Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Nieuw in de collectie: Native Spirit

Nieuw in onze duurzame collectie: de kleding van Native Spirit. Een kledingmerk waarbij duurzaamheid op één staat. Met de duurzaamheid in gedachte produceren ze de tofste kledingstukken. Met de mooiste kleuren. Wat dacht je van Raspberry Sorbet of Pineapple? En ja, dat knalt inderdaad zoals het klinkt. Liever wat rustigere kleuren? Dan zit je met Petal Rose of Jade Green goed. In totaal heb je de keuze uit 51 (!) kleuren. Voor elk wat wils.

En wij mogen als een van de weinige dealers in Nederland Native Spirit presenteren in onze showroom. Hoe tof is dat!

Over Native Spirit

Bij Native Spirit staat de planeet op één. Ze maken essentiële kwaliteitsproducten van gerecyclede, biologische, milieuvriendelijke en duurzame materialen. Denk daarbij aan biologisch katoen, gerecycled polyester, gerecycled katoen, linnen, lyocell of modal. Het produceren en verwerken van deze materialen schaden het milieu niet. En dat is een belangrijke voorwaarde voor Native Spirit.

Duurzaam door hoge kwaliteit

Een tweede voorwaarde voor Native Spirit is de kwaliteit van de kleding. Het merk stelt hoge kwaliteitseisen aan hun producten, zodat de kleding lang meegaat. Ook dat draagt bij aan de duurzaamheid van hun kleding.

Duurzaam in het productieproces

De derde pijler richt zich op het productieproces. Native Spirit produceert vooral in Bangladesh, India, China en Italië. Daarbij werken ze samen met fabrieken die voldoen aan diverse kwaliteitsnormen. Zowel op het gebied van kwaliteit van de producten als op de werkomstandigheden van de arbeiders. De partners waar ze mee samenwerken zijn gecertificeerd door instanties zoals BSCI en SEDEX, zodat ze er zeker van zijn dat de sociale en ethische regels worden nageleefd.

De collectie

Als een van de weinige dealers bieden we in Nederland de collectie van Native Spirit aan. De collectie bestaat onder andere uit t-shirts, sweaters en hoodies. Kenmerkend voor de Native Spirit collectie: de grote verscheidenheid aan kleuren. Het basismodel t-shirt, hoodie en sweater zijn verkrijgbaar in ruim 30 kleuren. In de rest van de collectie zie je met name minimalistische ontwerpen en natuurlijke kleuren terug, zoals wet sand, petal rose organic khaki. Alle items zijn te personaliseren met je eigen logo of ontwerp.

Bekijk de collectie online

Op greenpremium.nl, onze website vol duurzame items, vind je een selectie van de Native Spirit collectie. De collectie wordt telkens uitgebreid. Houdt daarom de website in de gaten.

Bezoek onze showroom

Benieuwd hoe de kleding er uitziet en voelt? Vanaf nu is de Native Spirit collectie te vinden in onze showroom in Groningen. Wees welkom om langs te komen en de kleding in het echt te bekijken.

 
Native Spirit sweater
 
Native Spirit unisex t-shirt
 
Native Spirit kids t-shirt
 
Native Spirit hoodie unisex
 
Native Spirit t-shirt unisex
 
Native Spirit dames t-shirt
 
Native Spirit unisex sweater
 
Contact

  Contact

  Naam*:

  Organisatie*:

  Email*:

  Mijn vraag aan P&P:

   Product:

   Naam*:

   Organisatie*:

   Telefoon:

   Email*:

   Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

   Mijn vraag aan P&P: