Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Bandana bedrukken

Een bandana kent vele functies. Je kan het dragen als sjaaltje rondom je nek, als muts op je hoofd of als fashion item, bijvoorbeeld als haarband. Geef je iemand een bandana, dan geef je een multifunctioneel item cadeau. Maak de bandana uniek door het te bedrukken met je eigen logo. Iets speciaals geven? Kies dan voor een custom made bandana.

Verschillende soorten bandana’s

De bandana kent verschillende formaten. Zo is er de vierkante bandana, die lijkt op een grote zakdoek. In het verleden werd de bandana veel gedragen door cowboys, machinisten en mijnwerkers in het westen van de Verenigde Staten. In de twintigste eeuw werd de bandana steeds meer een mode item. In de jaren ’50 werden ze gedragen in paardestaarten en in de jaren ’70 omarmden de hippies de bandana als hoofdband. En ken je die powervrouw van het ‘We Can Do It’ beeld? Ook zij droeg een bandana.

Naast de vierkante bandana is er een buisvormige bandana. Hiervan is het merk Buff een van de bekendste voorbeelden. Deze buisvormige bandana is vooral populair bij de wintersporters onder ons.

Beide soorten bandana’s zijn te bedrukken met jouw eigen logo of ontwerp.

Custom made bandana

Heb je binnenkort een evenement op de planning? Of wil je relaties of medewerkers verrassen met een leuk cadeau? Dan is de custom made bandana wellicht wat voor jou. Bij een custom made bandana voorzien we de bandana van een geheel eigen ontwerp. Het ontwerp kun je zelf aanleveren. Heb je daar hulp bij nodig, dan maken wij een ontwerp voor je. Custom made bandana’s bestellen is al mogelijk vanaf 500 stuks.

Multifunctionele sjaal

De buisvormige bandana waar we het net over hadden, wordt ook wel een multifunctionele sjaal genoemd. Deze kan op diverse manieren gedragen worden, Bijvoorbeeld als sjaal om de nek, als volledige bedekking van je hoofd of als haarband. Op de verpakking van de bandana staan alle mogelijke manieren om de bandana te bedragen.

Op zoek naar een duurzame variant? Naast de bandana van regulier polyester hebben we ook een RPET versie in ons assortiment. 

De multifunctionele sjaal is vanaf 250 stuks te bestellen.

Bandanapet

Naast de multifunctionele bandana’s, hebben we ook bandanapetten in het assortiment. De bandanapet is verkrijgbaar in diverse kleuren en te bedrukken met je eigen logo. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit soort bandana uitsluitend als pet te dragen. Een fijn item om je hoofd mee te beschermen of koel te houden in de zomer.

Bandana’s bedrukken doe je bij P&P

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om een bandana te bedrukken? Of ben je benieuwd naar de custom made opties? Neem contact met ons op. Vertel ons je wensen en ideeën en we maken een offerte op maat.

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

  bandana bedrukken - voorbeeld: multi scarf
   
  bandana bedrukken - voorbeeld: bandana Kunstbende gevouwen
   
  bandana Kunstbende traditioneel
   
  bandana Kunstbende strik
   
  bandana Kunstbende band
   
  bandana Kunstbende gevouwen zwart
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: