Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

webcam cover bedrukken

Iedereen kent tegenwoordig het gevaar van een webcam op bijvoorbeeld je computer: je hebt hem niet aan staan, maar je kan toch begluurt worden! Vervolgens worden er beelden van je op internet geplaatst, die je er niet meer afkrijgt. Het begin van een boel ellende en frustratie!

Je webcam afplakken met een pleister, post-it papiertje of iets anders is natuurlijk handig, maar ook een goed voorbeeld van een houtje-touwtje oplossing. Als je de webcam weer wilt gebruiken zal je de pleister of post-it moeten verwijderen en na een aantal keren plakt geen van beide meer goed.

Om dat te voorkomen is er de webcam cover die je bevestigt op je computer. Vervolgens kan je hem open of dicht schuiven, zodat je zelf bepaalt wanneer je beeld bent.

Ideaal reclame-item

De webcam cover is een ideale reclamedrager; makkelijk mee te sturen in een mailing, makkelijk om uit te delen én super handig! Daarnaast ben je ook nog eens continue in beeld bij je zakenrelatie of klant als deze achter zijn computer zit!

De webcam cover kan zowel los worden geleverd als worden bevestigd op een kleine kaart met bijvoorbeeld uitleg over hoe de cover werkt. Hiervoor is een standaard kaart leverbaar, echter is het ook mogelijk deze kaart geheel te customizen. Een mooi voorbeeld hiervan is de de cover van Beeld En Geluid.

Waar kan je de webcam cover op bevestigen?

De webcam cover past op de meeste computers, smart TV’s, tablets, Xbox’s en andere apparaten. Standaard leverbaar in wit en zwart met ronde uiteindes.

Webcam cover iets voor jouw bedrijf?

Is de webcam cover bedrukken een ideaal promotiemiddel voor jouw bedrijf? Aarzel niet en neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag met betrekking tot het ontwerp en maken graag vrijblijvend een offerte voor je.

Let op! De minimale afname voor een webcam cover bedrukken bedraagt 500 stuks. Bij een afname van 500 stuks (inclusief full colour opdruk op de webcam cover) mét verpakkingskaart betaal je € 1,69 excl. BTW per stuk.

Alternatief webcam cover bedrukken

Een alternatief voor de kunststof webcam cover is de sticky cover. Deze cover is voorzien van een speciale gel die ervoor zorgt dat bij het verwijderen er geen sporen achter blijven op de computer (zie foto hieronder). Na uw chatsessie kan de sticky cover weer gewoon over de camera geplakt worden.

Bij een afname van 500 stuks (inclusief full colour opdruk op de sticky cover) met verpakkingskaart betaal je € 1,58 excl. BTW per stuk. (vaste kosten éénmalig € 105,=)

Gekleurde webcam covers

De gekleurde webcam covers op deze pagina zijn net even iets anders van vorm, maar verkrijgbaar in een enorme kleurenrange. Er zit altijd wel een kleur bij die bij jouw bedrijf past!

Webcam cover voor je laptop

Sinds begin 2018 is er speciaal voor laptops een webcam cover ontwikkeld. Deze flexibele, siliconen cover schuif je over de rand van je laptop voor het oog van je webcam. Door de speciale vormgeving en materiaalgebruik, beschadig je je laptop niet als je hem dicht klapt. Je logo wordt niet op de cover gedrukt, maar in de siliconen cover gegraveerd. Een voorbeeld is de blauwe cover van Philips.

Bij een afname van 500 stuks (inclusief gravering), bulk verpakt, betaal je € 1,49  excl. BTW per stuk. Minimale afname bedraagt 200 stuks. 

Custom made

Wil jij je webcam cover in een unieke vorm? Ook dat kan! Laat je inspireren door de custom made voorbeelden op deze pagina. We helpen je natuurlijk graag bij het ontwerpen van zo’n uniek item.

Smartphone covers

Speciaal voor smartphones en tablets is er de smartphone cover. Het subtiele ontwerp hiervan zorgt ervoor dat deze goed bij je elektronische device past. De bijgeleverde verpakkingskaart heeft genoeg ruimte om je boodschap op kwijt te kunnen (full colour te bedrukken).

Bij een afname van 500 stuks (inclusief full colour opdruk op de verpakkingskaart  en 1 kleur op de cover) betaal je € 3,65 excl. BTW per stuk. (vaste kosten éénmalig € 110,=).

FBI gebruikt de webcam cover

FBI-directeur James Comey vindt dat iedereen zijn webcam zou moeten afplakken. “Er zijn een aantal verstandige dingen die je kunt doen, en dit is er één van.”

“Ik word hier vaak belachelijk om gemaakt, maar ik hoop dat mensen hun auto en hun voordeur op slot doen. Ik heb ook een alarmsysteem. Als je er ook een hebt, gebruik het.” zegt Comey tijdens een conferentie van het Amerikaanse Center for Strategic & International Studies. “Het is niet zo gek dat de baas van de FBI ook nadenkt over zijn persoonlijke veiligheid.”

Het afplakken van de camera is gebruikelijk onder medewerkers van de Amerikaanse opsporingsdienst, aldus de FBI-baas. “Dat doen we zodat onbevoegden niet naar je kunnen kijken. Ik denk dat dat iets goeds is.”

Artikelen in de media

Een aantal media hebben geschreven over de noodzaak van de covers. Lees hier een artikel van InfoNu.

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

  webcam cover Beeld en Geluid
   
  smartphone cover
   
  webcam cover Axis Communications met achterzijde
   
  webcam cover Up
   
  webcam cover bedrukken - voorbeeld: webcam cover laptop
   
  webcam cover bedrukken - voorbeeld: webcam cover Yit
   
  webcam cover bedrukken - voorbeeld: webcam cover Ursapharm
   
  webcam cover Trend Micro
   
  webcam cover bedrukken - voorbeeld: webcam cover Push mog
   
  webcam cover bedrukken - voorbeeld: sticky cover
   
  webcam cover Push rwb
   
  webcam cover bedrukken - voorbeeld: custom made webcam cover
   
  webcam cover Push zpg
   
  webcam cover bedrukken - voorbeeld: webcam cover met schermreiniger
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: