Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

GSM blocker bedrukken

 

“Praten is het nieuwe appen!”

Je herkent het vast wel, je bent gezellig met een gezelschap aan het kletsen en plots komt de mobiele telefoon tevoorschijn. Weg gesprek…

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit je dagelijkse leven en 24/7 lopen we rond met dat ding in de handen. Tot grote ergernis van anderen.

Dit viel ons ook op. Tijdens een gezellig avondje dineren of drankje op het terras zitten veel mensen nog met de telefoon in hun handen. Nog snel even een mailtje of appje sturen. Of toch dat “belangrijke” telefoontje aannemen. Eigenlijk best jammer, want hebben we nog wel oprechte aandacht voor elkaar in het echte leven?

GSM blocker: dé oplossing

Hier is nu iets op gevonden. Een hoesje dat alle inkomende signalen van je telefoon blokkeert. De telefoontjes worden overgezet naar de voicemail en binnenkomende berichten ontvang je nadat je je telefoon uit het hoesje haalt.

Er kunnen 4 telefoons in dit hoesje. Ideaal dus om er een aantal op de tafels te leggen in je restaurant, café, kantine of het terras.

Je kunt dit hoesje ook gebruiken om je niet af te laten leiden in het verkeer. Het stopt de drang om op je telefoon te kijken tijdens het autorijden.

Eetcafé Schuitendiep

Het Groningse restaurant Eetcafé Schuitendiep bedacht de slogan “Praten is het nieuwe appen”wat natuurlijk perfect past bij de toepassing van dit product. Meer tijd en focus voor elkaar tijdens het borrelen of dineren. Doordat wij het hoesje hebben voorzien van een bedrukking met de slogan en het logo is dit veel besproken product ook een goede manier om te werken aan je naamsbekendheid.

Door de RFID voering wordt elk WiFi en Bluetooth® signaal geblokkeerd. Dit hoesje heeft een afmeting van 18×9 cm en je kan er maximaal 4 telefoons in kwijt. Het RFID systeem zien we ook terug in portemonnees en pashouders. Hierbij wordt je pas beschermt tegen skimmen.

Telefoonkluis

Wil je meer telefoons kwijt kunnen? Dat kan in de speciale telefoonkluis. Hierin is ruimte voor 6 telefoons. Er zit een speciale opening in de kluis waardoor je je telefoon kan opladen terwijl deze in de kluis zit.

Waarom je GSM blocker bedrukken bij P&P?

Omdat wij staan voor persoonlijke service, goed advies, snelle levering, een goede prijs/kwaliteit verhouding én een uitgebreid assortiment.

Op zoek naar een ander artikel met impact?

Wil je dat we met jou meedenken over een passend artikel dat impact heeft en zorgt voor naamsbekendheid? Wij adviseren je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken. Mailen mag natuurlijk, maar bellen heeft onze voorkeur. Zo kunnen we direct de juiste vragen stellen zodat we snel voor je aan de slag kunnen.

 

Offerte of informatie

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
GSM blocker bedrukken - voorbeeld: telefoonhoes met signaalblokkering
 
telefoonhoes met signaalblokkering sfeer
 
telefoonkluis
 
phone safe sfeer
 
GSM blocker bedrukken - voorbeeld: GSM blocker Schuitendiep 70
 
paars blok GSM blocker
 
Contact

Contact

Naam*:
Organisatie*:
Email*:
Mijn vraag aan P&P:
[recaptcha]

Product:
Naam*:
Organisatie*:
Telefoon:
(Uw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor acquisitie, enkel in geval van onduidelijkheden!)
Email*:
Mijn vraag aan P&P: