Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Boc’n’Roll bedrukken

Dé manier om je lunch hip én duurzaam mee te nemen

Wij weten natuurlijk niet hoe jij er over denkt, maar wij vinden het milieu belangrijk. Om een paar dingen te noemen: we scheiden afval op kantoor, hebben zonnepanelen op het dak, doen mee aan de World CleanUp Day en gebruiken bij de verzending van producten papieren of kartonnen opvulmiddelen. Waarom dan je lunch ook niet op een milieubewuste manier meenemen naar je werk? De Boc’n’Roll is hier een uitermate geschikt product voor. Je leest hieronder hoe ie werkt, waarom deze herbruikbare lunchverpakking zo handig is en waarom jij hem goed kan inzetten voor een marketing-, personeels- of klanten- actie. 

Hoe gebruik je deze wrap?

Het gebruik van deze herbruikbare lunchverpakking is super simpel. Smeer je boterhammen, leg ze op je wrap, pak ze goed in en sluit de verpakking door middel van een klittenbandje. Kan niet mis gaan. Bij genoeg ruimte rol je ook je banaan er bij in. Zelfs je zelfgebakken koekjes blijven vers in deze alternatieve lunchtrommel. Heb je trek? Open de Boc’n’Roll en gebruik hem als placemat. Na gebruik vouw je hem tot een klein pakketje en stop je hem zo weer in je tas.

Waar is de Boc’n’Roll van gemaakt?

Dit item moet makkelijk schoon te maken zijn én lang meegaan. Je lunch moet vers blijven én er mogen natuurlijk geen giftige stoffen worden afgegeven. Al deze zaken zijn goed geregeld bij de Boc’n’Roll. De buitenkant is gemaakt van polyester en de binnenzijde is gemaakt van TPU, een recyclebare kunststof. 

Hoe houdt je hem schoon?

Als je ’s avonds weer thuis komt van je werkdag kan je de binnenzijde van de Boc’n’Roll even met een vochtige doek afnemen. Als hij echt vies geworden is kan je hem zo in de wasmachine mee laten draaien op 30 graden. Stop je hem in een waszakje zal de levensduur verlengd worden en heb je er nog langer plezier van. 

Milieubewust

Er zijn nog steeds een heleboel mensen die boterhamzakjes of aluminium vellen gebruiken om hun lunch in mee te nemen. Super zonde! Na 1 keer gebruiken verdwijnen deze in de prullenbak. Niet goed voor je portemonnee én zeker niet voor het milieu.  

De voordelen op een rijtje

Kort samengevat heeft de Boc’n’Roll een aantal voordelen:

 1. besparing op boterhamzakjes of aluminium folie
 2. herbruikbaar
 3. past zich makkelijk aan aan verschillende formaten boterhammen of sandwiches
 4. makkelijk schoon te maken
 5. neemt weinig ruimte in beslag
 6. wasmachine bestendig tot 30ºC
 7. je bureau blijft kruimelvrij want je kan hem als placemat gebruiken
 8. je promoot een gezonde leefstijl door mensen zelf een gezonde lunch mee te laten nemen in plaats van comfort food
 9. mensen zullen er over praten, omdat het een opvallend en bijzonder product is.

Boc’n’Roll bedrukken bij P&P

Je kan bij ons deze herbruikbare lunchverpakking bedrukken met je eigen logo, slogan of andere uiting. De minimale afname bedraag 100 stuks. Vraag gemakkelijk een offerte aan voor de Boc’n’Roll via onze Green Premium webshop.

Wil je de Boc’n’Roll inzetten voor een grote actie? Vanaf 1.000 stuks kunnen we hem all over, full colour gecustomized voor je maken. Als je dit mooie alternatief voor de lunchbox bij ons bestelt, krijg je altijd eerst een ontwerp van ons voor akkoord. Daarna wordt de productie in werking gezet.

 

Let’s Boc’n’Roll!

 

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

  Boc'n'Roll bedrukken - voorbeeld: Boc'n'Roll Technische Unie
   
  Boc'n'Roll voorraad kleuren
   
  herbruikbare lunchverpakking: Boc'n'Roll IJD
   
  Boc'n'Roll bedrukken - voorbeeld:
   
  Boc'n'Roll bedrukken - voorbeeld: Boc'n'Roll gevouwen Technische Unie
   
  groen blok
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: