Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Popsocket bedrukken

We hebben het allemaal wel een keer gehad; je pakt je telefoon uit je tas om snel een foto te maken en …hij vliegt uit je handen. Zo’n ongelukje is heel eenvoudig te voorkomen door een popsocket op de achterkant van je telefoon(hoesje) te plakken. Nog leuker wordt het als je een zelf bedrukte popsocket gebruikt. Bij P&P bedrukken we de popsocket helemaal naar jouw wens.

Hoe werkt zo’n popsocket?

De popsocket is voorzien van een zeer sterke plaklaag. Deze plaklaag bevestig je op de achterkant van je telefoon. Vind je dat zonde, dan kan je de popsocket natuurlijk ook op je telefoonhoesje bevestigen. Gebruik je de popsocket niet, dan klap je ‘m gemakkelijk in. Zo kun je nog steeds je telefoon in je broekzak bewaren. Heb je de popsocket nodig, dan plop je hem uit. Zo houd je je telefoon stevig vast. Zo simpel is het.

Vier voordelen voor je op een rij

 1.  Lekker stevig in je hand

Door de popsocket te gebruiken zal je je telefoon minder snel laten vallen. Je krijgt simpelweg meer grip op je telefoon. Geen scheuren meer in je scherm!

 1. Perfecte selfies

Doordat de telefoon lekker in de hand ligt, is het maken van een selfie nóg makkelijker. Ideaal voor de generatie van nu.

 1. Gebruik hem als standaard

Nooit meer gedoe met boeken achter je telefoon of tablet zetten; je gebruikt de popsocket gewoon als standaard. Lekker video’s kijken zonder bang te hoeven zijn dat je telefoon omvalt.

 1. Oortjes knoopvrij

Niet iedereen wil Bluetooth-oortjes gebruiken. Maar de oordopjes met snoer raken vaak in de knoop. Door ze rond de popsocket te draaien ben je van dit probleem af. Nog een voordeel van de popsocket.

Versterk je eigen merk met een bedrukte popsocket

De popsocket is van het gerenommeerde A-merk Popsockets®. Dit merk staat voor kwaliteit, grote naamsbekendheid en een goede reputatie. Zet de popsocket in voor een actie en dit zal ook op jouw onderneming of merk afstralen.

Bedruk de popsocket zoals jij dat wilt

Een popsocket bedrukken met je logo zorgt ervoor dat je continu in beeld bent bij de gebruiker. Ook kom je onder de aandacht bij de vrienden, familie en kenniskring van de gebruiker. Wil je wat anders dan je popsocket laten bedrukken met je logo? Laat dan je fantasie de vrije loop en maak een ontwerp dat bij je merk past.

Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag bij je popsocket ontwerpen. Deze gadget kan bedrukt worden van één kleur tot full colour.

Houten popsocket maken

Net even anders dan anders is de popsocket met houten bovenkant. Door middel van een lasergravering kan je de popsocket laten customizen. Door het dunne zilveren randje om het hout én de gravering krijgt je popsocket een chique uitstraling. Ideaal voor bedrijven die inzetten op duurzamere gadgets.

Popsocket bedrukken bij P&P

Wil jij bedrukte popsockets inzetten voor jouw marketingcampagne? Vraag dan je offerte aan via het formulier, bel ons op 050 – 313 82 88 of mail ons via info@p-p.nl.

Je ontvangt van ons een offerte op maat voor de popsockets met bedrukking. Ben je akkoord met de offerte, dan ontvang je van ons altijd eerst een drukproef van het ontwerp. Na akkoord zetten we de productie in gang.

Minimale afname en richtprijs

De minimale afname voor je popsocket met bedrukking bedraagt 120 stuks. Om je een idee te geven van de prijs: bij een afname van 240 stuks betaal je € 5,25 per stuk. Dat is inclusief ontwerp door ons gemaakt, print, verzending én opstartkosten.

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

  popsocket ontwerpen - voorbeeld: popsocket hout
   
  popsocket bedrukken - voorbeeld: Popsockets wolf
   
  popsocket bedrukken - voorbeeld: uitleg Popsockets
   
  popsocket bedrukken - voorbeeld: Popsockets wolf plat
   
  popsocket bedrukken - voorbeeld: Popsockets mandala
   
  popsocket maken - voorbeeld: Popsockets schildpad
   
  Popsockets donut
   
  popsocket maken - voorbeeld: Popsockets marmer
   
  popsocket bedrukken - voorbeeld: Popsockets met kaartje 1
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: