Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Squishy bedrukken

De opmars van de kneedbare eenhoorn, toekan, donut, flamingo en ga zo maar door is niet meer te stuiten. Overgewaaid uit Japan en Amerika, zet deze rage nu ook voet aan wal in Europa. Een squishy met je eigen logo bedrukt in grotere aantallen is dus een goed artikel om de jongere doelgroep te bereiken.

Squishy’s zijn een soort stressballen alleen dan gemaakt van veel luchtiger materiaal. Je knijpt ze tot een klein pakketje om vervolgens weer helemaal in vorm terug te komen als je ze los laat. Dit proces blijf je herhalen totdat je er rustig van wordt. Je kunt hem dus ook goed inzetten als alternatief voor de anti-stressballen.

Je ziet nu al dat leerlingen tijdens een toetsweek verschijnen met de squishy’s, zodat ze geconcentreerd aan het werk kunnen. Ze lijken te zweren bij deze ‘stress releasers’  en zeggen er rustig van te worden. Het langzaam teruggaan naar de originele vorm van de squishy als je er in knijpt, is volgens de leerlingen erg rustgevend.

Assortiment

Het assortiment squishy’s is enorm. Op deze pagina een kleine greep uit ons assortiment. Ben je op zoek naar een ander soort fruit, vervoersmiddel, muziekinstrument, bal, dier of ledemaat? Vraag het ons gerust. We zoeken graag naar de squishy die het beste bij jou past! We kunnen de squishy bij grote aantallen zelfs custom made in iedere gewenste vorm voor je maken.

Soft & Slow

Onze squishy’s zijn gemaakt van verfijnd schuim, waardoor de de releasetijd langer wordt. Knijp ze zo vaak als je wilt en bekijk hoe ze in super slow motion (circa 9 seconden) weer in hun vorm komen.

Minimale afname

Op dit moment (april 2018) worden de squishy’s speciaal voor je gemaakt, zodat je logo er meteen opgedrukt wordt. Hierdoor geldt er een minimale afname van 1.000 stuks.

Waarom bestellen bij P&P?

Omdat wij staan voor persoonlijke service, goed advies, snelle levering, een goede prijs/kwaliteit verhouding én een uitgebreid assortiment. Voor een squishy bedrukken moet je dus echt bij ons zijn! En wil je de deze trend in je eigen vorm laten maken dan vertellen we je graag wat hier de mogelijkheden voor zijn.

Squishy met je logo iets voor jou?

Is een squishy bedrukken iets voor jou? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte, meer informatie of advies.

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
squishy
 
squishy bedrukken - voorbeeld: de squishy muzieknoten
 
squishy watermeloen
 
squishy wereldbol
 
squishy vuurtoren
 
squishy VW busje
 
squishy gitaar
 
squishy vliegtuig
 
squishy waterdruppel
 
squishy toekan
 
squishy tennisbal
 
squishy smiley man
 
squishy oogbollen
 
squishy unicorn
 
squishy bedrukken - voorbeeld: de squishy microfoon
 
squishy bedrukken - voorbeeld: de squishy mobiele telefoon
 
squishy hoofdkussen
 
squishy telefoon
 
squishy bedrukken - voorbeeld: de squishy mond
 
squishy donut
 
squishy benzine pomp
 
squishy ster
 
squishy kruis
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
[recaptcha]

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: