Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Biologische tas allover te bedrukken

Dé ware eyecatcher voor jouw bedrijf! Deze unieke biologische tassen zijn all-over te bedrukken. Geheel met je eigen ontwerp. Inclusief de hengels! Met zo’n tas spring je er echt tussenuit. Niet alleen bij degene die de tas gebruikt. Ook iedereen die de tas ziet is onder de indruk.

Specificaties:

De biologische tassen zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en geproduceerd in Europa. De levertijd bedraagt 4-5 weken. Zorg dus dat je op tijd de tas bij ons besteld.

Met 155 g/m2 is de tas van een goede kwaliteit. De tas is zowel ISO als GOTS gecertificeerd. Met deze certificaten weet je zeker dat je een duurzame tas in huis haalt.

Er zijn twee soorten biologische tassen die allover te bedrukken zijn.

Tote bag

Een goede tote bag is onmisbaar. Voor de dagelijkse boodschappen, een tripje naar de sportschool of een dagje uit. Een tote bag is elk moment te gebruiken. Dat maakt de tote bag een goed product om cadeau te doen. Vul de tote bag met leuke items en je hebt een goed gevulde goodie bag.

De tote bag is all over te bedrukken. Dat betekent dat beide zijden geheel te bedrukken zijn. In alle kleuren van de regenboog. Of juist in 1 kleur: de keuze is helemaal aan jou. Zorg voor een ontwerp dat goed bij je bedrijf en huisstijl past.

String bag

De string bag is een rugtas van katoen. De tas heeft twee dunne bandjes die goed draagcomfort bieden. Dit tasje is ideaal voor een dagje uit. Lekker naar de dierentuin, de stad in of naar het park. In deze string bag past gemakkelijk dat wat je nodig hebt voor zo’n dagje.

Een allover bedrukte string bag is niet alleen leuk voor de ontvanger. Ook degene die de ontvanger in de dierentuin, stad of park tegenkomen hebben er plezier van. Met zo’n allover bedrukt tasje maak je zeker weten indruk!

De allover biologische tassen zijn ideale weggevers op bijvoorbeeld open dagen, beurzen of evenementen. 

Meer informatie is te vinden op onze Green Premium website: Tote Bag en String Bag

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

  Tote bag met een print all over
   
  Totebag met een vlag erop gedrukt
   
  Full color stringbag
   
  Tote bag met een full colour print
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: