiddel voor jouw bedrijf? Aarzel niet en neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag met betrekking tot het ontwerp en maken graag vrijblijvend een offerte voor je.

Let op! De minimale afname voor een webcam cover bedrukken bedraagt 500 stuks. Bij een afname van 500 stuks (inclusief full colour opdruk op de webcam cover) mét verpakkingskaart betaalt u voor de versie met ronde hoeken € 1,76 excl. BTW per stuk.

Alternatief webcam cover bedrukken

Een goedkoper alternatief voor de kunststof webcam cover is de sticky cover. Deze cover is voorzien van een speciale gel die ervoor zorgt dat bij het verwijderen er geen sporen achter blijven op de computer (zie foto hieronder). Na uw chatsessie kan de sticky cover weer gewoon over de camera geplakt worden.

Bij een afname van 500 stuks (inclusief full colour opdruk op de sticky cover) met verpakkingskaart betaal je € 1,40 excl. BTW per stuk. (vaste kosten éénmalig € 95,=)

Gekleurde webcam covers

De gekleurde webcam covers op deze pagina zijn net even iets anders van vorm, maar verkrijgbaar in een enorme kleurenrange. Er zit altijd wel een kleur bij die bij jouw bedrijf past!

Bij een afname van 500 stuks (inclusief full colour bedrukking), bulk verpakt, betaal je €0,79  excl. BTW per stuk. (vaste kosten € 50,= instelkosten per kleur)

Webcam cover voor je laptop

Sinds begin 2018 is er speciaal voor laptops een webcam cover ontwikkeld. Deze flexibele, siliconen cover schuif je over de rand van je laptop voor het oog van je webcam. Door de speciale vormgeving en materiaalgebruik, beschadig je je laptop niet als je hem dicht klapt. Je logo wordt niet op de cover gedrukt, maar in de siliconen cover gegraveerd. Een voorbeeld is de blauwe cover van Philips.

Bij een afname van 500 stuks (inclusief gravering), bulk verpakt, betaal je € 1,65  excl. BTW per stuk. Minimale afname bedraagt 200 stuks. 

FBI gebruikt de webcam cover

FBI-directeur James Comey vindt dat iedereen zijn webcam zou moeten afplakken. “Er zijn een aantal verstandige dingen die je kunt doen, en dit is er één van.”

“Ik word hier vaak belachelijk om gemaakt, maar ik hoop dat mensen hun auto en hun voordeur op slot doen. Ik heb ook een alarmsysteem. Als je er ook een hebt, gebruik het.” zegt Comey tijdens een conferentie van het Amerikaanse Center for Strategic & International Studies. “Het is niet zo gek dat de baas van de FBI ook nadenkt over zijn persoonlijke veiligheid.”

Het afplakken van de camera is gebruikelijk onder medewerkers van de Amerikaanse opsporingsdienst, aldus de FBI-baas. “Dat doen we zodat onbevoegden niet naar je kunnen kijken. Ik denk dat dat iets goeds is.”

Artikelen in de media

Een aantal media hebben geschreven over de noodzaak van de covers. Lees hier een artikel van InfoNu.

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
webcam cover bedrukken - voorbeeld: webcam cover Up
 
webcam cover bedrukken - voorbeeld: webcam cover Beeld en Geluid
 
webcam cover bedrukken - voorbeeld: webcam cover Axis Communications met achterzijde
 
webcam cover bedrukken - voorbeeld: webcam cover laptop
 
webcam cover bedrukken - voorbeeld: webcam cover met schermreiniger
 
webcam cover bedrukken - voorbeeld: webcam cover Yit
 
webcam cover bedrukken - voorbeeld: webcam cover Ursapharm
 
webcam cover bedrukken - voorbeeld: webcam cover Trend Micro
 
webcam cover bedrukken - voorbeeld: webcam cover Push mog
 
webcam cover bedrukken - voorbeeld: webcam cover Push rwb
 
webcam cover bedrukken - voorbeeld: webcam cover Push zpg
 
webcam cover bedrukken - voorbeeld: sticky cover
 
oranje blok webcam cover 1
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
[recaptcha]

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: