Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Oesterzwam kweekset

Vegan & hip op je aanrecht

Veel mensen zijn dol op een lekker stukje biefstuk. Hier speelt de horeca mooi op in. Gerechten zoals biefstuk met groene peper, biefstuk met kastanjechampignons of de traditionele biefstuk met kruidenboter staan vaak op de kaart. Maar wist je dat je biefstuk goed kan vervangen door oesterzwammen? Hieronder lees je meer over de voedingswaarde van de oesterzwam en hoe je deze zelf makkelijk thuis kan kweken met de speciale set.

Voedingswaarde oesterzwam

Oesterzwammen zijn – evenals veel andere eetbare paddenstoelen – uitermate gezond. Oesterzwammen zijn rijk aan eiwitten en interessante aminozuren, bevatten weinig vetten en veel vezels. Daarnaast werken oesterzwammen cholesterol verlagend. (bron: Mens & Gezondheid)

Vegetarische biefstuk

Oesterzwammen worden omschreven als de vegetarische biefstuk. Als je de oesterzwam bakt houdt de zwam een lekkere stevige bite. Oesterzwammen kan je goed gebruiken bij de pasta, kan je verwerken tot oesterzwambeignets of kan je gebruiken bij de fondue.   

Oesterzwam kweekset

Wat is er leuker om je eigen oesterzwammen te kweken? Dat kan heel makkelijk. Wij hebben een set met een RPET emmer en biologische schimmels. Het enige dat je hoeft te doen is koffieprut toe te voegen. Als de emmer helemaal vol zit met koffiedik, duurt het ca. 3 weken voordat je de oesterzwamen kan oogsten.

Kweekset als cadeau

Hoe leuk is het om zo’n set aan je personeel of zakelijke relaties te geven? Je logo kan door middel van een sticker (formaat in overleg) op de deksel komen. Een gebruiksaanwijzing in het nederlands en engels staat op de emmer gedrukt. Zo kan je hem niet kwijtraken.

Kweekset oesterzwammen bestellen

Wil jij een offerte op maat ontvangen voor de kweekset? Dat kan! Neem contact met ons op via het formulier rechts boven. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 050 – 313 82 88 of mailen op info@p-p.nl.

De minimale afname bedraagt 50 stuks. De richtprijs voor 100 onbewerkte sets is €5,= per stuk (ex. BTW en ex. verzendkosten). Deze prijs is een tijdelijke actieprijs. Wees er dus snel bij!

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
kweekset oesterzwammen op aanrecht
 
oesterzwam kweekset
 
oesterzwam kweekset broed
 
kweekset oesterzwammen front
 
oesterzwam kweekset gebruiksaanwijzing
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: