Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

PROMOTIONELE ARTIKELEN MET EEN VERHAAL

Wij leveren de meest uiteenlopende en duurzaam geproduceerde promotionele artikelen voor alle ondernemingen: van ZZP-er tot internationale (non-)profit organisatie. Bij P&P kun je precies dat product kiezen dat bij de uitstraling en missie van jouw organisatie past.

Promotionele artikelen op maat gemaakt

Voor P&P is de uitdaging om naast reguliere promotionele producten, ook originele, onderscheidende en opvallende relatiegeschenken te leveren. Bijvoorbeeld een algemeen product in een speciaal jasje of een op maat gemaakt geschenk. Dit laatste is onze specialiteit en voor veel promotionele artikelen al mogelijk vanaf relatief lage aantallen.

P&P: full service organisatie

Van meedenken én ontwerp tot productie én distributie. Wij nemen je graag werk uit handen! Dat begint al met het meedenken over een leuk, uniek of juist eenvoudig promotie artikel. Vervolgens vertaalt onze designafdeling jouw wensen naar productontwerpen.

Is het product eenmaal in nauwe samenwerking met jou ontworpen, dan starten we met de productie. Kleine oplages produceren we in huis, grotere aantallen of speciale producten besteden we uit. Maar waar het artikel ook wordt geproduceerd, P&P garandeert de kwaliteit van het eindproduct. Indien gewenst, leveren wij je product daar waar je het wil ontvangen op het door jou aangegeven tijdstip.

Om het je nog makkelijker te maken, bieden wij ook de volgende diensten:

 • Warehousing en distributie.
 • Ontwikkelen en beheren van webshops; zowel gericht op consumenten als op grote organisaties met meerdere locaties. Wij doen dit bijvoorbeeld voor de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij, Ziggo en Kia Nederland.
 • Opzetten, verwerken en registreren van incentive en/of mailingacties.

Veelzijdig

P&P levert promotionele artikelen aan o.a. Amnesty International, Greenpeace en het Wereld Natuur Fonds. Organisaties waarvan de promotionele artikelen moeten voldoen aan strenge richtlijnen met betrekking tot materiaalgebruik en arbeidsomstandigheden. Verder zitten we in de muziek met o.a. Radio 3FM, Noorderslag en Noisia en weten organisaties als Ziggo, de Gemeente Groningen en Sanoma ons te vinden. We onderscheiden ons door een combinatie van eigentijds design, productie van hoge kwaliteit en full service.

Duurzaamheid

Omdat duurzaamheid een belangrijk punt is op onze agenda hebben wij een aparte website hiervoor ontwikkeld: Green Premium. Hierop vind je een uitgebreid overzicht én informatie over de duurzame promotionele artikelen die wij voeren. Voor ons gaat duurzaamheid echter nog verder dan alleen het leveren van duurzame artikelen. Daarom hebben wij een uitgebreid duurzaamheidsbeleid met een daarbij passende duurzame agenda.

Wil je meer weten over onze promotionele producten en relatiegeschenken? Kom dan langs in onze showroom en laat je verrassen! Lukt dat niet? Dan komen onze account managers graag bij je langs. Bel of mail ons!

 
Nobeltje schenktuit
 
FunX lolly
 
promotionele artikelen - voorbeeld: hanzehogeschool powerbank
 
Idfa fietsbel
 
promotionele artikelen - voorbeeld: animo dobbelstenen
 
Herman Brood rolkoffer
 
VluchtelingenWerk Dopper
 
Emergo pepermuntrol
 
Bossers & Cnossen plant
 
Bont voor Dieren strandlaken
 
promotionele artikelen - voorbeeld: tu delft usb stick
 
promotionele artikelen - voorbeeld: flow in motion koffer
 
Bar Beton bamboe mok
 
Freixenet koeler
 
3fm gebreide sjaal
 
Shaun the Sheep filmpakket
 
promotionele artikelen - voorbeeld: zitzak NPO 3fm
 
promotionele artikelen - voorbeeld: Noorderpoort pin
 
promotionele artikelen - voorbeeld: Eems Dollard regio houten plantenbakje
 
Contact

  Contact

  Naam*:

  Organisatie*:

  Email*:

  Mijn vraag aan P&P:

   Product:

   Naam*:

   Organisatie*:

   Telefoon:

   Email*:

   Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

   Mijn vraag aan P&P: