Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Craft hardloopshirt bedrukken

Opvallen in de massa

Tienduizenden hardlopers komen voorbij. De één wat soepeler dan de ander. De 4 mijl van Groningen, de NN Marathon Rotterdam en de Dam tot Damloop zijn een mooie combinatie van sportiviteit en gezelligheid. Maar hoe kunnen de supporters langs de kant jou goed herkennen? En hoe vind je bij de finish de rest van je hardloopgroep weer terug? Hieronder lees je over de verschillende opties om herkenbaar te zijn én tegelijkertijd te lopen in kleding die je prestaties naar een hoger niveau tillen.

De kwaliteit van Craft hardloopkleding

Craft is één van de marktleiders op het gebied van sportkleding voor recreatieve, amateur en professionele sporters. Ze kiest voor hoge kwaliteit gecombineerd met functionaliteit. Alle hardloopkleding van Craft wordt gemaakt van exclusieve kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze zorgen ervoor dat vocht en warmte goed gereguleerd worden én dat de kleding lekker draagt tijdens het sporten. Hierdoor kan jij een optimale prestatie neerzetten tijdens het sporten.

Standaard assortiment Craft

Het standaard assortiment van Craft bestaat uit een aantal modellen shirts welke uit 100% polyester bestaan. Één uitzondering: de Community Mix Tee. Deze bestaat uit een combinatie van polyester en katoen. Het voordeel van Craft is dat je keuze hebt uit een enorm aantal kleuren en dat de Craft kleding goed te bedrukken is.

Custom made hardloopkleding voor je team

Wil jij er met je team helemaal uitspringen met een eigen ontworpen teamshirt? Wij helpen je graag om tot een opvallend, modern ontwerp te komen. The sky is the limit! Voor je eigen shirt is er de keuze tussen singlets en short sleeve T-shirts voor zowel dames als heren. De enige restrictie is dat de minimale afname 30 stuks bedraagt, waarvan minimaal 10 stuks per artikelnummer.

Naast hardloopshirts kan je ook nog andere onderdelen van je outfit customizen, zoals hardloopbroekjes, hardloop tights en jackets met lange mouw.

Hoe krijg je zo’n custom made outfit?

Het is natuurlijk te gek als je je als team kan presenteren door middel van je eigen outfit. Is dat lastig om te regelen? Nee, helemaal niet. Je geeft gewoon je wensen door, zodat er een ontwerp gemaakt kan worden van jouw teamkleding. Ondertussen ontvang je de pasmaten. Je past ze en geeft de uiteindelijke maatverdeling door. Heb je het ontwerp én de maatverdeling goedgekeurd? Dan gaan we de Craft hardloopkleding bedrukken en confectioneren. Houdt rekening met ca. 8 weken levertijd na goedkeuring.

Craft hardloopshirt bedrukken bij P&P Projects

Wil jij met je hardloopgroep eenheid en professionaliteit uitstralen met de hardloopkleding van Craft? Neem dan contact met ons op via het formulier rechts boven. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 050 – 313 82 88 of mailen op info@p-p.nl. We adviseren je graag over de kleding en ondersteunen je graag bij het ontwerpen ervan.

Naast Craft bestaat ons assortiment ook nog uit merken zoals Proact en Gildan. Een deel van dit assortiment kan je bekijken onder de categorie Sportkleding.

 

Offerte of informatie

  Product:
  Naam*:
  Organisatie*:
  Telefoon:
  Email*:
  Mijn vraag aan P&P:
  Craft hardloopshirt bedrukken - voorbeeld: Craft prime run t women 1903176
   
  Craft actie 2
   
  Craft hardloopshirt bedrukken - voorbeeld: Craft prime t 199205
   
  Craft run visibility vest 192480
   
  Craft hardloopshirt bedrukken - voorbeeld: hardloopshirt Niemeijer
   
  Craft actie
   
  Craft hardloopshirt bedrukken - voorbeeld: Craft community mix tee 1907388
   
  Craft radiate tee 1906268
   
  Craft hardloopshirt bedrukken - voorbeeld: Craft squad solid jersey 1905560
   
  Craft radiate tee women 1906267
   
  Craft hardloopshirt bedrukken - voorbeeld: Craft community mix tee women 1907389
   
  custom made jacket en tights
   
  custom made hardloopshirt
   
  Craft actie 1
   
  custom made short en shirt
   
  Contact

   Contact

   Naam*:
   Organisatie*:
   Email*:
   Mijn vraag aan P&P:

    Product:
    Naam*:
    Organisatie*:
    Telefoon:
    (Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
    Email*:
    Mijn vraag aan P&P: