Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Craft hardloopshirt bedrukken

Tienduizenden hardlopers komen voorbij. De één wat soepeler dan de ander. De 4 mijl van Groningen, de NN Marathon Rotterdam en de Dam tot Damloop zijn een mooie combinatie van sportiviteit en gezelligheid. Maar hoe kunnen de supporters langs de kant jou goed herkennen? En hoe vind je bij de finish de rest van je hardloopgroep weer terug? Door je eigen hardloopshirt te bedrukken!   

Kwaliteit van Craft 

Een van onze leveranciers is Craft. Een marktleider op het gebied van sportkleding. Craft maakt kleding van hoge kwaliteit, gecombineerd met functionaliteit. Zo weet je zeker dat je hardloopshirt er goed uit ziet én doet wat het moet doen. Bijvoorbeeld vocht en warmte reguleren. Daarnaast moet een hardloopshirt lekker zitten; niet te wijd, niet te strak. Bij Craft weten ze hoe sportkleding, en met name hardloopkleding, moet zitten. Hierdoor kan jij een optimale prestatie neerzetten tijdens het sporten.

Standaard assortiment Craft

Craft heeft een breed assortiment van hardloopshirts. De meeste modellen bestaan voor 100% uit polyester. De Community Mix Tee is de uitzondering. Dit hardloopshirt bestaat uit een combinatie van polyester en katoen. Alle materialen worden zorgvuldig door Craft getest en geselecteerd. 

Naast dat Craft hele fijne sportkleding produceert, is er nog een groot voordeel: het grote kleurenpalet. De shirts zijn in vele kleuren beschikbaar en te bedrukken met meerdere kleuren. Zo kun je een hardloopshirt helemaal in jouw eigen huisstijl ontwerpen. Heb je sponsoren voor een bepaald sportevenement? Geef ze een plekje op je hardloopshirt of een gepersonaliseerd hardloopshirt cadeau. 

Custom made hardloopkleding voor je team

Wil jij er met je team helemaal uitspringen met een eigen ontworpen hardloopshirt? Wij helpen je graag om tot een opvallend, modern ontwerp te komen. The sky is the limit!

Voor je eigen shirt is er de keuze tussen singlets en short sleeve T-shirts voor zowel dames als heren. De enige restrictie is dat de minimale afname 30 stuks bedraagt, waarvan minimaal 10 stuks per artikelnummer. 

Naast hardloopshirts kan je ook nog andere onderdelen van je outfit customizen, zoals hardloopbroekjes, hardloop tights en jackets met lange mouw. 

Hoe krijg je zo’n custom made outfit?

Het is natuurlijk te gek als je je als team kan presenteren door middel van je eigen hardloopkleding. Is dat lastig om te regelen? Nee, helemaal niet. Je geeft gewoon je wensen door, zodat er een ontwerp gemaakt kan worden van jouw hardloopkleding. Ondertussen ontvang je de pasmaten. Je past ze en geeft de uiteindelijke maatverdeling door.

Heb je het ontwerp én de maatverdeling goedgekeurd? Dan gaan we de Craft hardloopkleding bedrukken en confectioneren. Houdt rekening met ca. 8 weken levertijd na goedkeuring. Bestel daarom je custom made hardloopkleding op tijd.

Craft hardloopshirt bedrukken bij P&P Projects

Wil jij met je hardloopgroep eenheid en professionaliteit uitstralen met de hardloopkleding van Craft? Neem contact met ons op. We adviseren je graag over de kleding en ondersteunen je graag bij het ontwerpen ervan.

 

 

Naast Craft bestaat ons assortiment ook nog veel meer merken, waaronder Proact en Gildan. Op zoek naar een duurzaam alternatief? We bieden ook hardloopshirts van gerecycled materiaal aan. Deze shirts zijn ook helemaal te customizen naar jouw wensen. 

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

  custom made hardloopshirt
   
  custom made short en shirt
   
  custom made jacket en tights
   
  Craft hardloopshirt bedrukken - voorbeeld: hardloopshirt Niemeijer
   
  Craft hardloopshirt bedrukken - voorbeeld: Craft prime run t women 1903176
   
  Craft hardloopshirt bedrukken - voorbeeld: Craft prime t 199205
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: