Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Mesh bag bedrukken

Revival of the Granny

Schaamde jij je vroeger ook zo als je met je moeder in de supermarkt liep en ze bij de kassa die suffe granny tas uit haar jas pakte om de boodschappen in te doen? Iedereen zag wat jullie gekocht hadden: van groentes tot maandverband. Deze schaamte is inmiddels weer verdwenen. Iedereen wil gezien worden met zo’n hippe tas, ook jouw doelgroep! Lees verder over de terugkeer van deze opvallende tas en hoe jij hem kan stylen naar jouw organisatie of merk.

Van suf naar super hip

Wie gebruikte zo’n boodschappennetje nu vroeger? Vooral oudere mensen zoals je moeder en je oma – handig voor op de markt, naar de bakker of de kruidenier. Maar ineens kwam ie afgelopen jaar weer terug in het straatbeeld. Beroemdheden zoals Jennifer Lawerence en Agnelina Jolie verschenen met gehaakte tassen in het openbaar en de revival was een feit.

Eigenlijk best handig zo’n mesh bag

Vooral in deze tijd, waarin het populair is om je eigen tas mee te nemen naar de supermarkt is zo’n granny bag een uitvinding. Je vouwt de tas makkelijk op tot een klein pakketje en stopt hem zo in je jaszak. Handig als je naar de markt gaat voor groentes, fruit en kaas. Maar ook voor het meenemen van je portemonnee, magazine en waterfles is deze tas uitermate geschikt. De tas kan tot 7 kilo spullen dragen.

Ontwerp je eigen mesh tas

Jouw doelgroep laten rondlopen met je eigen ontwerp boodschappennetje? Dat kan. Kies eerst uit de standaard voorraadkleuren zoals ecru, rood, kobalt blauw, groen, geel, oranje, zwart, roze of navy. Vervolgens kies je ervoor je bedrijfsnaam of slogan repeterend op de band te laten drukken of de tas te personaliseren door middel van een woven label die we aan je tas naaien.

Mesh bag bedrukken bij P&P

Wij jij als bedrijf een mesh bag laten bedrukken? Wij leveren de granny tas vanaf 250 stuks onbedrukt uit voorraad. Vanaf 500 stuks voorzien we de tassen van een eigen woven label. De afname voor bedrukte mesh tassen is 1.000 stuks. Zit er geen goede standaardkleur bij voor jouw organisatie? Vanaf 2.500 stuks verven we de katoenen stof in de kleur naar keuze.

Richtprijs van de mesh bags

Voor 1.000 mesh bags zonder pouch, maar inclusief één kleur bedrukking repeterend op de band betaal je € 2,99 per stuk. Hierbij komen éénmalige instelkosten bij van € 85,-. Als je de gehaakte tassen bij ons bestelt, krijg je altijd eerst een ontwerp van ons voor akkoord. Daarna wordt de productie in werking gezet.

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier rechts boven in, bel ons op 050 – 313 82 88 of mail ons op info@p-p.nl.

 

Offerte of informatie

  Product:
  Naam*:
  Organisatie*:
  Telefoon:
  Email*:
  Bijlage:
  Mijn vraag aan P&P:
  mesh bag bedrukken - voorbeeld: mesh bag 3
   
  mesh bag bedrukken - voorbeeld: mesh bag 4
   
  mesh bag 5
   
  nettasje 2
   
  nettasje 1
   
  Contact

   Contact

   Naam*:
   Organisatie*:
   Email*:
   Mijn vraag aan P&P:

    Product:
    Naam*:
    Organisatie*:
    Telefoon:
    Email*:
    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):
    Mijn vraag aan P&P: