Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Een foute kersttrui met logo

De afgelopen jaren stroomde onze social media tijdens de kerstperiode vol met vrolijke teamfoto’s in – soms spuuglelijke – foute kersttruien. Hoe gekker hoe beter leek wel. Ook de grote bedrijven volgen deze trend en laten hun eigen foute kersttrui produceren, die je vervolgens kunt winnen of tegen een gereduceerd tarief kunt aanschaffen. Misschien herinner je de foute “alles wat ik voor kerst wil is ….” kersttrui van Jumbo nog wel? Hieronder leggen wij je uit hoe wij je helpen aan je eigen kersttrui met logo.

Hoe fouter hoe beter

Knipperende lampjes, rendieren, slingers en gekke 3D taferelen afgebeeld op een gebreide trui. Een aantal jaren geleden had waarschijnlijk niemand gedacht dat je hier ooit in zou rondlopen. Ook op promotioneel gebied geldt hoe fouter hoe beter! En kan je als bedrijf nu ook je eigen ludieke kerstsweater laten maken.

Deze bedrijven gingen je voor

Niet alleen Jumbo maakte slim gebruik van deze opkomende trend met haar kerstsweater. Ook Heineken speelde in op de foute breisels en verpakten bij een krat bier foute Heineken kerstsokken. Grote bedrijven als H&M, Action, Zeeman en Zalando waren al snel door hun voorraden heen. Dat deze sweaters succesvol zijn is al gebleken! Zo organiseert onze klant Save the Children een heuse jaarlijkse Foute Kersttruien dag om geld in te zamelen voor het goede doel.

kersttrui Jumbo
Heineken kerstsokken

Creëer een succesvolle campagne

Dit product leent zich uitstekend voor een succesvolle marketingcampagne. Op zoek naar meer betrokkenheid van je doelgroep? Denk dan eens aan een ontwerpwedstrijd. Wie ontwerpt de leukste foute kersttrui voor volgende jaar. Ook worden er tijdens de kerst volop foto’s gemaakt van het kerstdiner en gedeeld op social media. Hier lift je eenvoudig op mee door er een winactie aan te koppelen. Genoeg mogelijkheden om te zorgen dat jouw foute kersttrui niet onopgemerkt blijft.   

Kersttrui met lampjes

Wil jij dat je trui nog meer opvalt? Kies dan voor een kersttrui met lampjes. Doormiddel van LED-lampjes op batterijen zet je de verlichting aan- en uitzetten. Deze lampjes werken op 2 batterijen. De verlichting is in de trui verwerkt en kan daardoor niet gewassen worden.

Je foute kersttrui personaliseren

Vanaf 100 stuks kunnen we de truien in eigen ontwerp breien: onderverdeeld in 4 maten (met een minimum van 25 stuks per maat). Van boord tot kraag maken we hem geheel naar je eigen wensen.  Voorzien van leuke icoontjes, zoals zuurstokken, rendieren en kerstbomen. Het is zelfs mogelijk om er een 3D-ontwerp van te maken en je trui te voorzien van een wollige pompon. Wij helpen je graag met een ontwerp. Geef je wensen bij ons aan en we laten onze creativiteit er vrolijk op los.

Materiaal

De gebreide truien zijn gemaakt van 100% acryl – geen wol gekriebel dus. Dit is een sterke op wol lijkende stof. Een voordeel van acryl is dat het net als wol lekker warm is, maar in tegenstelling tot wol wél in de wasmachine gewassen kan worden. Volg de was instructies op het label aan de binnenzijde om er lang plezier van te beleven.

Levertijd eigen ontwerp

De levertijd van de custom trui bedraagt ca. 8-9 weken op basis van luchtvracht (bij grote aantallen is de productie tijd langer). Voordat de productie in gang wordt gezet, ontvang je een definitieve digitale proef ter goedkeuring. Mocht je ruimschoots op tijd zijn met bestellen dan kunnen we om de kosten te verlagen de bestelling vervoeren met de boot. De levertijd hiervoor bedraagt ca. 12-14 weken. Omdat het een seizoenartikel betreft kunnen de levertijden afwijken. De levertijd is afhankelijk van de productie capaciteit. Bestel dus tijdig je kersttrui.

Snel leverbaar vanuit voorraad

Is er inmiddels onvoldoende tijd om je eigen trui te laten maken? Niet getreurd, wij hebben een aantal hardlopers in dames, heren, kinderen en unisex uitvoering voor je geselecteerd die we vanuit voorraad kunnen leveren binnen enkele dagen. Indien gewenst kunnen we het logo door middel van een borduring op de sweater plaatsen. Hiervoor geldt een levertijd van ca. 2 weken.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een bericht met jouw vragen via ons contactformulier.

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
kersttrui Veggie
 
foute kersttrui - voorbeeld: kersttrui Game on
 
3d trui met lampjes
 
foute kersttrui - voorbeeld: kersttrui Pompom
 
kersttrui Reinbeer
 
foute kersttrui - voorbeeld: kersttrui duo
 
gebreide kerstjurk
 
foute kersttrui - voorbeeld: kersttrui Lilac
 
foute kersttrui - voorbeeld: kersttrui Pudding
 
foute kersttrui - voorbeeld: kersttrui Christmas
 
Kerst vest
 
Kerst jumper
 
Kersttrui Pul Bier
 
mens longs sleeve christmas t
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: