Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Alles voor de fiets

Pimp your ride met de leukste fietsaccessoires

Nederlanders en fietsen zijn als twee handen op één buik. We leren al van jongs af aan ons voort te bewegen op een stalen ros. Dat Nederland zo goed als plat is, helpt uiteraard ook mee in het fietsplezier. 

En die fiets, die moet natuurlijk zo uniek mogelijk zijn. Zodat de fiets in een oogopslag te herkennen is. Bijvoorbeeld met een opvallende bel. Of handige fietstassen. Nog mooier worden die items met jouw logo of boodschap erop. 

Fietsfeitjes op een rij

In Nederland zijn veel meer fietsen dan mensen: naar schatting 23 miljoen. Die 23 miljoen fietsen verspreiden zich dagelijks over 37.000 kilometer fietspad binnen Nederland. Dat staat bijna gelijk aan een rondje om de aarde. En per persoon zitten we rond de 880 kilometer per jaar op een fietszadel. Cijfers waaruit blijkt dat we in Nederland dol zijn op fietsen.

Zichtbaar op de fiets

Waar we minder goed in zijn, is zichtbaar zijn op de fiets. Ongeveer 60% van de fietsen heeft een goed werkend voor- en achterlicht. Dat betekent dat 40% van de fietsers niet goed zichtbaar is in het donker. Wat hele vervelende gevolgen kan hebben, zoals een fikse boete of nog erger: een ongeluk.

Zorg daarom dat je doelgroep goed zichtbaar is op de fiets. Geef bijvoorbeeld een setje fietslampjes cadeau. Of reflectoren voor de spaken. En draag bij aan de zichtbaarheid op de fiets.

Pimp die fiets

Al die fietsen, kilometers en fietspaden bieden kansen om zichtbaar te zijn. Want ook jouw doelgroep bevindt zich op de fiets. En is waarschijnlijk enorm blij met items die hun fietstocht verbeteren. Zoals een handige fietstas of een reparatieset. Wil je het wat kleiner houden, kies dan voor een zadelhoes, fietsbel of fietsverlichting. Een leuke giveaway voor bijvoorbeeld een beurs of ter promotie van een evenement.

 

Kortom: de fiets biedt heel veel mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken!

Meer weten?

 

Offerte of informatie

  Product:
  Naam*:
  Organisatie*:
  Telefoon:
  Email*:
  Bijlage:
  Mijn vraag aan P&P:
   
   
   
   
   
  Contact

   Contact

   Naam*:
   Organisatie*:
   Email*:
   Mijn vraag aan P&P:

    Product:
    Naam*:
    Organisatie*:
    Telefoon:
    Email*:
    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):
    Mijn vraag aan P&P: