Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Sinterklaas geschenken bedrukken

Sinterklaas is voor velen het begin van de gezellige decemberdagen. De avonden zijn kort en vol verwachting kijkt iedereen uit naar pakjesavond. Met onze sinterklaasartikelen zorg je voor een leuke Sinterklaastijd. Verras je medewerkers met één van onze originele sinterklaasgeschenken of geniet van ons lekkere snoepgoed.

Wie zoet is krijgt lekkers

Misschien zijn pepernoten wel het eerste waar je bij Sinterklaas aan denkt. Het snoepgoed is jaarlijks niet meer weg te denken uit de Nederlandse traditie. In ons assortiment is allerlei snoepgoed verkrijgbaar omtrent Sinterklaas. Zo bieden wij onder meer pepernoten, chocoladeletters, speculaaspoppen, taaitaai en schuimpjes die we in jouw huisstijl kunnen verpakken. Lees hieronder welke opties er zijn om unieke Sinterklaasgeschenken te bedrukken.

Leuk voor de kinderen

Misschien herken je het wel: gezellig met alle collega’s en kinderen Sinterklaas vieren op de werkvloer. Naast een dag vol gezelligheid en cadeautjes is het elk jaar één van de hoogtepunten voor ieder kind. Omdat wij dit ook zo belangrijk vinden –en de meeste Sinterklaasvieringen niet doorgaan vanwege het coronavirus- , hebben wij Sinterklaasproducten voor je uitgezocht. Deze kunnen veelal per post verstuurd worden naar alle kinderen thuis. Zo zorgen we samen voor de optimale Sinterklaasbeleving in deze uitzonderlijke periode. Denk hierbij aan een Sinterklaas doe-boek die we kunnen voorzien van een sticker met logo of een pietenmuts voor kinderen bedrukt met een logo.

Sinterklaasgeschenken door je brievenbus

De Sinterklaasviering van 2020 zullen anders verlopen dit jaar. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn omdat Sinterklaas in de meeste gevallen niet op kantoor gevierd kan worden. Om toch in de Sinterklaassfeer te komen hebben wij speciaal voor de thuiswerkers Sinterklaasartikelen op een rijtje gezet. Deze passen allemaal door de brievenbus.

Ons assortiment bestaat naast snoepgoed ook uit andere geschenken. Denk hierbij aan vrolijke custom made sokken, die we geheel naar eigen wens kunnen produceren en inpakken in een bedrukte verzenddoos.

Sinterklaasgeschenken bedrukken

Om je Sinterklaasgeschenk extra persoonlijk te maken heb je bij ons de mogelijkheid om het strooigoed te personaliseren. Dit kan op verschillende manieren; een snoepzakje voorzien van een kopkaartje, een jute tasje met een persoonlijk kaartje eraan. Of een bedrukte verpakking van een chocoladeletter. Vraag ons om advies hoe we jouw huisstijl het beste kunnen toepassen op deze producten.

Verzenden en verpakken

Bij Sinterklaas hoort natuurlijk een ingepakt cadeau met een persoonlijke noot. We kunnen de artikelen voorzien van een verpakking naar wens en deze ook voor je versturen naar individuele adressen. Voeg er een persoonlijk gedicht aan toe en de verassing is compleet.

Misschien ook interessant, ons blog op Green Premium met duurzame thuiswerk geschenken.

Op zoek naar iets anders?

Ons assortiment is erg uitgebreid en deze genoemde producten zijn slechts een greep uit onze selectie. Ben je op zoek naar een ander Sinterklaasgeschenk dan helpen we je graag met een passend voorstel. Neem contact op met ons of bel voor advies naar 050-3138288.

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
Sinterklaaspuzzel bedrukken
 
Sinterklaas sokken met logo
 
Chocoladeletter bedrukken
 
Sinterklaas boek
 
Sinterklaas Chocoladespel bedrukken
 
Speculaaspop met logo
 
Pietenmuts paars bedrukken
 
Sinterklaas mijter bedrukken
 
Zakje kruidnoten met logo
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: