Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

SeatZac bedrukken

Dé trend van deze zomer (2019) en ook zeker volgend jaar: de SeatZac. Een super relaxte chillbag welke getest is en aan alle eisen voldoet. Dit gepatenteerde model zorgt voor een heerlijk ontspannen houding. Zag je vorig jaar de Lamzac van Fatboy overal, dit jaar wordt het jaar van de Seatzac.

De SeatZac is ingevouwen een compact pakketje. Uitgevouwen en gevuld met lucht heb je een super comfortabele chillbag die je overal mee naartoe kunt nemen. Ideaal om lekker in neer te ploffen in het park, bij het meer, tijdens een festival,op het strand of gewoon in je eigen tuin.

Materiaal en formaat

De SeatZac is gemaakt van parachutezijde. Dat is een ultralichte ripstop polyester, welke ook nog eens ijzersterk is. Opgevouwen is hij niet groter dan de zaterdagkrant, en hij weegt maar 750 gram.

SeatZac bedrukken

Deze heerlijke luie stoel kunnen we voor je bedrukken met je logo of slogan.
Dit kan in één, twee of drie kleuren of een full-colour digitale transfer. Deel hem uit aan je zakelijke relaties, hang er een spaaractie aan vast voor je klanten en ze kunnen allemaal relaxed de zomer in. De SeatZac is een vrolijk, bruikbaar cadeau.

Het is al mogelijk de Seatzac vanaf 16 stuks (zelfde kleur) te bedrukken. Ook is het mogelijk de bijgeleverde draagtas te voorzien van je logo.

Kleuren

De chillbag is verkrijgbaar in zes kleuren: zwart, blauw, rood, oranje, groen en paars.

Vanaf 5.000 stuks is het mogelijk dit item in je eigen pms-kleur te laten maken.

Gebruik

De SeatZac hoef je niet zelf op te blazen of op te pompen. Je vouwt hem uit en beweegt hem, al zigzaggend, door de lucht. Hierdoor vullen de twee zakken zich met lucht. Als beide kanten vol zitten (ca. 400 liter), rol je het uiteinde 4x op en klik je de sluiting vast om vervolgens heerlijk in de stoel te ploffen.

Na gebruik geen praktijken zoals bij een luchtbed leeg laten lopen, maar een hele snelle, makkelijke leegloop. Vouw hem daarna op en stop je hem makkelijk in de bijgeleverde draagtas.

Voordelen

Naast dat de SeatZac licht en klein is, zodat ie altijd wel ergens in past, staat ie supersnel en kan je er heerlijk relaxed in hangen.

Seatzac met logo bestellen doe je bij P&P Projects

Wil jij je relaties ook verrassen met zo’n hippe Seatzac? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte, meer informatie of advies. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

  Seatzac bedrukken - voorbeeld: Seatzac vullen
   
  Seatzac zwart
   
  Seatzac bedrukken - voorbeeld: Seatzac rood
   
  Seatzac oranje
   
  Seatzac KLM
   
  Seatzac paars
   
  Seatzac bedrukken - voorbeeld: Seatzac blauw
   
  Seatzac bedrukken - voorbeeld: Seatzac groen
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: