Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Foute kersttrui

Het blijkt elk jaar toch nog steeds een hit te zijn: de foute kersttrui.  Deze trend komt overgewaaid uit Engeland, Schotland, Ierland en de Verenigde Staten.

Na een langzame start zo’n vijf jaar geleden, zijn er elk jaar steeds meer mensen die in zo’n geweldige trui gezien willen worden. Dit jaar lijkt de spuuglelijke maar ó zo mooie kersttrui populairder dan ooit tevoren. Zo zijn deze kersttruien uitermate geschikt voor als je de blits wil maken tijdens Kerst bij je (schoon)familie. Maar het is natuurlijk ook heel erg grappig als de hele kantoortuin in een foute kersttrui zit te werken.

Top 10 Foute Kersttrui

Omdat het aanbod zo groot is, hebben we speciaal voor jou een Top 10 gemaakt. Met op nummer 1 de enorm foute trui waar je met z’n tweeën in past.

Maten

Alle modellen zijn unisex-modellen. Maar ondanks dat staan ze goed bij zowel mannen als vrouwen! De truien zijn leverbaar in de maten XS – 2XL. De 2-persoons-trui is leverbaar in één maat.

De richtprijs van een foute kersttrui ligt rond de € 20,= (excl. BTW) per stuk. De prijs is afhankelijk van het model en het af te nemen aantal. De minimale afname is 10 stuks.

Geef je personeel, klanten, collega’s of relaties ook zo’n foute trui, zodat ze dit jaar kunnen stralen tijdens de Kerst!

Custom made trui

Wil jij je eigen unieke trui door ons laten ontwerpen en maken? Dat kunnen we voor je doen vanaf 100 stuks. Leg ons je eigen idee voor of geef ons input zodat we je met een ontwerp kunnen verrassen.  Hoe tof is het om je personeel of zakelijke relaties in jouw unieke trui te zien rondlopen?

Houd bij custom made kersttruien rekening met een doorlooptijd van ongeveer 10 weken (van goedkeuring ontwerp tot de truien bij jou in huis).

Save the Children: Foute Kersttruien dag

Sinds enkele jaren organiseert Save the Children de Foute Kerttruien dag. Deze dag is dit jaar (2019) op 13 december. Trek met al je personeel een foute kersttrui aan en organiseer een kerstlunch, een bakwedstrijd of een andere activiteit om geld in te zamelen voor dit goede doel.

Is zo’n foute kersttrui iets voor jou?

Is een kersttrui iets voor jou organisatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte, meer informatie of advies. Je kan ook het formulier rechts bovenin invullen.

Wees er snel bij, want op = op!

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
nummer 1
 
foute kersttrui nummer 2
 
nummer 3
 
nummer 4
 
foute kersttrui nummer 5
 
foute kersttrui nummer 6
 
nummer 7
 
nummer 8
 
nummer 9
 
foute kersttrui nummer 10
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
[recaptcha]

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: