Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Microvezel handdoek bedrukken

Afgelopen tijd zag je ze langzaam hun plek veroveren binnen de detailhandel: de microvezel handdoek. Bij winkels zoals Bever, Decathlon, de Hema en Blokker nemen de microvezel handdoeken een prominente plek in. En er komen steeds meer formaten & printjes bij. Ook jij kunt je eigen unieke microvezel handdoek bestellen.

Voordelen van de microvezel handdoek

De meeste handdoeken worden gemaakt van katoen of badstof. Hele fijne stoffen om te gebruiken tijdens het afdrogen. Toch heeft een microvezel handdoek een paar voordelen op de oude vertrouwde badstof en katoenen handdoeken:

 • Ze drogen 4 keer sneller dan badstof handdoeken;
 • Zand blijft niet aan de handdoek plakken, wat het een ideale strandhanddoek maakt;
 • Het grote absorptievermogen maakt het tot een perfecte sporthanddoek maakt;
 • De handdoek is makkelijk op te vouwen tot een klein pakket;
 • De microvezel handdoek weegt ook nog eens niks;
 • En er is ruimte voor je logo zowel op de handdoek als op het elastiek.

Materiaal van de microvezel handdoek

Het zal je niet verbazen: de handdoek is gemaakt van microvezel. Deze microvezel is in de meeste gevallen gemaakt van een mix van polyester en polyamide. Tegenwoordig zijn er steeds meer microvezel handdoeken verkrijgbaar waarbij het polyester aandeel is gemaakt van Rpet, gemaakt van gerecycled polyester.

Maak je microvezel handdoek uniek

De microvezel handdoek is op twee plekken te bedrukken: op de elastieken band en op de handdoek zelf. Als je de microvezel handdoek opvouwt tot een klein pakketje, is het gemakkelijk bij elkaar te houden door het elastiek. De elastieken band zit aan de handdoek gestikt, waardoor je de band niet kunt verliezen. Op de elastieken band is ruimte voor een bedrukking. Bijvoorbeeld je bedrijfslogo, een passende slogan of personaliseer het met de naam van een medewerker.

Natuurlijk is ook de microvezel handdoek zelf te bedrukken. Daarbij heb jij zelf helemaal de regie; van een subtiel logo aan de rand van de handdoek tot een kleurrijk ontwerp. Zelf hebben we ervoor gekozen om ons logo als blinddruk toe te voegen op de handdoek. Door de blinddruk is je logo op een subtiele wijze zichtbaar op de handdoek.

Goed om te weten: de microvezel handdoek leveren we in twee formaten. Het standaard formaat is 130 x 80 centimeter. Daarnaast is er een XL versie beschikbaar van 110 x 175 cm. Uit ervaring kunnen we zeggen dat de XL versie ontzettend lekker ligt op het strand. Ben je op zoek naar een ander formaat microvezel handdoek? Laat het aan ons weten.

Je eigen unieke handdoek bedrukken

Wil je nog meer uitpakken dan alleen je logo op de microvezel handdoek bedrukken? Kies dan voor de custom made optie. Bij een custom made microvezel handdoek is het mogelijk om te kiezen voor een all-over full colour bedrukking. Dat betekent dat je de oppervlakte van de gehele handdoek tot je beschikking hebt om een ontwerp voor te maken. Zo val je zeker op tussen alle strandlakens!

De minimale afname voor de custom made microvezel handdoek is 100 stuks. Die 100 stuks ben je zo kwijt, geloof ons. De microvezel handdoek is een ideale geschenk voor bijvoorbeeld je vaste relaties of (nieuwe) collega’s. Of voeg de microvezel handdoek toe aan je merchandise collectie.

Bedruk je microvezel handdoek bij P&P

Kortom: een microvezel handdoek is een ideaal zomergeschenk. Door het lichte gewicht en het kleine formaat is het een perfect item om mee te nemen op vakantie. Nog leuker wordt het als je de microvezel helemaal in je eigen huisstijl laat bedrukken.

Is een microvezel handdoek met logo iets voor jou?

Neem contact met ons op

 

Offerte of informatie

  Product:

  Naam*:

  Organisatie*:

  Telefoon:

  Email*:

  Bijlage:

  Mijn vraag aan P&P:

  microvezel handdoek bedrukken met logo - voorbeeld: microvezel handdoek opgerold
   
  microvezel handdoek bedrukken met logo - voorbeeld: microvezel handdoeken TU
   
  microvezel handdoek bedrukken met logo - voorbeeld: microvezel handdoeken p&p
   
  microvezel handdoek bedrukken met logo - voorbeeld: microvezel handdoek met blinddruk
   
  custom made microvezel handdoek c2a
   
  Contact

   Contact

   Naam*:

   Organisatie*:

   Email*:

   Mijn vraag aan P&P:

    Product:

    Naam*:

    Organisatie*:

    Telefoon:

    Email*:

    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):

    Mijn vraag aan P&P: