Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Telefoon lens bedrukken

We maken tegenwoordig steeds meer foto’s met onze smartphones. Kijk maar eens om je heen; de mensen die opgegroeid zijn met de smartphones nemen geen reguliere camera meer in hun handen. Deze wordt langzamerhand uit het straatbeeld verbannen.

Het jammere is alleen dat er op de smartphone maar één lens zit, zodat je vast zit aan één bepaald perspectief. Dat is met deze telefoon lens sets verleden tijd. Vanaf 25 stuks door ons leverbaar zowel met als zonder bedrukking.

Fisheye lens

De fisheye lens is verkrijgbaar in een witte uitvoering met verschillende kleuren lenzen. Ook een hele zwarte uitvoering behoort tot de opties. Deze lens bevestig je eenvoudig over de lens van je camera. Het effect van deze lens is dat het zorgt voor een hemisferisch uitzicht. Iedereen en alles ziet eruit ziet alsof ze zich in een zeepbel bevinden.

Breedhoek en macro lens

De breedhoek lens (groothoek) is perfect geschikt voor fotografie van landschappen, gebouwen en interieur. Een macro lens wordt gebruikt voor het nemen van duidelijke foto’s van kleine objecten, zoals bijvoorbeeld insecten. Een setje van deze twee lenzen vind je in het foto-overzicht.

Telefoon lens trio’s

Speciaal voor de promotionele sector zijn er een aantal sets ontwikkeld waarin alle drie de lenzen bij elkaar zitten; macro, breedhoek en fisheye. De ‘3-in-1 lens draai’ is het nieuwste model in deze serie. Het ideale van dit product is dat je de lenzen niet los bij je hoeft te dragen, maar dat ze zijn geïntegreerd in één product. Wel zo gebruiksvriendelijk.

Telescopische lens

De telescopische lens gebruik je als vergrootglas en om objecten die ver weg staan dichterbij te halen. Hij is zowel geschikt voor smartphones als voor tablets.

Dual lens 360

Helemaal van deze tijd is het live uitzenden van video’s. Dat kan heel makkelijk met de Dual lens. Je maakt prachtige 360 graden HD foto’s en video’s  die gemakkelijk op elke Android-tablet of telefoon kan worden geplaatst. Met de gratis App kun je je 360 graden opnamen live op sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram of YouTube streamen. Je kunt ook je foto’s en video’s bewerken en je kunt zelfs uw eigen VR-films maken.

Bedrukkings opties

Bij alle lenzen zijn er mogelijkheden je logo te drukken. Dit kan de ene keer bijvoorbeeld op de clip van de lens de andere keer op de verpakking. We adviseren je hierin graag.

Waarom P&P?

Omdat wij staan voor goed advies, persoonlijke service, een goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering én creatieve ideeën.

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over welke telefoon lens het meest geschikt is voor jouw actie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag advies en maken vrijblijvend een offerte op maat.

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
fisheye lens
 
dual lens 360
 
telefoon lens - voorbeeld: 3-in-1 lens
 
telefoon lens - voorbeeld: breedhoek en macro lens
 
fisheye lens zwart
 
telefoon lens - voorbeeld: 3-in-1 lens draai
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
[recaptcha]

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: