Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Oh kom maar eens kijken…

Sinterklaasgeschenken bedrukken

Begin november begint het al te kriebelen. De pepernoten liggen al maanden in de winkel, er verschijnen steeds meer mijters in het straatbeeld en de kinderen worden steeds onrustiger. Oftewel: Sinterklaas komt eraan! Een gezellige tijd breekt daarmee aan. Met als hoogtepunt pakjesavond rondom 5 december.

Voor velen is Sinterklaas de start van de feestelijke decembermaand. Met onze sinterklaasartikelen maak je het feestje nóg leuker. Verras je medewerkers, relaties of klanten met één van onze originele sinterklaasgeschenken. Kies je voor een lekkernij, of geef je er nog een leuke geschenk bij?

Wie zoet is krijgt lekkers

Pepernoten zijn onlosmakelijk verbonden met Sinterklaas. Bij ons op kantoor is de snoeppot sinds augustus gevuld met deze lekkere bolletjes. Wij krijgen er geen genoeg van! 

Pepernoten en ander strooigoed is een ideale lekkernij om als geschenk te geven rondom Sinterklaas. Geef ze in een glazen potje, juten zakje of in een speciaal Sinterklaasblik. Er zijn verschillende mogelijkheden om de verpakking te personaliseren. 

Naast (chocolade) pepernoten is er natuurlijk nog een lekkernij dat alleen rondom Sinterklaas verkrijgbaar is. We hebben het natuurlijk over de chocoladeletter. En voor wie het zich afvraagt: de letter I bevat net zoveel chocola als de letter M. Het verschil zit ‘m in de dikte van de letter. Maar het aantal gram blijft gelijk. 

De chocoladeletter is er in verschillende smaken. De basissmaken zijn melk, wit en puur. De laatste jaren zijn daar wat bijzondere smaken aan toegevoegd. Denk aan zeezout-karamel of truffel. Wil je echt indruk maken? Kies dan voor een luxe chocoladeletter met versiering. Het ziet er extra luxe uit en is ook nog eens extra lekker. 

Ook bij de chocoladeletters is het mogelijk om je eigen verpakking te ontwerpen, helemaal passend bij jouw huisstijl. Zo maak je de lekkernij extra uniek. 

Leuk voor de kinderen

Sinterklaas is natuurlijk een kinderfeest. Hoe leuk het ook is om je collega’s te verrassen met een leuk sinterklaasgeschenk, er gaat niks boven de spanning en blijdschap op de koppies van de kinderen tijdens Sinterklaas. Organiseer daarom een Sinterklaasviering op het werk. Verras de kinderen met een kleinigheidje, zoals een leuk spel, een custom made puzzel of een Pieten muts.

Sinterklaasgeschenken door je brievenbus

Kan het feest niet op kantoor doorgaan, omdat er bijvoorbeeld een pandemie gaande is (je weet het nooit…)? Kies er dan voor om elke medewerker een leuk presentje thuis te sturen. Met de speciale Sinterklaas-brievenbusverpakkingen is het direct een feestje op de deurmat.

Wij zijn zelf dol op sokken. En zeg nou zelf, je kan toch nooit genoeg sokken hebben? Met de komst van Happy Socks zijn vrolijke patronen op sokken helemaal gewoon geworden. Ook jij kunt als bedrijf je eigen custom made sokken ontwerpen & opsturen naar alle collega’s. Of als relatiegeschenk uitdelen aan je leukste klanten.

Zo heeft Noorderpoort hun leerlingen verrast met een paar speciale Sinterklaas sokken. Helemaal zelf ontworpen in de kleuren van de organisatie. Inclusief gedichtje op de verpakking. Een creatieve manier om de doelgroep te verrassen!

Bedruk je sinterklaasgeschenk

Van strooigoed tot chocoladeletter en van brievenbuscadeau tot sokken: alle sinterklaasgeschenken kunnen gepersonaliseerd worden. Bijvoorbeeld door de glazen pot met pepernoten te voorzien van een sticker, een jute tasje met een persoonlijk kaartje eraan of de verpakking van de chocoladeletter te personaliseren.

Een sinterklaasgeschenk bij collega’s thuis laten bezorgen? Geen probleem. Lever ons de adressen aan en wij regelen de rest. Voeg er een persoonlijk gedicht aan toe en de verassing is compleet.

Op zoek naar iets anders?

De genoemde cadeaus zijn slechts een greep uit het aanbod. Er is van alles mogelijk! Laat ons weten wat jouw ideeën zijn en wij komen met een passend voorstel. 

 

Offerte of informatie

  Product:
  Naam*:
  Organisatie*:
  Telefoon:
  Email*:
  Bijlage:
  Mijn vraag aan P&P:
  Sinterklaaspuzzel bedrukken
   
   
  Chocoladeletter bedrukken
   
  Sinterklaas boek
   
  Sinterklaas Chocoladespel bedrukken
   
  Speculaaspop met logo
   
  Pietenmuts paars bedrukken
   
  Sinterklaas mijter bedrukken
   
  Zakje kruidnoten met logo
   
   
   
   
  Contact

   Contact

   Naam*:
   Organisatie*:
   Email*:
   Mijn vraag aan P&P:

    Product:
    Naam*:
    Organisatie*:
    Telefoon:
    Email*:
    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):
    Mijn vraag aan P&P: