Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

KNRM WEBSHOP

P&P verzorgt de webshop van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. P&P heeft een webshopmodule ontwikkeld waarin consumenten de meest uiteenlopende artikelen van de KNRM kunnen kopen.

Het assortiment is in nauw overleg tussen de KNRM en P&P samengesteld. Dit loopt uiteen van strandbal tot rolkoffer. P&P produceert vrijwel alle artikelen in de webshop. En daarnaast verzorgt P&P de opslag van de artikelen, het verwerken van de betalingen, de verzendingen, de eventuele klachtenafhandeling en de financiële afwikkeling. Kortom, wij faciliteren het gehele traject waardoor de KNRM Reddingwinkel na jarenlange afwezigheid sinds 2013 weer terug is van weggeweest!

WordPress WooCommerce

Onze webshopmodule WooCommerce is ontwikkeld in WordPress. Dit systeem wordt tegenwoordig gebruikt voor de meeste professionele webshops. Wij kunnen deze module aanpassen aan, en stylen in, de uitstraling van onze klant. Hierdoor kunnen wij organisaties tegen zeer lage kosten een professionele webshop aanbieden. Een klant die hier ook gebruik van maakt is VluchtelingenWerk Nederland. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

 
knrm cap custom made
 
KNRM lunchbox
 
KNRM drijfsleutelhanger
 
KNRM reddingiwnkel webshop
 
KNRM ovenwant
 
knrm etui
 
knrm strandbal
 
KNRM pennenset
 
KNRM duffelbag
 
knrm zonnebril
 
KNRM lanyard
 
knrm rugzak oranje
 
knrm trolley
 
KNRM notitieboek
 
Contact

  Contact

  Naam*:

  Organisatie*:

  Email*:

  Mijn vraag aan P&P:

   Product:

   Naam*:

   Organisatie*:

   Telefoon:

   Email*:

   Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

   Mijn vraag aan P&P: