Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Virtual Reality bril bedrukken

Virtual Reality is al lang geen toekomstmuziek meer! Sterker nog: 2016 was het jaar waarin de Virtual Reality bril zijn grote doorbraak maakte. Beleef de wereld in 3D en ga op in spectaculaire Virtual Reality films en 360° ervaringen. Laat je Virtual Reality bril bedrukken met je logo en je zorgt voor een onuitwisbare indruk bij je klanten of zakelijke relaties. Met een eigen app haal je helemaal het beste uit deze brillen.

Soorten VR-brillen

Virtual Reality brillen zijn er niet alleen uitgevoerd in ABS, maar ook goedkopere versies van karton zijn leverbaar. Deze laatste versie is bijvoorbeeld zeer geschikt voor mailingen.  Bijkomend voordeel is dat de kartonnen brillen full colour / all over te bedrukken zijn.

Opvouwbare brillen

Een andere goedkopere variant zijn de vouwbare VR glasses. Deze kunnen worden opgevouwen tot broekzak formaat en zijn hierdoor makkelijk mee te nemen. Zo kun je overal en met iedereen genieten van de overweldigende ervaring van VR.

Een bril die tussen bovenstaande modellen en het laatste model valt is de opvouwbare VR bril van ABS. Het slimme ontwerp maakt het mogelijk om over te schakelen naar een andere film of game zonder de telefoon uit de virtual reality bril te halen. Deze virtual reality bril bedrukken kan op zowel de voor- als bovenzijde.

Luxe uitvoeringen

Naast de kartonnen en opvouwbare brillen zijn er ook luxere uitvoeringen. Een voorbeeld hiervan is de afgebeelde VR bril Vogue. Deze bril heeft een comfortabele schuimlaag, waardoor deze uren lang gedragen kan worden. Tevens heeft deze een verstelbare hoofdband die zorgt voor optimaal draagcomfort. De draadloze controller zorgt ervoor dat je kan navigeren zonder je telefoon uit de bril te moeten halen.

Mét koptelefoon

De VR bril met koptelefoon is gemaakt voor dé ultieme virtual reality experience. De hoofdtelefoon verzorgt uitstekende audio ondersteuning bij alle games en video’s. De bril heeft kwalitatief hoogwaardige optische lensen en comfortabele PU oordoppen. Het spreekt voor zich dat deze brillen in een hoger prijssegment vallen.

Wat kan je ermee?

De mogelijkheden zijn legio. Download VR apps op je smartphone, leg je telefoon in de Virtual Reality bril, zet hem op en beleef! Op Youtube vinden zich inmiddels duizenden virtual 3D video’s waar je bijvoorbeeld een kijkje kunt nemen op de maan. Ook een bezoek aan Mars is geen probleem. Maar het is natuurlijk ook een mogelijkheid om uw eigen app te (laten) ontwikkelen.

Stel: Je wilt een huis verkopen. Je ontwikkelt een app waarbij de kijker door het hele huis meegenomen wordt, zonder ook maar in het huis geweest te zijn. Of je verkoopt reizen: Door middel van de VR bril kun je je klanten meenemen naar verschillende bestemmingen, zodat zij op basis van die beleving hun keuze kunnen maken.

Ook andere toepassingen op het gebied van games, onderwijs, pretparken en sport zijn natuurlijk denkbaar. Waar het uiteindelijk om gaat is dat je doelgroep je product beleeft.

Waarom een Virtual Reality bril bedrukken bij P&P?

Omdat wij staan voor persoonlijke service, goed advies, snelle levering, een goede prijs/kwaliteit verhouding én een uitgebreid assortiment. Voor een virtual reality bril  bedrukken moet je dus echt bij ons zijn!

Virtual Reality bril bedrukken iets voor jouw bedrijf?

Is een VR-bril bedrukken iets voor jou? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte, meer informatie of advies.

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
vr glasses theater
 
vr bril bedrukken - voorbeeld: vr bril uitschuifbaar
 
virtual reality bril bedrukken - voorbeeld: VR bril met koptelefoon
 
vr bril Vogue
 
3D vr bril
 
virtual reality bril bedrukken - voorbeeld: vouwbare vr glasses
 
vr bril bedrukken - voorbeeld: vr bril slide
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
[recaptcha]

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: