Vragen of een offerte aanvragen?
(050) 313 82 88 | Offerte | Contact

Draadloze oplader bedrukken

Vanaf 2017 is draadloos opladen de universele standaard die wordt ondersteund door alle gangbare telefoons, zowel Android als iOS. Je kan daardoor je mobiele apparaat opladen, waar je je ook bevindt, zonder dat daarvoor een laadkabel nodig is. Het is een eenvoudige manier van opladen, werkt efficiënt en het is dé manier van opladen voor de komende jaren.

Assortiment

We hebben verschillende apparaten in ons assortiment om je mobiel mee op te laden. Op deze pagina een klein overzicht met o.a. laders die werken in de auto, laadstations met verschillende outputs, een muismat mét draadloze lader en zelfs een notitieboek die draadloos kan opladen.

Output

Een belangrijk verschil tussen de laders is de output. Deze wordt aangegeven in W. Op dit moment hebben wij apparaten die 5 en 10W output hebben. De meest mobiele apparaten ondersteunen 5W opladen, maar de nieuwste generatie ondersteunt 10W. Hoe hoger de output-waarde hoe sneller het opladen gaat.

Waarom is draadloos opladen zo handig?

Draadloos opladen wordt ondersteund in alle nieuwe telefoons, inclusief de nieuwste generatie iPhones. Zowel Apple als Android-telefoons gebruiken dezelfde standaard voor draadloos opladen. Dit biedt veel ondernemers een geweldige kans om draadloos opladen als service aan te bieden; waar dan ook.

Wordt de lader heet?

Net als bij alle andere laders, worden draadloze laders warm wanneer ze actief zijn. Onze laders hebben geavanceerde chips die je lader beschermen tegen oververhitting. Hoe beter de kwaliteit, hoe minder energie -die deze warmte creëert- verloren gaat.

Is overbelasting mogelijk?

Het is volkomen veilig om je toestel op de lader te houden, zelfs wanneer je telefoon volledig opgeladen is. Via druppellading (beperkte stroom wordt opgeladen wanneer je telefoon onder de 100% daalt) wordt je telefoon veilig opgeladen.

Certificering

Alle afgebeelde draadloze laders worden getest door officiële instituten voor CE-certificering en voldoen daarom aan de strenge regelgeving binnen de EU. Tevens worden al deze laders getest door officiële instituten om te controleren dat ze volgens de ROHS-verordening zijn vervaardigd en om te voorkomen dat producten met een hoog gehalte aan chemicaliën de EU binnenkomen. Voor extra veiligheid worden er extra testen uitgevoerd op elke productie.

Welke telefoons zijn compatibel met draadloos opladen?

Niet alle telefoons zijn geschikt om draadloos op te laden. Alle nieuwe telefoons die op de markt komen, zullen voorzien zijn van de optie voor draadloos opladen. Een overzicht met ‘oudere’ modellen die wel compatibel zijn met draadloos opladen kunnen wij je overhandigen.

Draadloze oplader bedrukken met je logo

Wil jij je zakelijke relaties of klanten verrassen met zo’n mooi cadeau? De meeste opladers kunnen door ons worden voorzien van je logo door middel van tampondruk. Bijna alle opladers zitten per stuk verpakt in een eigen, luxe verpakking. Vanaf grote aantallen is het ook mogelijk je eigen custom made verpakking door ons te laten maken.

Waarom je draadloze oplader kopen bij P&P?

Omdat wij staan voor goed advies, persoonlijke service, een goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering én een uitgebreid assortiment.

Meer informatie nodig?

Is een draadloze oplader met je logo iets voor jou? Neem dan contact met ons op en wij informeren je vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het bedrukken. Ook geven wij je graag advies en geven wij je vrijblijvend een offerte op maat.

Wil je nog ander modellen bekijken? Check dan onze online catalogus en vul in de zoekopdracht ‘draadloze oplader’ in.

 

Offerte of informatie

  Product:
  Naam*:
  Organisatie*:
  Telefoon:
  Email*:
  Bijlage:
  Mijn vraag aan P&P:
  draadloze oplader bedrukken - voorbeeld: draadloze bamboe oplader met 3 usb poorten
   
  draadloze oplader bedrukken - voorbeeld: 8000mAh 5W draadloze powerbank
   
  draadloze oplader bedrukken - voorbeeld: bamboe desk organizer 5w
   
  draadloze oplader bedrukken - voorbeeld: draadloos oplaadstation 5W
   
  houten draadloze lader 5W
   
  muismat met 5W draadloze lader
   
  draadloze oplader bedrukken - voorbeeld: draadloze oplader bamboo style
   
  draadloze 10W snellader
   
  draadloze lader rond 5W
   
  draadloze oplader bedrukken - voorbeeld: draadloze oplader tarwestro
   
  draadloze oplader bedrukken - voorbeeld: 10.000mAh 5W draadloze powerbank
   
  charging 5W notebook cover A5
   
  Contact

   Contact

   Naam*:
   Organisatie*:
   Email*:
   Mijn vraag aan P&P:

    Product:
    Naam*:
    Organisatie*:
    Telefoon:
    Email*:
    Bijlage (bijv. logo of ontwerp):
    Mijn vraag aan P&P: