Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Opvouwbare tasjes bedrukken

Opvouwbare tasjes zijn helemaal van nu. Een aantal jaren geleden was het gebruikelijk dat je een gratis plastic tas ontving bij je aankopen in de winkel. Sinds de invoering van het plastic tassen verbod neemt iedereen zijn of haar eigen tas mee, of moet er betaald worden voor een plastic tas. Door deze ingevoerde regel zijn er veel  alternatieven op de markt gebracht, waaronder de herbruikbare opvouwbare tasjes. De tassen zijn makkelijk op te vouwen tot een klein formaat en daardoor eenvoudig mee te nemen. Ze bedrukken met je logo is een uitstekend idee; zo wordt de tas een promotioneel artikel. Mensen hebben een handige tas en jij hebt de gewenste exposure voor je bedrijf.

Opvouwbare tasjes zijn, naast de jute tassen en de katoenen tassen op dit moment erg populair. Wij zijn dan ook blij dat er een duurzame tas voor de plastic tasjes in de plaats is gekomen!

Materiaal van de tas

Deze opvouwbare tasjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. De meest populaire opties zijn polyester en gerecycled PET (RPET). Dit gerecyclede materiaal is gemaakt van plastic flessen die opnieuw gerecycled worden en gebruikt worden voor het produceren van nieuwe tassen. Het tasjes is ook leverbaar in polyester. Deze variant is minder duurzaam en daardoor ook iets voordeliger.

Opvouwbare tasjes bedrukken

Alle polyester en RPET opvouwbare tasjes bedrukken we door middel van zeefdruk. Deze techniek is mogelijk bij kleine oplages. Hierbij moet je echter wel rekening houden met een maximaal drukformaat en kan de tas dus niet geheel bedrukt worden.

Wil je graag een all-over print zoals de NPO Radio 5 shoppers? Dat kan op basis van custom made productie. Bij custom made productie maken we gebruik van sublimatie en wordt de stof van het tasje eerst voorzien van de print voordat het in elkaar gezet wordt. Deze techniek leent zich uitsluitend op polyester en RPET en is vanaf grotere oplages mogelijk.

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over prijzen, levertijden, kleuren en mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij adviseren je graag!

Minimale afnames

Vanuit voorraad leverbaar: 100 stuks
Custom made productie polyester: 1.000 stuks
Custom made productie RPET:  5.000 stuks

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
Jumbo shopper
 
shopper custom made
 
RPET shopper zwart wit navy
 
radio 5 shopper
 
polyester shopper zwart
 
RPET shopper rood
 
Greenpeace shopper
 
opvouwbare tasjes bedrukken - voorbeeld: polyester shopper kleur
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: