Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Glazen waterflessen bedrukken

Water drinken zonder bijsmaak

Niemand kan meer zonder dit item de deur uit: de waterfles. Niet alleen handig om bij je te hebben met warm weer, maar ook als je gewoon een trein- of autorit maakt of de stad in gaat. Speciaal voor jou hebben we een aantal populaire glazen waterflessen voor je verzameld. Hieronder meer over deze modellen, richtprijzen en personalisatiemogelijkheden bij het bedrukken van de glazen waterflessen.

Plastic versus glas

Veel mensen zijn gevoelig voor de bijsmaak van hun meegenomen water als ze uit plastic flessen of bekers drinken. Bij het gebruik van een glazen waterfles heb je hier geen last van. Glas geeft geen geur of BPA af: je water behoudt de smaak zoals deze uit de kraan kwam.   

Recycling van glas

Glas is een milieuvriendelijk materiaal: het wordt voor 100% gerecycled. Het recyclingproces kan oneindig vaak herhaald worden. Glas sluit dus heel goed aan bij een circulaire levensstijl.

Uitgelichte glazen waterflessen

 

 • Window Bottle

De Window bottle heeft een inhoud van 590 ml. Ter bescherming is de fles gedeeltelijk bedekt met een siliconen laag. Deze laag zorgt ook voor extra grip. De dubbele opening bovenaan biedt de mogelijkheid om ijsblokjes toe te voegen en om eenvoudig te reinigen. De fles is alleen geschikt voor koude dranken. Een bedrukking op de glazen fles maakt het af.

Richtprijs bij een afname van 100 stuks inclusief 1 kleur bedrukking op het glas: €7,60 per stuk (ex. BTW en ex. instelkosten).

 • Desert Bottle

De Desert bottle heeft een inhoud van 540 ml. De fles is gemaakt van enkelwandig borosilicaat glas en verpakt in een siliconen hoes met zachte greep. De drinkfles heeft een bamboe schroefdeksel.  Een lasergravering op de dop of op de sleeve behoort tot de mogelijkheden.

Richtprijs bij een afname van 100 stuks inclusief gravering op de sleeve: €11,75 per stuk (ex. BTW en ex. instelkosten)

 • Jay bottle

De Jay bottle heeft een inhoud van 650 ml. Om de fles zit een soft grip siliconen hoesje. De fles wordt afgesloten door een roestvrijstalen draaidop. Met een lasergravering op de siliconen hoes zorg je voor een chique uitstraling.

Richtprijs bij een afname van 100 stuks inclusief een lasergravering op de sleeve: €13,95 per stuk (ex. BTW en ex. instelkosten)

 • Idaho bottle

De Idaho bottle heeft een inhoud van 500 ml. De fles zit ter bescherming in een neopreen hoesje. De personalisatieopties zijn legio: een lasergravering op de zijkant van of op de dop , een ronddruk op de fles, een bedrukking op het hoesje of een lasergravering op de fles. 

Richtprijs bij een afname van 100 stuks inclusief 1 kleur bedrukking op de sleeve: €3,75 per stuk (ex. BTW)

 • Doli bottle

De Doli bottle is een combinatie van hoge kwaliteit, duurzaamheid en hip design uit Zwitserland. In deze fles kan 550 ml koude of warme drank. Kwaliteitsmerken zoals Calvin Klein en Tommy Hilfiger kozen voor deze fles. Vanaf 500 stuk is de Doli bottle bij ons te bestellen. Bij dit aantal bepaal je zelf de kleur van de siliconen sleeve en dop, plaatsen we een bedrukking of lasergravering op de sleeve en personaliseren we de verpakking voor je. Kortom: de mogelijkheden zijn legio!

Richtprijs bij een afname van 500 stuks inclusief 1 kleur bedrukking op de sleeve: €19,55 per stuk (ex. BTW). De consumentenprijs voor deze waterfles is ca. €29,90 (incl. BTW)

 • Dakota bottle

De Dakota bottle is vergelijkbaar met de Idaho bottle. Enige verschillen zijn de inhoud, de draagriem en de kleuren. De Dakota bottle heeft een inhoud van 420 ml. Personaliseren kan op de fles of op de dop door middel van een lasergravering. Een zeefdruk op de neoprenen beschermhoes behoort ook tot de opties.

Richtprijs bij een afname van 100 stuks inclusief een lasergravering op de fles: €3,10 per stuk (ex. BTW en ex. instelkosten)

Glazen waterflessen bedrukken

Heb je een leuke fles gezien en wil je hem bedrukken of graveren met jouw logo? Vul dan het formulier rechtsboven in of neem contact met ons op via ons mailadres info@p-p.nl of bel 050 – 313 82 88.

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

  glazen waterflessen bedrukken - voorbeeld: Doli bottles
   
  glazen waterflessen bedrukken - voorbeeld: Idaho bottle
   
  glazen waterflessen bedrukken - voorbeeld: Idaho bottle 1
   
  glazen waterfles bedrukken - voorbeeld: Doli bottle met gravering
   
  glazen waterfles bedrukken - voorbeeld: Jay bottle
   
  glazen waterfles bedrukken - voorbeeld: Doli Bottle Calvin Klein
   
  glazen waterflessen bedrukken - voorbeeld: Desert bottle
   
  glazen waterflessen bedrukken - voorbeeld: Dakota bottle
   
  glazen waterfles bedrukken - voorbeeld: Window bottle
   
  glazen waterflessen bedrukken - voorbeeld: Dakota bottle 1
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: