Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Wood Wide Cities

Wood Wide Cities is een nieuw, uniek concept welke nog maar net met veel enthousiasme is ontvangen op de consumentenmarkt. Skyline artikelen gemaakt uit FSC gecertificeerd hout zijn een eyecatcher zijn op je kantoor of in je woonkamer.

Door de unieke samenwerking tussen Wood Wide Cities en P&P Projects, beiden uit Groningen, kunnen wij deze geschenken voor jou personaliseren.

Steden skylines

De verschillende skylines zijn ontworpen door een architect. Alle gebouwen worden in de juiste verhoudingen weergegeven. De skylines worden gelaserd uit FSC gekeurd hout.

Niet elke skyline is geschikt om in een mooi product te verwerken. Op dit moment zijn de skylines van Groningen, Leeuwarden, Rotterdam en Amsterdam opgenomen in het standaard assortiment. Wil jij je eigen ontwerp laten laseren? Ook dat kan! Wij denken graag met je mee.

Skyline klok

De houten afwerking is bij elke skyline anders en dat maakt de skyline klok uniek. De skyline is gelaserd uit hoogwaardig gefineerd hout, waardoor deze een nog mooiere uitstraling heeft. De klok wordt inclusief ophangsysteem geleverd. De klok wordt geleverd in een speciale mooie witte verpakking. Deze verpakking kunnen we natuurlijk geheel naar wens voor je personaliseren.

De skyline klok is te bestellen vanaf 10 stuks. Richtprijs bij deze afname bedraagt €26,50 per stuk (multiplex). Dit is exclusief BTW en inclusief je eigen logo.

Skyline tapasplank

De tapasplank is een ideale plank om broodjes en heerlijke hapjes mee te presenteren. Met een afmeting van 40 x 12 x 1,5 cm kan je er genoeg op kwijt. De skyline van de stad is gelaserd in het hout.

De skyline tapasplank is te bestellen vanaf 20 stuks. Richtprijs bij deze afname bedraag €17,50 per stuk. Dit is exclusief BTW en inclusief je logo.

Houtsoorten

De klok wordt speciaal voor de B2B markt geleverd in een multiplex uitvoering. Daarnaast heb je de keuze tussen een aantal andere houtsoorten: Mdf, Bamboe, Eiken, Noten, zwart Mdf en Palissander Santos. Voor deze houtsoorten geldt een meerprijs. Alle houtsoorten zijn FSC gecertificeerd.

Interesse?

Wil jij ook zo’n uniek geschenk met je eigen verhaal weggeven aan je (buitenlandse) zakenrelaties, een bijzondere leverancier of je klanten? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over de uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot je bedrijfslogo, kleurcombinaties of andere wensen.

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
Wood Wide Cities tapasplank Groningen
 
Wood Wide Cities wandklok Groningen
 
wood wide cities groningen wandklok
 
skyline notenhout Groningen
 
skyline bamboe Leeuwarden
 
skyline bamboe Amsterdam
 
skyline notenhout Rotterdam
 
Wood wide cities wandklok Rotterdam
 
houtsoorten
 
wood wide cities verpakking
 
blok blauw
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: