Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Pasen: 6 redenen om wel iets weg te geven

 

1. Je komt verrassend uit de hoek

Kerstgeschenken, een nieuwjaarsgeschenk of een zomerpakket zien we geregeld voorbij komen. Daarentegen is een paasgeschenk een stuk origineler. Zo kom je net even verrassender uit de hoek én komt je geschenk niet bij alle andere cadeaus op de stapel te liggen.

2. Omdat (bijna iedereen) van paaseitjes houdt

Chocolade paaseitjes zijn bij veel mensen geliefd. Denk eens aan een snoeppot of blik gevuld met paaseitjes. Hartstikke leuk om aan zakelijke relaties weg te geven. En ze zijn ook nog eens makkelijk uit te delen! Niet alleen zakelijke relaties zijn gek op paaseitjes, medewerkers waarderen een tussentijds presentje natuurlijk ook. Een zakje chocolade paaseitjes met full colour bedrukt kopkaartje is hier uitermate geschikt voor.

Tip: bezoek je je relatie opnieuw, neem dan een nieuwe vulling mee zoals bijvoorbeeld pepernoten.

3. Je geschenk wordt niet overspoeld door alle andere cadeaus

Je herkent het vast wel, lotingen om alle kerstgeschenken te verdelen onder het personeel. Dit zal met Pasen niet snel gebeuren aangezien er nog altijd minder bedrijven een geschenk weggeven dan tijdens de kerstdagen. Je paasgeschenk wordt dan ook niet overspoeld door alle andere cadeaus. Een unieke kans dus om je relatie of medewerker te verrassen.

4. Om een eeuwenoude traditie voor te zetten

Pasen is een eeuwenoude traditie. Al in de voorchristelijke tijd stonden eieren symbool voor nieuw leven en de lente. Het chocolade paasei stamt uit de 18de eeuw en is bedacht door Parijse banketbakkers. Wij zijn wel blij met deze Franse toevoeging!

5. Begin de werkdag goed met een gezamenlijk paasontbijt

Het paasontbijt leent zich goed om eens gezellig met elkaar te ontbijten. Een gekookt eitje en glas verse jus d’orange, een broodje met eiersalade én een paasbrood of stol kunnen dan niet ontbreken. Een gezamenlijk paasontbijt is ook erg leuk om eens met je medewerkers te doen.

6. Vier de lente met bloemen

Misschien denk je bij Pasen niet direct aan bloemen of duurzame tuinproducten. Maar wist je dat met Pasen ook de lente wordt gevierd? Een kratje of blik bloembollen met zomerbloeiers is dan een origineel en duurzaam geschenk om weg te geven.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een passend geschenk voor Pasen? We maken graag een vrijblijvend voorstel dat past bij jouw organisatie.

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

  Chocolade schaap
   
  3D Bunny puzzel
   
  tele2 Paaseitjes
   
  Displaybox met paaseitjes
   
  Paasei
   
  tele2 eierwarmer
   
  luxe chocolade
   
  eierdoosje met paaseieren
   
  Kwarteleieren marsepein
   
  chocolade paashaas
   
  chocolade paasei
   
  glazen pot met paaseitjes
   
  paasei 3D puzzel
   
  chocolade paasei
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: