Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Vrolijke feestdagen met je eigen foute kersttrui

Het moment van schrijven is augustus. Terwijl buiten de thermometer nog een aangename 22 graden aangeeft, zijn wij al bezig met de feestdagen. Je weet wel, die koude donkere dagen, waarbij de kaarsjes warmte en licht geven. Lekker met een kop warme chocomelk op de bank. Jouw outfit: je eigen ontworpen foute kersttrui.

Om die unieke foute kersttrui op tijd bij je te krijgen, moeten we in augustus al aan de slag!

Het fenomeen van de foute kersttrui

In de afgelopen jaren is de populariteit van de foute kersttrui flink toegenomen. Rondom de feestdagen is in elke kledingwinkel wel een foute kersttrui te vinden. Van een gek rendier tot de kerstman: het ontwerp kan niet hysterisch genoeg. Een tegenbeweging is ook zichtbaar, waarbij een poging wordt gedaan om de foute kersttrui juist stijlvol te maken. Bijvoorbeeld door één kleur te kiezen met daarop een grappige tekst. Wat ons betreft is het motto voor de kersttrui: hoe fouter hoe beter!

Foute kersttruiendag

De foute kersttrui heeft een extra push gekregen door de komst van de Foute Kersttruiendag. Elk jaar vindt deze dag plaats op de derde vrijdag in december. Het is dé perfecte dag om je foute kersttrui uit de kast te halen. Draag ‘m met trots naar kantoor, naar school of naar een afspraak: op Foute Kersttruiendag mag het.

Benieuwd wanneer het de komende jaren Foute Kersttruiendag is?

 • vrijdag 15 december 2023
 • vrijdag 20 december 2024
 • vrijdag 19 december 2025
 • vrijdag 18 december 2026
 • vrijdag 17 december 2027

Het is niet alleen maar grappen en grollen op Foute Kersttruiendag. Save the Children gebruikt deze dag om aandacht te vragen voor de slechte omstandigheden waarin kinderen opgroeien in oorlogsgebieden. Terwijl in onze warme en gezellige kersttruien zitten, zijn er genoeg kinderen op de wereld die het een stuk minder goed hebben. Save the Children moedigt iedereen aan om rondom Foute Kersttruiendag acties om te zetten en geld in te zamelen.

Maak je eigen unieke foute kersttrui

In onze collectie zijn er twee keuzes te maken als het gaat om een foute kersttrui. De eerste optie is het bestellen van een foute kersttrui met een vooraf bepaald ontwerp. Dat betekent dat je de keuze hebt uit vastgestelde ontwerpen en kleuren. De levertijd van deze kersttruien is een stuk sneller dan optie twee: je eigen unieke foute kersttrui ontwerpen.

Bij optie twee bepaal je helemaal zelf de kleuren en het ontwerp. Leef je helemaal uit met gekke rendieren, kerstmannen, kerstbomen, kerstballen, grappige teksten. Alles is mogelijk, je bepaalt het helemaal zelf. Omdat het om een custom made foute kersttrui gaat, is de levertijd langer dan de truien uit voorraad. De truien worden speciaal voor jou geproduceerd, wat meer om handen heeft dan een standaard ontwerp. Daarnaast is de levertijd afhankelijk van het gekozen transport om de truien bij ons in Nederland te krijgen. Houdt rekening met een levertijd van minstens acht weken.

Complete kerstoutfit

Maak je foute kerstoutfit compleet met kleurrijke kerstsokken of een vrolijke kerstmuts. Customize de kerstsokken met je eigen ontwerp of kies een paar vrolijke kerstsokken uit voorraad. Met een eigen ontworpen verpakking maak je er direct een leuk geschenk van.

Vraag vandaag nog je offerte aan

Dit jaar met je hele team je eigen foute kersttrui aan tijdens de kerstborrel? Dan is nu het moment om je offerte aan te vragen en het bestelproces in gang te zetten.

Staan de feestdagen al om de hoek als je dit leest? Dan is wellicht een kersttrui met een standaard design de beste optie voor jou.

Hoe dan ook: neem contact met ons op over de foute kersttruien. Wij zorgen ervoor dat je er tiptop uitziet tijdens de feestdagen.

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

   
   
   
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: