Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

USB C oplaadkabel

Je herkent het vast: de la in je keuken ligt vol met opladers en kabels voor je smartphone, camera, ipad, laptop etc. Maar er is goed nieuws: deze wir-war aan kabels is in de toekomst niet meer nodig!

Er is namelijk een nieuwe standaard vastgesteld: USB C. Dit is de nieuwe standaard aansluiting waar elk apparaat straks aan moet voldoen. Straks zijn er geen USB poorten, micro USB poorten of speciale Apple poorten meer.

Voordelen

USB C brengt enorm veel verbeteringen met zich mee: sneller, krachtiger en het geeft een betere kwaliteit voor audio en video. Een ander groot voordeel is dat je nog maar één enkele kabel nodig hebt en dat je de USB C  kabel niet verkeerd in het elektrische apparaat kan stoppen. Wel zo gebruiksvriendelijk.

Deze nieuwe standaard wordt inmiddels al ondersteund door meer dan 700 bedrijven, waaronder Apple, Dell, HP, Intell, Microsoft en Samsung.

Natuurlijk zal er een transitiefase zijn. Je koopt een nieuw apparaat, maar hebt ook nog apparaten liggen die op de ‘ouderwetse’ manier opgeladen moeten worden. Om dit te bundelen zijn er speciale verzamellaadkabels op de markt.

Deze laadkabels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zie je op deze pagina laadkabels met zowel een USB C aansluiting, een micro -en een lightning iPhone 5/6 – aansluiting. Natuurlijk ook nog eens door ons te bedrukken met je logo of slogan.

Eigen ontwerp USB C oplaadkabel

Naast de standaard laadkabels is het ook mogelijk je eigen kabel te (laten) ontwerpen. Dit is al mogelijk vanaf 100 stuks. Als voorbeeld zie je op deze pagina het model van Animo koffieautomaten. Onze ontwerper heeft aan de hand van een aangeleverde foto van een koffieautomaat een ontwerp gemaakt van een oplaadkabel. In samenspraak met de klant is dit unieke product tot stand gekomen.

Binnen een eigen ontwerp is er ook veel mogelijk qua kleur. Zoals je ziet op de foto hieronder kunnen zowel de kabelkleuren als de body van adapter geheel gecustomized worden. Denk eens aan de exposure en mogelijkheden voor jouw bedrijf! Heb je zelf niet de expertise in huis om te ontwerpen? Geen probleem, wij maken graag een voorstel.

Zorg dus dat je zakelijke relaties, personeel of klanten goed voorbereid zijn op de toekomst en geef ze een USB C oplaadkabel cadeau.

Voorraad kabels

Een aantal kabels die we uit voorraad kunnen leveren zie je op deze pagina. Speciale aandacht voor de Tentacles LED; deze 6 in 1 oplaadkabel heeft de volgende connectors : USB – Micro USB (2x) – Mini USB – USB type C – Lightning. Het geïntegreerde LED lampje zorgt ervoor dat je logo zal verschijnen tijdens het laden. Hier zie je hem met het Ford-logo, maar stel je dit product eens voor met jouw logo!

Een eigen USB C kabel iets voor jou?

Is deze USB C oplaadkabel een ideaal promotiemiddel voor jouw bedrijf? Aarzel niet en neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag met betrekking tot het ontwerp en maken graag vrijblijvend een offerte voor je.

 

Offerte of informatie

  Product:
  Naam*:
  Organisatie*:
  Telefoon:
  Email*:
  Bijlage:
  Mijn vraag aan P&P:
  oplaadkabel Animo
   
  Xooper multi kabel Ilo led
   
  Xooper Octopus rood
   
  usb c oplaadkabel - voorbeeld: oplaadkabel Kolori
   
  usb c oplaadkabel - voorbeeld: oplaadkabel KNRM
   
  Domey oplaadkabel
   
  Xooper multi kabel Ilo led oranje
   
  usb c oplaadkabel - voorbeeld: oplaadkabel custom made
   
  Xooper Octopus blauw
   
  Xooper Octopus
   
  oplaadkabel blok
   
  Contact

   Contact

   Naam*:
   Organisatie*:
   Email*:
   Mijn vraag aan P&P:

    Product:
    Naam*:
    Organisatie*:
    Telefoon:
    Email*:
    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):
    Mijn vraag aan P&P: