Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Custom made sokken

Sokken met eigen logo of eigen design zijn helemaal hip & happening. De mogelijkheden op dit gebied zijn legio. Om alles voor je op een rijtje te zetten vind je hieronder een kort overzicht van de meest voorkomende soorten sokken.

Casual sokken

Sokken met felle kleuren, repeterende patronen en sokken met eigen logo mogen tegenwoordig opvallen!

Eigenlijk is elk ontwerp mogelijk. Laat je creativiteit de vrije loop of vraag ons om een tof ontwerp te maken.

Bij onze klanten is gebleken dat de casual sokken heel leuk zijn om weg te geven, maar vooral om cadeau te krijgen bij welke gelegenheid dan ook. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal (bedrijfs)feest, bedankje of jubileum.

Vanaf 120 paar heb jij je eigen casual sokken met logo.

Bamboe sokken

Onze bamboesokken bestaan voor 65% uit bamboe, 30% polyamide en 5% spandex. Bamboe sokken hebben mooie eigenschappen. Ze zijn vochtregulerend en ultra zacht. Bamboe staat bekend als een duurzaam materiaal. Bij de teelt van bamboe wordt namelijk zeer weinig water gebruikt en is er geen kunstmest nodig.

Bamboe sokken kunnen speciaal voor jou met je eigen logo worden ingeweven. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk een geheel eigen design mee te weven. Zo’n design mag je zelf aanleveren, maar wij willen ook graag met je meedenken. Onze eigen ontwerpers maken graag een voorstel voor je.

Vanaf 500 paar heb jij je eigen bamboe sokken met logo.

Sokken van oude visnetten

De organisatie Healthy Seas verzamelde 375 ton aan netten en verloren vistuigen met de hulp van duikers en vissers. Dit afval wordt vervolgens gerecycled tot hoogwaardig ECONYL®-garen. Samen met garen van biologisch katoen worden er geweldige sokken van gemaakt. Beter voor de natuur, beter voor de boer en zachter voor onze voeten!

De visnet sokken liggen standaard op voorraad zoals afgebeeld op de foto. Natuurlijk wil je ze gepersonaliseerd hebben. Dit is mogelijk door middel van een eigen verpakking.

Vanaf 1.800 paar is het mogelijk dat we je eigen custom made sokken maken van oude visnetten.  

Home sokken

Home sokken zijn bijzonder warme en knusse sokken om thuis mee rond te lopen. Het is mogelijk om home sokken met eigen logo te weven. Maar ook met de antislip noppen kunnen we originele dingen doen.

Denk bij dit laatste bijvoorbeeld aan noppen in de vorm van het bedrijfslogo, een bandenspoor, of zelfs een tekst. Een ideale manier om een origineel paar home sokken te creëren!

Maak je liever gebruik van een bestaand design? Geen probleem. De anti-slip noppen zijn beschikbaar in standaard leverbare vormen.

Vanaf 100 paar heb jij je eigen design home sokken.

Sportsokken

Hardloop-, wandel-, voetbal-, tennis-, hockey-, golf-, of elk ander type sportsokken zijn door onze speciale technieken op maat te produceren in zelfbedacht design. Ze zijn leverbaar in hoog of laag model.

Kies voor neutraal of val op met een hip design, of implementeer jouw huisstijl met een chic logo op de bovenkant of voet van de sok. Maak van deze sportsokken een fantastisch geschenk voor bijvoorbeeld het jaarlijkse sporttoernooi, sportevenement, sportdag op school of wielrenkoers!

Vanaf 120 paar maken we voor jou sportsokken met eigen logo.

Baby- en kindersokken

Wij begrijpen het belang van comfortabele baby en kindersokken, maar ook de wens om deze zelf te kunnen ontwerpen. Baby- en kindersokken kunnen daarom volledig naar eigen wens gemaakt worden, in hippe designs en in felle kleuren. Het draagcomfort staat hierbij centraal.

Babysokken met je eigen design is leuk om weg te geven als bijvoorbeeld je werknemer of zakelijke relatie een baby heeft gekregen.

Vanaf 500 paar heb jij je eigen design baby- of kindersokken.

Verpakking sokken met logo

Maak je custom made sokken af met een mooie, zelfontworpen geschenkverpakking of een fullcolour bedrukte kopkaart of wikkel. Een mooie finishing touch voor een leuk product.

Custom made sokken iets voor jou?

Is dit een item dat helemaal bij jouw organisatie past? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte, meer informatie of advies.

Welk type sok je ook kiest: ga voor je eigen happy socks!

 

Offerte of informatie

  Product:
  Naam*:
  Organisatie*:
  Telefoon:
  Email*:
  Mijn vraag aan P&P:
  zwarte cross sokken
   
  custom made sokken - voorbeeld: bamboe sokken
   
  custom made sokken - voorbeeld: Kraantje Pappie casual sokken
   
  custom made sokken - voorbeeld: visnet sokken
   
  custom made sokken - voorbeeld: Photonis casual sokken
   
  sokken met logo - voorbeeld: home sokken
   
  sokken met eigen logo - voorbeeld: kindersokken
   
  custom made sokken - voorbeeld: casual sokken met kopkaart
   
  sokken met logo- voorbeeld: babysokken
   
  sokken met logo - voorbeeld: casual sokken
   
  custom made sokken - voorbeeld: Kraantje Pappie casual sokken kleuren
   
  custom made sokken - voorbeeld: Normaal sokken Hoken
   
  ski sokken
   
  Contact

   Contact

   Naam*:
   Organisatie*:
   Email*:
   Mijn vraag aan P&P:

    Product:
    Naam*:
    Organisatie*:
    Telefoon:
    (Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
    Email*:
    Mijn vraag aan P&P: