Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Powerbank bedrukken

Een powerbank bedrukken is een moderne én handige manier om je naam onder de aandacht te brengen bij je zakelijke relaties. Deze mobiele accu is ideaal om telefoons, tablets of laptops op te laden. Een powerbank is dus een handige gadget waarmee je elektrische apparaten kunt opladen zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Dat is heel erg handig als je bijvoorbeeld onderweg bent of op vakantie.

Powerbanks zijn er in vele soorten, kleuren en maten. Een kleine greep uit ons assortiment vind je op deze pagina. Een nog uitgebreider overzicht vind je in onze online catalogus. In deze catalogus vind je ook allerlei details terug m.b.t. afmetingen, materiaalsoorten etc.

Naast deze uiterlijke verschillen zijn er ook enorme verschillen qua capaciteit; dit loopt uiteen van 1000 mAH tot maar liefs 18000 mAH! Welke capaciteit geschikt is voor jou? Daarin adviseren wij je graag!

Belangrijke factoren powerbank

De drie belangrijkste factoren waarop je moet letten bij de aanschaf van een powerbank zijn de capaciteit, de prijs/kwaliteit verhouding en de draagbaarheid van de powerbank. Deze laatste wordt nog wel eens vergeten, maar een powerbank gebruik je vooral als je onderweg bent of bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark, festival of strand gaat. Dan is het van belang dat de powerbank makkelijk mee te nemen is in je jas, tas of broekzak.

Perfect relatiegeschenk

Een bedrukte powerbank is uitermate geschikt als hip, modern en trendy relatiegeschenk voor je relaties, klanten of personeel. Door een powerbank te voorzien met je logo, bedrijfsnaam, website of slogan geef je deze een ultieme meerwaarde. Een houten powerbank is te personaliseren door bijvoorbeeld een lasergravering. Een ABS, plastic of aluminium powerbank bedrukken gaat door middel van een tampondruk.

Over het algemeen genomen zijn onze powerbanks voorzien van een standaard USB aansluiting en wordt er een micro usb kabel bijgeleverd. Zo kunnen je relaties gelijk van start gaan met deze leuke gadget!

Wist je dat wij al vanaf 25 stuks een powerbank van je logo kunnen voorzien? Maar ook voor grotere aantallen ben je bij ons aan het juiste adres.

Verpakking

Omdat een powerbank een hoge attentiewaarde heeft worden de afgebeelde powerbanks allemaal geleverd in een luxe geschenkbox met of zonder venster. Bij grotere aantallen is het tevens mogelijk de verpakking geheel te customizen. Zo versterkt de verpakking van de Tele2-powerbank (hiernaast te zien) bijvoorbeeld de attentiewaarde én de gehele marketingactie.

Zonne-energie

Wist je dat er naast de reguliere powerbanks ook powerbanks zijn die op zonne-energie werken? Door deze powerbanks te gebruiken, werk je mee aan een lager energiegebruik. Een aantal voorbeelden vind je terug op deze pagina. Ook powerbanks met een behuizing van hout vind je in ons assortiment. Een overzicht van nog meer duurzame powerbanks kun je vinden op onze duurzame website Green Premium.

Een duurzame powerbank met je logo is dus ook een hele goede optie.

Materiaalgebruik

Bij de materiaalkeuze zijn er enorm veel opties. De buitenzijdes zijn gemaakt van ABS, aluminium, hout, bamboe en zelfs beton.

Certficering powerbanks

Een vijf-tal powerbanks zijn, naast de CE certificering, voorzien van het TUV Geprüfte Sicherheits keurmerk. Dit keurmerk is niet wettelijk verplicht, maar bevestigt dat deze powerbanks ook voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van TÜV Rheinland. Deze powerbanks zijn door dit testlab goedgekeurd op extra veiligheids- en kwaliteitscriteria. Daarnaast zijn de fabrieken waar de powerbanks geproduceerd worden uitvoerig gecontroleerd op veiligheid, personeels- en productiebeleid. Om te kunnen garanderen dat na toekenning de powerbanks continu blijven voldoen aan de eisen, worden er periodieke controles uitgevoerd.

Dankzij dit keurmerk wordt de productveiligheid- en kwaliteit sterk benadrukt wat resulteert in een product met een uniek onderscheidend vermogen. De powerbanks voorzien van dit keurmerk herken je aan het TÜV – GS logo in de hoek.

Waarom een powerbank bedrukken bij P&P?

Omdat wij staan voor persoonlijke service, goed advies, snelle levering, een goede prijs/kwaliteit verhouding én een uitgebreid assortiment. Voor een powerbank moet je dus echt bij ons zijn!

Powerbanks iets voor jou?

Is een powerbank met logo iets voor jou? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte, meer informatie of advies.

 

Offerte of informatie

  Product:
  Naam*:
  Organisatie*:
  Telefoon:
  Email*:
  Bijlage:
  Mijn vraag aan P&P:
  powerbank bedrukken - voorbeeld: powerbank hanzehogeschool walnoot
   
  powerbank bedrukken - voorbeeld: powerbank beton 2600
   
  powerbank bedrukken - voorbeeld: powerbank geometric 2200
   
  powerbank Tele2
   
  powerbank tuv 2600
   
  powerbank VluchtelingenWerk Nederland Postcodeloterij
   
  powerbank tuv 3000
   
  powerbank bedrukken - voorbeeld: powerbank cyli dark wood 2600
   
  FunX powerbank
   
  powerbank bedrukken - voorbeeld: powerbank cilinder 2200
   
  Cool Rentals powerbank
   
  powerbank tuv 4400
   
  powerbank bedrukken - voorbeeld: powerbank hanzehogeschool bamboe
   
  powerbank KIA
   
  powerbank tuv 11000
   
  powerbank Kia
   
  powerbank thin 4600
   
  powerbank 5ifty 4our events
   
  powerbank solar ginkgo 4000
   
  powerbank solar sunflower 2500
   
  powerbank solar Notos 2200
   
  powerbank slim 4000
   
  powerbank tube dark 2600
   
  powerbank kabelopslag 2200
   
  powerbank tube wood 2600
   
  powerbank treasure 8000
   
  powerbank bedrukken - voorbeeld: powerbank cyli wood 2600
   
  solar powerbank
   
  Contact

   Contact

   Naam*:
   Organisatie*:
   Email*:
   Mijn vraag aan P&P:

    Product:
    Naam*:
    Organisatie*:
    Telefoon:
    Email*:
    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):
    Mijn vraag aan P&P: