Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Maak indruk met je merk in 2024

We worden altijd een beetje nostalgisch van het einde van het jaar. Het is een tijd van terugkijken en stilstaan bij alles wat er is gebeurd het afgelopen jaar. Om alle mooie projecten nog eens de revue te laten passeren. Tegelijkertijd kijken we ook graag vooruit. En delen we een aantal trends met je op het gebied van promo en merchandise waar je zeker indruk mee maakt in 2024.

Circulaire merchandise

We zien dat steeds meer organisaties bewust bezig zijn met hun afval. Hoe mooi is het dat we een deel van dit afval een nieuw leven kunnen geven? We hebben het dan over circulaire merchandise: producten die gemaakt zijn van materialen die eerder zijn gebruikt. Denk aan bannerdoeken die hergebruikt worden als tas, hoes of sleutelhanger die anders op de afvalberg waren beland. Het resultaat is altijd een uniek product met een goed verhaal.

Herbruikbare producten

De afgelopen jaren is er steeds meer aandacht gekomen voor het gebruik van herbruikbare producten. Met name doordat regelgeving rondom wegwerpplastic steeds strenger wordt. Daarom is het geven van een herbruikbare drinkfles, koffiebeker of lunchbox ontzettend populair. Je helpt er niet alleen je ontvanger mee; ook het milieu is je dankbaar.

Personaliseren

Het geven van een mooi geschenk is al leuk. Nog leuker wordt het als het gepersonaliseerd is. Het laat zien dat je aandacht hebt voor de ontvanger, dat je net dat stapje extra neemt. Bij personaliseren denken we vooral aan het toevoegen van iemands naam op een product. Dat hoeft niet per se. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een quote die je bij diegene vindt passen of een grapje dat alleen jullie snappen. Zodat het echt een persoonlijk geschenk is.

Waar je in 2024 ook voor kiest: wij zijn er om je te helpen. Door jouw doelen, doelgroep en budget te combineren met onze expertise maken we je merk compleet. Neem contact op om alle leuke plannen voor 2024 te bespreken, wij zijn er klaar voor.

 
 
 
 
Contact

  Contact

  Naam*:

  Organisatie*:

  Email*:

  Mijn vraag aan P&P:

   Product:

   Naam*:

   Organisatie*:

   Telefoon:

   Email*:

   Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

   Mijn vraag aan P&P: