Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Trolley bedrukken

Een trolley bedrukken met een eigen ontwerp is een uitermate geschikt geschenk om weg te geven aan je zakelijke relaties of aan je personeel. Zeker nu de zomervakantie voor de deur staat!

Een trolley met je eigen logo of unieke ontwerp zorgt ervoor dat jouw trolley herkenbaar wordt tussen het grote aantal trolleys op de lopende band van het vliegveld of in hotels over de hele wereld. Het is een uitstekend luxe relatiegeschenk. Trolleys zijn toch een wat duurder cadeau, waardoor de doelgroep zich nog meer gewaardeerd voelt.

Met de bedrukking zorg je er bovendien voor dat de rolkoffer gemakkelijk te herkennen is. Weet je van bepaalde relaties dat zij van reizen houden of zijn je eigen medewerkers vaak onderweg voor zaken? Een bedrukte trolley vormt dan een zeer geschikt relatiegeschenk, waarmee je op een leuke wijze kunt zorgen dat je naamsbekendheid ook bij de vakantiegangers over de grens toe zal nemen.

Soorten trolley’s

Trolley’s zijn er in allerlei uitvoeringen; business trolley’s, hardcover of softcover modellen, weekendtas trolleys en ga zo maar door. De rolkoffers op deze pagina onderscheiden zich in het grote oppervlak dat te bedrukken is: de hele kofferdeksel kan bedrukt worden met je eigen opvallende print.

Te bestellen vanaf 1 stuk!

Het unieke aan dit model is dat ze zowel in grotere aantallen als per stuk te bestellen zijn. Je kan dus een koffer bestellen met een specifieke print alleen geschikt voor die ene unieke relatie. Zo geef je een super persoonlijk cadeau, welke zeker veel gebruikt en niet vergeten zal worden. Dat is wat je wil als je iets weggeeft.

Trolleys zijn zeer populair bij win- en spaaracties. Maar je kan ze natuurlijk ook als waardering aan je klant geven bij de aankoop van je producten of diensten.

Gebruik

De laatste jaren heeft de rolkoffer een enorme opmars gemaakt. Kijk om je heen op treinstations, vliegvelden en bij congressen. Hoe makkelijk is het om al je kleding, documenten of andere vakantiebenodigdheden achter je aan te trekken zonder je een breuk te tillen? Omdat er zoveel rolkoffers zijn is het wel van belang dat je een duidelijk herkenbare print op de trolleys laat drukken. Daar adviseren we je graag bij.

Bedrukking

Je kunt ook kiezen voor een aantal koffers met dezelfde opdruk. Vind je het zelf lastig om een ontwerp te maken? Geeft niets. In onze in-house ontwerpstudio gaan we graag voor je aan de slag. Jij levert ons een foto, je logo, je slogan of ander artwork aan en wij gaan er mee aan de slag. Zo komen we altijd tot een ontwerp dat aan jouw wensen voldoet.

Voordat de productie begint ontvang je altijd een digitale proefdruk van ons. Op deze manier weet je precies wat je krijgt.

Waarom je trolley bedrukken bij P&P Projects?

Omdat wij staan voor persoonlijke service, goed advies, snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Een rolkoffer bedrukken iets voor jou?

Is een trolley met een mooie opdruk iets voor jou? Of ben je op zoek naar een ander model of een heel ander relatiegeschenk? Aarzel niet en neem dan gerust contact met ons op voor een offerte, meer informatie of advies.

Wil je zelf kijken welke trolley’s we nog meer in ons assortiment hebben? Kijk dan in onze online catalogus. Hierin staan een groot aantal verschillende modellen die we op verschillende manieren kunnen voorzien van je logo.

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

  rolkoffer Herman Brood Experience
   
  rolkoffer Romy
   
  rolkoffer VluchtelingenWerk Nederland
   
  rolkoffer Herman Brood Experience 2
   
  trolley bedrukken - voorbeeld: rolkoffer Kunstbende
   
  rolkoffer Herman Brood Experience 1
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: