Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Popsocket bedrukken

We hebben het allemaal wel een keer gehad; je pakt je telefoon uit je tas om snel een foto te maken en …….. floep: hij vliegt uit je handen. Zo’n ongeluk is heel eenvoudig te voorkomen door een popsocket op je telefoon te plakken. Hieronder lees je meer over de voordelen en over je eigen popsocket laten bedrukken.

Hoe werkt zo’n popsocket?

Deze ideale gadget is voorzien van een zeer sterke plaklaag. Deze plaklaag bevestig je op de achterkant van je telefoon. Vind je dat zonde dan kan je hem natuurlijk ook op je telefoonhoesje bevestigen. Daarna is de popsocket ‘ready to use’!

Vier voordelen voor je op een rij

  1.  Lekker stevig in je hand

Door de popsocket te gebruiken zal je je telefoon minder snel laten vallen. Je krijgt simpelweg meer grip op je telefoon

  1. Perfecte Selfies

Je kan je telefoon makkelijk en veilig vanuit allerlei hoeken op je richten. Ideaal voor de generatie van nu.

  1. Gebruik hem als standaard

Nooit meer gedoe met boeken achter je telefoon of tablet zetten; je gebruikt de popsocket gewoon als standaard. Lekker video’s kijken zonder bang te hoeven zijn dat je tellie omvalt.

  1. Oortjes knoopvrij

Niet iedereen wil Bluetooth-oortjes gebruiken. Maar de oordopjes met snoer raken vaak in de knoop. Door ze rond de popsocket te draaien ben je van dit probleem af.

Versterk je eigen merk

De popsocket is van het gerenommeerde A-merk Popsockets®. Dit merk staat voor kwaliteit, grote naamsbekendheid en een goede reputatie. Zet de popsocket in voor een actie en dit zal ook op jouw onderneming of merk afstralen.

Bedruk zoals jij dat wil

Een popsocket met je logo zorgt ervoor dat je continu in beeld bent bij de gebruiker, maar ook voor de omstanders. Wil je wat anders dan je popsocket laten bedrukken met je logo? Laat dan je fantasie de vrije loop en maak een ontwerp dat bij je merk past. Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag bij je popsocket ontwerpen. Deze gadget kan bedrukt worden van één kleur tot full colour.

Houten popsocket maken

Nieuw in het assortiment én helemaal in de lijn van deze tijd: de popsocket met een houten bovenkant. Door middel van een lasergravering kan je deze laten customizen. Door het dunne zilveren randje om het hout én de gravering krijgt je popsocket een chique uitstraling.

Popsocket bedrukken bij P&P

Wil jij popsockets inzetten voor jouw marketingcampagne? Wil je ze weggeven aan al je personeel? Vraag dan je offerte aan via het formulier rechts boven, bel ons op 050 – 313 82 88 of mail ons via info@p-p.nl. Je ontvangt dan van ons een offerte op maat. Wil je bestellen? Dan ontvang je van ons eerst een drukproef van het ontwerp. Na akkoord zetten we de productie in gang.

Minimale afname en richtprijs

De minimale afname voor je popsocket met logo bedraagt 120 stuks. Om je een idee te geven van de prijs: bij een afname van 240 stuks betaal je € 5,25 per stuk. Dat is inclusief ontwerp door ons gemaakt, inclusief print, verzending én opstartkosten.

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
popsocket ontwerpen - voorbeeld: popsocket hout
 
popsocket bedrukken - voorbeeld: Popsockets wolf
 
popsocket bedrukken - voorbeeld: uitleg Popsockets
 
popsocket bedrukken - voorbeeld: Popsockets wolf plat
 
popsocket bedrukken - voorbeeld: Popsockets mandala
 
popsocket maken - voorbeeld: Popsockets schildpad
 
Popsockets donut
 
popsocket maken - voorbeeld: Popsockets marmer
 
popsocket bedrukken - voorbeeld: Popsockets met kaartje 1
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: