Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Mesh bag bedrukken

Helemaal terug van weggeweest: het nettasje, ook wel bekend als de mesh bag of Granny’s nettas. Deze boodschappentas is makkelijk op te vouwen, makkelijk mee te nemen en is goed te gebruiken voor kleine boodschappen.

Materiaal

De mesh bag is gemaakt van gehaakt katoen en je kan er tot 7 kilo aan spullen in dragen. Ideaal dus om je losse fruit in te stoppen of groentes in te dragen. De tasjes hebben standaard een formaat van 38 x 32 cm en een hengsel van 55 x 2 cm.

Uitvoering

De mesh bags kunnen worden geleverd met of zonder pouch. De pouch is uitgevoerd zoals de band en zit aan het tasje vast.

Kleuren en aantallen

We kunnen je de nettasjes aanbieden in verschillende kleuren. Op dit moment hebben we als voorraadkleuren: ecru, rood, kobalt blauw, groen, geel, oranje, zwart, roze en navy. Zit hier niet de kleur tussen die je zoekt? Dan kunnen we vanaf 2500 stuks de mesh bags verven in je eigen pms kleur.

De hippe nettasjes kunnen we vanaf 250 stuks onbedrukt leveren.

Personaliseren

Hoe tof zou het zijn om jouw slogan of bedrijfsnaam op de band gedrukt te hebben? Vanaf 1.000 stuks kunnen we je logo of slogan in één kleur op de band drukken.

Een andere optie tot personaliseren is dat we een woven label met je logo aan de tas naaien. Dit kunnen we je aanbieden vanaf 500 stuks.

Levertijden

Kies je uit de voorraadkleuren houdt dan rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken. Wil jij de nettasjes in je eigen kleur door ons laten maken?  Reken dan op ca. 12 weken levertijd.

Richtprijs

Voor 1.000 mesh bags zonder pouch, maar inclusief 1 kleur bedrukking repeterend op de band betaal je € 2,99 per stuk. Hierbij komen éénmalige instelkosten bij van € 85,=.

Als je de gehaakte tassen bij ons besteld, krijg je altijd eerst een ontwerp van ons voor akkoord. Daarna wordt de productie in werking gezet.

Mesh bags met bedrukking iets voor jou?

Is dit een item dat goed bij jouw organisatie past? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte, meer informatie of advies.

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
mesh bag 3
 
mesh bag 4
 
mesh bag 5
 
nettasje 2
 
nettasje 1
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
[recaptcha]

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: