Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

GroenLinks merchandise

P&P heeft voor GroenLinks een hele serie campagnematerialen en promotionele artikelen ontwikkeld. GroenLinks heeft bewust gekozen voor P&P vanwege ons uitgebreide duurzame assortiment, ons duurzame beleid en onze flexibiliteit en persoonlijke benadering. Uiteraard sluiten de door ons geleverde artikelen aan bij de standpunten van GroenLinks zoals een rechtvaardige wereld, schoon vervoer en een mooie leefomgeving. Onze producten zijn dan ook zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd of van duurzame materialen gemaakt.

Zo hebben wij zakjes gemaakt met biologisch geteelde basilicumzaadjes, pennen van gerecycled papier, fietsbellen met logo en bierviltjes van FSC papier. Deze producten worden door de leden van GroenLinks tijdens de campagne gebruikt om in contact te komen met de kiezer.

Duurzame kleding

Voor de campagnemedewerkers hebben wij opvallende en modieuze T-shirts gemaakt die perfect aansluiten bij de huisstijl van GroenLinks. Natuurlijk zijn deze shirts geproduceerd in een fabriek die gecontroleerd is door Fair Wear op eerlijke arbeidsomstandigheden. Daarnaast hebben wij schitterende soft shell jassen geleverd die zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. Deze jassen zijn een uitstekend voorbeeld van een duurzaam product dat functioneel in het gebruikt is, er goed uit ziet en heerlijk om te dragen is!

 
GroenLinks T-shirt
 
GroenLinks biologische zonnebloemzaadjes
 
GroenLinks basilicum
 
GroenLinks softshell jas gerecycled PET
 
GroenLinks pen gerecycled papier
 
GroenLinks bierviltjes FSC
 
GroenLinks condooms
 
GroenLinks fietsbel
 
GroenLinks muntstickers
 
GroenLinks buttons
 
GroenLinks oranje blok
 
Contact

  Contact

  Naam*:
  Organisatie*:
  Email*:
  Mijn vraag aan P&P:

   Product:
   Naam*:
   Organisatie*:
   Telefoon:
   Email*:
   Bijlage (bijv. logo of ontwerp):
   Mijn vraag aan P&P: